LIVE: Prvý tréning na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

Ne, jakože když žiješ v Praze několik let, tak by sis nemusel stěžovat, jak je ČR xenofobní a najít si job, kde pak nebudeš psát, jak je všechno drahý :smiley:

hlavne, ze to netahas do osobnej roviny, ze :smiley:

1 Like

Netahám, ty jsi začal s xenofobií.

No ked po mne tvoj kamos chce nech na slovenskom webe pisem v cestine … :smile::hedgehog:

1 Like

A jsi teď spokojenej? Triper tu udělal triperovinu, ty jsi se ho šel zastat a on tu jen kouká s popcornem, že ti to za to stojí :smiley:

Stale mi tvrdis ze ti to nelezie na mozog hej :smile::smile:

2 Likes

My se učíme především na vaších horách, protože takové doma nemáme. Poláci mají své Tatra a Rakušáci Alpy. Právě proto tam vždy nasekají nejvíce problémů právě Češi.

Ne, já se bavím o tom původci toho chainu tady, jenže ty z Barona Prášila sklouzneš k xenofobii

No ved pointa, ktoru spineless pritiahol do debaty je, ze si triper vymysla

Podla mna si vymysla spineless, tak jak to rozsekneme? :smile:

Já nemám hollywoodské ambice a hlavně na dokument mnou natočený by se nikdo dívat nechtěl, vždyť neumím ani fotit, jak tady často píšete :smiley:.
A hlavně si chci cestování užívat.

Navíc jsem skromný, nepotřebuju peníze, plachý, takže se nepotřebuju předvádět a sociálně málo zdatný a stydlivý, hloupý a ošklivý…

Takže jediná moje použitelná vlastnost je, že nemám pud sebezáchovy… (to je citace mé bejvalky)

Souhlas, jsme strašný mamlasové.

Jednoduše, Baron Prášil si bude psát a fabulvoat svoje příběhy dál bez toho, aby musel do toho zahrovat další členy fora s tím, že musí určitě závidět a podobný nesmysly

Vidis tam tie nuance ako tu fungujes aj ty na fore? Su dost znacne badatelne

Já jsem taky nikdy nenatáčel, ale Flexaret VII a později Prakticu jsem sebou tahal vždy. Dnes má člověk v mobilu vše a ještě je to lehounké a hlavně pohodlné, když nemusíš měnit filmy.

2 Likes

Jak funguješ tady na foru?

Podla toho s kym sa bavim to prisposobujem

Slibuju, že mé pokusy o slovenštinu budou tady častější :slightly_smiling_face:.

Kdysi mi můj soused řekl, že dokud se nenaučím plynně francouzsky, tak se mnou nebude mluvit. Dneska se mi stará o zahradu, má klíče od domu a když mu přijede dcerka, tak u mě klidně měsíc bydlí.
Vlastně už i odstranil plot mezi námi.

Měl bych dělat v OSN, jako velvyslanec přátelství mezi národy :smiley:.

Jen jsem ještě zapomněl napsat, že stále umím francouzsky jen “sakrblé”

4 Likes

No to ani ne, ale nevadí

Jak ze nie, napr s tebou sa bavim casto ako so ziakom zakladnej skoly, ak chces priklad

Ty si jak tie missky co si praju svetovy mier, ale ty na tom aj realne pracujes :smile:

3 Likes