LIVE: Prvý deň predsezónnych testov v Barcelone 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tak, Newey a šéfové Hondy se podívali na vaše zprávy a šli překopat celý koncept motoru a šasi

nič dufam, že ocelove zliatiny vykompenzuju nejakym sposobom kompresny pomer :smiley: fakt nemam naladu sa pozerat ako bude ferrari stracat balik

150 000 je turbocharger, ale samotny motor ma 15 000 otacok.
Tvrdit ze motor ma 150 000 otacok je prinajmensom nepresne, ak nie rovno nezmysel.

A já myslel, že sis za těch posledních 20 let už zvykl.

Já myslím že forsáž motoru Mercedes bude vidět a nuda to nebude.

No jo, co už …schání reakce…

Bude. Jak je něco stejné od začátku, tak je to nuda.
To je tak, když jsou moc primitivní a zároveň striktní pravidla.

a stejně je někdo nedodržuje.

Uvidíme, já myslím že to bude zajímavé. Vidím sklenici hodně plnou.

tak jako je nesmysl tvrdit, že kompresní poměr má váhu jen při pokojové teplotě, ale co naděláš

nelegální motor Mercedesu nepomůže McL k titulům.

No ale zase treba uznat, ze ked uz su tie pravidla “primitivne a striktne”, tak by aspon mali mat jednoznacny vyklad, co zjavne nemame a preto su tu kauzy, ako aj tato. To ma maslo na hlave hlavne FIA :slight_smile:

Ty jsi jen kyselý. btw. neříkal jsi, že Cowell dostal pozici - interakce mezi podvozkem a motorem? :smiley:

Já jsem klidnej.

image

1 Like

Vždycky tam jsou mezery ( v pravidlech) a vždycky ti samí lidé bulí a fňukají. Je to součast F1 a také součást zdejšiho fóra.

Preco ta to tak netankovalo cele desiatky rokov doteraz?
Ani len netusime ci vsetky timy mali v prevadzke CR do stanovenej hranice.
Teraz je to kauza nie preto, ze sa zmenili pravidla, ale preto, ze niekto ma naskok.
Mna to fakt netesi, ale pravne je to pre Mercedes a RBPT proste OK, kym to bude ako to je.

To jsou ty stejný zdorje co tvrdili, že Sainz podepsal s Mercedesem na 25? ok boomer

No Mclaren umí ještě k tomu chladit pneumatiky, určitě to nezapoměl… bude to slušnej souboj.

To neviem, ale Puff daval zdroje aj o nestihani testov AM a ich nadvahe a tiez si popieral a potvrdzuju sa :slight_smile:

To je bezne ze niektore spravy sa potvrdia, ine nie. Nemozes tvrdit ze dopredu vies :slight_smile:

AM má nadváhu 15kg? a mohl bych vidět to potvrzení? AM vynechá kompletně testy v Barceloně? a mohl bych vidět to potvrzení? ajo počkat …