Už hodili Flavia na hranici? 
Detaily nemusia sediet, netusim.
Ale tvoje reakcie (viacere) vyznievali v zmysle, ze problemy nie su a uplne zjavne su 
Jj, to jsem rád, že máš víc insider info a můžeš to takhle tvrdit
OK, tak nemaju, vsetko stihaju a preto nevyuziju vsetky 3 dni testov…
to, že měnili na poslední chvíli architekturu zavěšení se logicky podepsalo na tom, že nestíhají. ANo, problém je, že tuhle změnu nedokážou vyřešit za 24h, ale je to takový problém celkově měnit zavěšení před testy na základě dat z vývoje?
A mohl bych vidět potvrzení že to tak je ? 
Podla mna je problem netestovat kolko sa da.
Ako velky sa neda teraz povedat.
Mozno to skoro nic neznamena, ale mozno to nebude len den a to uz musi chybat viac, nevieme.
Jedine co vieme, ze okrem Williamsu, to bude AM co neodkruzi max co sa da, co na to, ze Honda je len s nimi, urcite nebol povodny plan a nedavno tu boli aj nie uplne optimisticke slova priamo z Hondy. Tak by som to proste neignoroval
hadat sa kolko dni ci kil, to samozrejme netusim, ale super ak ty vies.
Až mi dáš potvrzení komunikace FIA a Mercedesu z 2019
Jak to bylo jsem ti napsal. Vyřešeno.

tak ignoruješ radši novější zprávy, ok
Jj, vymyslel sis to no, to je opravdu vyřešeno
Nepis nepravdy prosim.
Ja som sa k vykonnosti AM nikde nevyjadroval.
Budem hodnotit ked bude nieco relevantne.
Ty si vsak na rozne negativne spravy reagoval automatickym negovanim a aspon ciastocne sa potvrdili uz teraz (nejaka nadvaha, menej testovania), to je vsetko co som chcel povedat.
Proti AM nic nemam a nechcem ich problemy, to prajete konkurencii aktualne skor vy, to nie je moj styl 
A ked mas tie hodnoverne zdroje, aka je aktualne ta nadvaha presne? A ktore dni AM bude urcite testovat?
Jsou tam citace ,. jde to najít, jak to bylo, fakta !! Jediný kdo si tady vymyšlí a zkresluje realitu jsi ty, od nepaměti. Ono ti taky nic jiného nezbýva. To není o jiném názoru na věc.
Já doručil fakta a realitu a co ty na to je mne úplně jedno. Nejsi totiž vůbec důležitý. Nikdy a nikde a ani v této diskuzi.
A já tu psal, že se vyjadřuješ k výkonnosti AM? Kde? Já reagoval na tvoji potřebu bránit Puffa a jeho fakr news, který tu šíří cíleně, protože se mu nelíbí moje komenty na Mercedes
Jj, to je klasika.

No hezky ses tu rozložil😀
To je ale tvoje zdejší žití…šmudlo a nejen zdejší.
U nás to problém není, pod továrnou je obrovský testovací komplex a tam to jezdí od rána do večera. Vše pod FIA, doslova. Když tam byli na inspekci, tak to tam pod nimi jezdilo a pohoda. Takže legální.