Nebreč tady, my víme že když na to to auto bylo tak se Vettel rozklepal a dělal v tom Ferrari velké množství chyb. Ty by jsi měl uznat po těch povídačkách od tebe že Alonso je prostě v Astonu proti Strollovi přesvědčivě rychlejší než byl Vettel a už to u něj dost haprovalo. Nakecal jsi toho dost a ten vzorek dat už máš na svou korekci opravdu velké množství. S těmi daty už není problém nám dát za pravdu, ne?
Taketo zvasty a blaboly napise ten,kto sa vyhlasuje za krala hejterov fora. Nmas ani trocha sebareflexie. Si ubohy cirkusant aj s tvojimi teplymi bratmi tu.
Vettel má čtyři tituly, já opravdu nebrečím. Fakt o dost lepší než dva, určitě bych jeho kariéru za Alonsovu nevyměnil.
A Max je na pole, takže dneska fajn.
Tak v tom Astonu zvyšujte tlak, pro případ, že by se tam Max rozhodl zaparkovat.
Díky, jde vidět že se k tvým tvrzením vracet nechceš a budeš jen zatloukat a strhávat to jinam. No jo, to chudáci dělaj. Pěkný den
No koukám, že těch co lepí IQ alespoň na hodnotu 90 je tu vícero
Ale RedBull to dělá, nebo spíš se snaží dělat, dobře - nejdřív jakože jim to nejede (taktika sahá snad do roku 2011, kdy to dělali s Vettelem) a pak jako že se najednou zlepší.
Je to dobře, může se jim díky tomu přesvědčit Verstappena, aby zůstal, tj. že i v roce 2026 budou schopni jakože vytáhnout svůj monopost během víkendu na P1.
A já se těšil na další teorii o tom jak “je stroll lepší když…”
To že k tomu už nic nemá evokuje konečnou.
Otázka na zelenej kult pilota v důchodu. Byl fialový minisektor???
Tentokrát několik, několik
Určitě tam byla nějaká fialová milisekunda, to by nebyl Fernando, aby tam nějakou nedal.
Takže kdyby zítra vyhrál, měl by 66 výher a 44 pole positions.
To by byla hezká číselná “magie”.
To sa ani nečudujem ked tu citam tvoje zvasty v tomto vlakne
Cute, někdo s podmínkou za držení drog mi bude vypisovat takové věci
Dôkaz o tvojich dristoch? nula ako ty
Toto je ten problém, prečo tu na Vettela furt v kŕči štekajú ako čivavy. Keby mal Vettel 1 titul, tak by ho vôbec neriešili.
Tak trochu těch statistik, když má Max tu 44. pole.