Mercedes mlzi, maju 3s v talone ešte… ferrari už ide hranu
Akože bol, ale Ferrari vždy všetko robilo jednoducho. Tento rok som si prvýkrát snád za veľa rokov povedal wau ten monopost vypadá premakane. To predné zavesenie, teraz krídlo, výfukový difúzor. To proste nikde sme nešli takéto inovácie. Ale nepáči sa mi, že teraz začínajú odhalovať karty, ale asi sú si sebavedomí. Údajne MERC musel za tento týždeň použiť dva motory, Ferrari jazdilo do druhého dňa na barcelona motore.
jj tiež si myslím, MERC možno menej vydrží ale my sme pri najlepšom 5 najrýchlejší tím.
Motory Mercedesu jsou různých specifikací , testuje se toho prý více…
akože vyrobíš 3 rôzne motory? Trošku veľa penazí ne?
Tak jsou to testy, nejsou zas tak různé jak si mysliš…..nebo jak naznačuješ.
Někteří tam nemusí mít ani kvalifikační režim k dispozici.
Nikto nejazdí na Q režim ani Ferrari. Podľa ľudí čo sú v paddocku top tímy stále mlžia. Ferrari by bolo tupé nemlžiť tiež. Inak Ferrari nevypadá ako 23,24,25. Takto spokojného Leclerca jazdiaceho totálne na limit som nevidel od 2022 testov
A teraz večer idú na štart všetky tímy okrem AMR. AMR nedalo žiadny practice štart
Chudaci z Aston Martin. Ten Alonso potopi kazdy team v ktorom je . Necudujem sa ze ma len dva nahodne tituly. Cas odist do stareho zeleza.
To je jasný, jen říkám, že motory se testují na různé věci a testuje co je lepší a co a jak funguje v realitě. jen to není vidět, jako když tam dáš úplně jiný zadní křídlo.
Slušné 16m a na konci rovinky bol LEC pred MERC ale z vonku, neriskoval
Tak ty starty bude Ferrari motor výhodou…nicméně nejrychlejší celkově si tipnu že určitě nebude.
Motor Mercedes bude imho jiný level a tipnu si že i RB. Ty budou mít silenjší motory. Můj odhad.
To byl vůbec slušný start, i když těžko odhadovat skutečnou sílu, kdo zpomaloval a tak. Ale celkově se zdá, že to půjde, a Ferrari určitě pěkně.
to ti napisal Fred?
Ferrari je určite v hre a nevidím ich horších ako druhých. Z hľadiska PU ju nemusia mať najrýchlejšiu, ale vysoko pravdepodobne majú najspoľahlivejšiu. RBPT urobil tiež výbornú robotu, ale nevidím ich PU za rýchlejšiu ako tu od Ferrari, lebo mi na to dôvod nedali. Mercedes rozhodne mlží najviac. Ferrari ukázalo celkom dosť, ale tiež nie rozhodne všetko.
Z vlastného pohľadu to boli veľmi pozitívne testy. Fred robí super robotu. Ferrari je znovu odvážne, čo je v našom prípade soľ nad zlato.
Můj předběžný odhad, zdůrazňuji odhad: 1) Mercedes, 2 až 3) Ferrari, McLaren, 4) Red Bull.
Střed bude zhuštěný, ovšem s odstupem za první čtyřkou. Mezi středem a úplným chvostem Audi, úplný chvost Cadillac a Aston, tyto dva týmy podle mě nejsou na sezónu připraveny.
Tak nevědí to přesně týmy, natož my….![]()
Jsem zvědav, zda Mclaren zopakuje brutální vývoj a zlepšení, jako po dva roky z5. Pokud ano, budem vyhrávat…