Tak trochu těch statistik, když má Max tu 44. pole.
Jen tu situaci vedle Strolla porovnáváme vůči němu. Ono to ani u Astonu s nikým jiným srovnat nejde. Najednou ti data nic neřikají?
A ty máš důkaz na to co píšeš? Já bohužel nemám přístup ke zprávám, co si mi psal, když si dostal perma ban
Mu neříkají data celou dobu nic. Když tu plácal o tom, že Visa je rychlejší, než RBR. A nebo se ptal co je median😄
Tak myslim ze tohle to popisuje naprosto presne:
Famózny, brilantný, neskutočný. Verstappen zrušil McLareny jazdou ako z inej planéty
Kdyz si k tomu pricteme ze toto auto v rukou druheho pilota nepostoupilo do Q3, tak asi neni moc co resit, kdo nebo kym je Max Emilian Verstappen.
Jinak Eisele dobře zaslepený vůči Verstappenovi.
Zlatý T. Richter.
Famózní, neskutečný… přitom vyhrál PP o 0,1s.
Zaklínač hadov a Lewisov fanatik level Bob. To teda.
Ešteže ho Števo poslal do puče celého Richtera.
Když dostal minule v Q vteřinu, tak byl taky famozní, neskutečný…
Tu fotku máš z občanky, nebo z pasu?
Boomer.
Ty jsi zaklínač hadů.
Richter věděl o technice první poslední. Možná to souvisí s tím, že má technickou VŠ…
Když jsem si přečetl co Richter dělá, jakou má práci mimo F1, tak jsem docela zíral, ngl…
Mně jako komentátor na 100% taky nevyhovoval, ale daleko schudnější než Eisele …
Jo, ale s jakým křápem. Vždyť to auto skoro ani nejezdí.
Aby nebol sám, tak chlapci z McLarenu sa k nemu pridali a z Q idú s hanbou. Obaja zahodili PP svojimi chybami.
Taky, obdiv. Hlavně to dotáhnul dost vysoko.
Jasně, nejezdí. Nejezdí tak možná Ferrari. RedBull má druhé, ne-li první nejrychlejší auto.
Tak nech sa venuje technike a nie extrémne zaujatemu komentovaniu.
Ano vyhrál. Nebo ne?
Me prijde ze tam druhy RBR chybi a tak nejak tam chybi s nejakyma prestavkama cca vic nez rok. A to se tam vystridali tri piloti. McLaren vicemene vyrovnane, Ferrari vyrovnane, Mercedes no 3 desetiny, ale novackovi to odpustime.
Ale nemusis verit zrovna me, mrkni i jinam nez sem na forum, treba na nejake seriozni stranky o F1. Mozna se tam doctes i neco jineho nez ode me, nebo Milana Kubaly, autora toho vyroku. Ale pochybuji.