LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Tak trochu těch statistik, když má Max tu 44. pole. :slightly_smiling_face:

https://www.statsf1.com/en/max-verstappen/pole.aspx

1 Like

Jen tu situaci vedle Strolla porovnáváme vůči němu. Ono to ani u Astonu s nikým jiným srovnat nejde. Najednou ti data nic neřikají?
Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

A ty máš důkaz na to co píšeš? Já bohužel nemám přístup ke zprávám, co si mi psal, když si dostal perma ban

2 Likes

Je to otevřený, nemusí být nic, ale taky může :man_shrugging:

2 Likes

Mu neříkají data celou dobu nic. Když tu plácal o tom, že Visa je rychlejší, než RBR. A nebo se ptal co je median😄

2 Likes

Tak myslim ze tohle to popisuje naprosto presne:

Famózny, brilantný, neskutočný. Verstappen zrušil McLareny jazdou ako z inej planéty

Kdyz si k tomu pricteme ze toto auto v rukou druheho pilota nepostoupilo do Q3, tak asi neni moc co resit, kdo nebo kym je Max Emilian Verstappen. :+1:

5 Likes

Jinak Eisele dobře zaslepený vůči Verstappenovi. :grinning:

Zlatý T. Richter. :relieved:

2 Likes

Famózní, neskutečný… přitom vyhrál PP o 0,1s. :joy:

1 Like

Zaklínač hadov a Lewisov fanatik level Bob. To teda.

Ešteže ho Števo poslal do puče celého Richtera.

3 Likes

Když dostal minule v Q vteřinu, tak byl taky famozní, neskutečný…
Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

Tu fotku máš z občanky, nebo z pasu?

Boomer.   

Ty jsi zaklínač hadů. :grinning:

Richter věděl o technice první poslední. Možná to souvisí s tím, že má technickou VŠ…

3 Likes

Když jsem si přečetl co Richter dělá, jakou má práci mimo F1, tak jsem docela zíral, ngl…
Mně jako komentátor na 100% taky nevyhovoval, ale daleko schudnější než Eisele …

1 Like

Jo, ale s jakým křápem. Vždyť to auto skoro ani nejezdí. :grin:

1 Like

Aby nebol sám, tak chlapci z McLarenu sa k nemu pridali a z Q idú s hanbou. Obaja zahodili PP svojimi chybami. :sweat_smile:

1 Like

Taky, obdiv. Hlavně to dotáhnul dost vysoko.

Jasně, nejezdí. Nejezdí tak možná Ferrari. RedBull má druhé, ne-li první nejrychlejší auto.

1 Like

Tak nech sa venuje technike a nie extrémne zaujatemu komentovaniu.

Ano vyhrál. Nebo ne?

image

Me prijde ze tam druhy RBR chybi a tak nejak tam chybi s nejakyma prestavkama cca vic nez rok. A to se tam vystridali tri piloti. McLaren vicemene vyrovnane, Ferrari vyrovnane, Mercedes no 3 desetiny, ale novackovi to odpustime.

Ale nemusis verit zrovna me, mrkni i jinam nez sem na forum, treba na nejake seriozni stranky o F1. Mozna se tam doctes i neco jineho nez ode me, nebo Milana Kubaly, autora toho vyroku. Ale pochybuji.

3 Likes