LIVE: Prvý tréning na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

Tak narcis, jo? :grinning:
Něco na tom může být, pravda je, že když tu o mě někdo napsal že jsem tlustý, leží mi to v hlavě doteď…

Jinak ten Ovečky elaborát je asi ten nejlepší pohled do vlastní nešťastné duše, co jsem kdy četl…

Na dnešek jsem si je všechny tři odblokoval, páč tuším že ze sebe vydají to nejlepší, tak o to nechci přijít.

Bohužel musím šetřit baterku, tak až zítra :kissing_heart:

Btw: a ta kritika mého focení je nemístná, páč mám Xiaomi cca 4 roky staré, tenkrát za 5.000,-Kč…
Takže fotím skvěle :grinning:

1 Like

Hele, on se odkopal i s tím druhým účtem, to šlo rychle dneska :grinning:

1 Like

No vidíš. Že ses na to vysvětlování nevybodnul, tolik zbytečně vynaložené energie svojí i mobilu :smile:

5 Likes

Jsem prostě lidumil,no…
Trpím, když někoho něco trápí a já mu můžu pomoci.

Už se nemůžu dočkat, až ten Ovečky elaborát dám přečíst doma přítelkyni :smiley:.

Tvl, ale když tak nad tím přemýšlím, tak narcis možná jsem, musím s tím něco dělat, to je hrůza…

2 Likes

Většího šaška na foru pohledat, i když
konkurence je tu velká. :thinking:

Kde jsou ty časy, kdy tu do nás střílel za tripera, že jsme jeden, aby se pak ve výsledku sám rozdvojil a kopal tu do nás a do Alonsa + z původního účtu dělal borečka, který zná zákulisí F1, doma je kousek od Monaca a ve volném čase dělá mnohonásobné flipy na kole a zachraňuje zraněné ženy ve skalách. :joy:

2 Likes

Nikoli mnohonásobné, zase mě přeceňuješ.
Vždyť píšu, že mám těžký život, zítra ti to zdokumentuju, když to tak hltáš :love_you_gesture:.
Ať máš fotečky do albumu.

Teď už vážně musím, 48% a mám jen maličký solár a den před sebou.

Odchod vyhlásil i tvůj kámoš a po pár dnech zjistil, že nemá dělat co se svým životem a čím být užitečný, tak se musel sám se svou osobností přesvědčit, že je nezbytné aby se vrátil, přesvědčen ve své hlavičce, že je tu potřebný, že ho forum chce a “lidi mu psali o návrat” :grin: to je oproti němu Triper hodně slabej announcement :smiling_face_with_tear:

4 Likes

Proč takhle hnusně píšeš o ježkovi? Co ti udělal?

Hezky se tu rozjeli. Nezapomeňte, že toto je F1 fórum.
Osobní problémy si řešte jinde. popř. vlastním chatku a můžu vám půjčit klíčky na víkend… :slight_smile:

Klasika, bot, ježek, didi a triper, stejná banda, jako vždycky neboli místní uderka

rozjel tvůj friend, takže v pořádku vlastně. Klasicky se nechal vyprovokovat Botem, jak malé děcko, opět :smiley: ale psát o někom že je odpad… ale v pořádku vlastně, protože je to tvůj kámoš že :smiley:

4 Likes

Já jsem se s ním o tom bavil. On ví, že to platí i na něj. Neboj.

Protože odpad je, tohle není nic jinýho, děláš to stejný.

jojo, pobral to chlapec

ja F1TV mam len nemam si to ako pustit na Samsung TV, jedine cez airplay a to trochu seka.
Inak skusal som to cez ten Internet browser a vypise ze unsupported.

Musíš si koupit nějaký chromecast nebo něco takového. :frowning:

Puffe, je tak hezky, proč nevytáhneš Karol na procházku nebo výlet?

Triper mystifikoval no :smile: Jako když někdo napíše že jsem tam a tam a dá k tomu fotku, tak nějak se čeká že to právě vyblejsknul. Dát x dní starou fotku je celkem pochybný, normálně k tomu není důvod místo fotky hledat starší fotku.

2 Likes

Triper slíbil, že tu dá report po dnešku s Alonsem, ale jak byla Q3, tak se nějak stáhl, čím to? :grinning:

2 Likes

Dneska bylo ve stěně nad ledovcem tolik lidí, že se tvořila fronta, to jsem ještě nezažil :slightly_smiling_face:.

Zasílám pár fotek pro Ovečku jak jsem slibil, aby si je uložil k ostatním mým fotkám a zprávám do své složky s názvem “Moje zoufalství a frustrace z Tripera”

8 Likes