LIVE: Posledný deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Jak to vidí týmy.

Toto Wolff: Máme fantastické auto, ale s jistotou vím jen to, že jsme před stojícím Astonem. Bacha na Red Bull.

Andrea Stella: Máme v záloze fantastická vylepšení, ale v této chvíli jsme takový trochu lepší Aston. Bacha na Mercedes.

Frédéric Vasseur: My samozřejmě jedeme na titul, toto auto považuji za první krůček k titulu v roce 2030. Vykročíme směle. Bacha na McLaren.

Laurent Mekies: Včera mi Max vynadal padesátkrát, dneska stokrát, ale aspoň máme lepší auto než to, které postavil Newey.

2 lajkov

Fred veľmi pekne triezvo.

1 lajk

Ferrari je pri najlepšom pred AMR. Aj Alpine vypadal lepšie. Aj Caddilac bol násobne lepší. A MERC to bola iná galaxia pomaly ako keby jazdila raketová vesmírna lod

2 lajkov

Ja mam Ferrari ako jedneho z favoritov

1 lajk

ferrari je docela mimo. Glory runny to vieme. MERC má titul vo vrecku.

Stale vas moze zachranit byvaly sef. Ma to rozohrate zatial dobre.

1 lajk

Binotto to dal lepšie ako my. Ten tajný trik bude P21 a P22 na štarte.

2 lajkov

Mate najkrajsie auto za poslednych 30 rokov tak by sa patrilo.

3 lajkov

Super tabulky. Díky.:+1:

Ukazaná platí. Ať vyhraje ten nejlepší.

Krajšie než F1-2000 alebo F12004? :thinking: Moje estetično sa búri voči až takému chváleniu tohto najnovšieho kúsku. :innocent: :victory_hand:

Dle testů:

1. Ferrari
  2. McLaren
  3. RedBull
  4. Mercedes

Haas, Alpine, Racing Bulls.
A pak zbytek.

za mna jednoznacne krajsie.

mam to v top kategorii spolu s tymito:

1 lajk

Ferrari bych to přál.

Možná mohli ale trošku zpomalit a nezajíždět nejrychlejší čas testů.

Noo nedohodneme sa. :slight_smile: Samozrejme až na tú 641, ale to už hraničí s klišé.

Ako tento rok je to fajn, ale u Ferrari mi - okrem toho že lakovanie by mohlo byť lepšie, ale holt HP + IBM - vadí asi najviac ten trochu masívnejší úchyt predného krídla. Je síce čiernou potlačený, ale sú tam mierne “mrožie” vibes.

Celkovo tie roztiahnuté - hoc asi funkčné podobne ako v 2005/2006 - úchyty predných krídiel mi zatiaľ najviac vadia na súčasnej generácií, ale snáď sa to posunie.
Každopádne s tou predošlou “nebe a dudy” oproti poväčšinou hrôzam 2009 - 2021 (týka sa väčšiny tímov, možno s výnimkou Mercedesu tu a tam).

Pro mě právě skončila nejzajímavější část sezóny.

Ti co mají trpět tak trpí, ostatní si to po zásluze užijí.

tie HP puntiky mi pride ako ked sa vo filmovom studiu robia zachytne body pre AI layer.

1 lajk

F12004 je dost silny kaliber, ale za mna sa nic nechyta na F2008.

Montoya: Driving 2008 Ferrari F1 car an "amazing experience"

2 lajkov

Moj tip:

1. Mercedes
  2. Ferrari
  3. McLaren
  4. Red Bull
  5. Haas
  6. Alpine
  7. Williams
  8. Racing Bulls
  9. Audi