Už to tu bolo vysvetlené vyššie:
jasne, ked ho nedokazal predbehnut tak urcite to bolo slabym autom, ved ako inak
pri inych jazdcoch je to samozrejme ich neschopnostou, pri maxovi vzdy autom, suhlasis?
no tvrdi to timur na ktoreho som povodne reagoval
no ale zaseknuteho maxa za sainzom aj ty zhadzujes na auto, lebo predsa ako inak si vysvetlit, ze maxo moze zostat zaseknuty za pomalym williasom 10 kol
Jsou zde dohledatelne moje komenty, kde jsem resil prave Landuv pristup, kdy casto utoci az kdyz ma jednoznacnou prevahu. A vzdy jsem ten pristup chvalil. Ne vzdy je to vhodne, ale ve vetsine pripadu ano. A tento k nim jednoznacne patril.
Mam rad tvrde zavodeni, kdyz je to potreba. Maxova defenziva vuci Landovi i Oscarovi, byla primerena podminkam na trati. Nic prehnaneho.
Klidne se zeptej @Evap . A nekolik diskuzi jsem vedl i s Josem. A v nazoru na Landa se neshodneme. To ti zcela jiste potvrdi.
Ja jsem fanousek Maxe, ale tak selektivni slepotou jako nekteri zde netrpim.
Nebit roztoceni Maxe a Hulka, byl by Max drive of the day. A zase by byl vynasen do nebes za to jak zvladl na vode vuz, ktery byl fakticky urcen letet jako raketa na suchu.
Moc se neshodneme, ale to nevadi. Tema jsme vycerpali, pojdme dal.
Tvrdil jsem to ja. A nejak me nenapada, ze by to mohlo byt neco jineho. Pokud jedu v desti a moje auto nema na to predjet soupere a ja vyckavam az trat oschne a predjedu ho tim stejnym autem, ktere je nastavene na sucho, tak to snad je ukazka jezdecke vyspelosti ne?
Nebo je ukazka jezdecke vyspelosti utocit nesmyslne s autem ktere na to v konkretnich podminkach nema, kdyz vim, ze tu prilezitost se zmenou podminek dostanu?
Fakt by me nikdy nenapadlo, ze tohle je k diskuzi. To ze RBR nastavil auto na suchoje snad zrejme ne? Sam @mp1 to pise, tak mi nedava smysl to pak rozporovat tim, ze Max mel utocit. Bud jedno, nebo druhe ne?
Takze ked nevedel predbehnut Williams, tak to bolo slabym Verstappenom, ale ked to zacalo vysychat a Max sa zacal drat dopredu, tak to uz bolo autom, ktore je rychlejsie? Dobre rozumiem tvojmu pohladu?
Nie, nesuhlasim. Su jazdci, ktori su zvycajne na vode dobry a uz to dokazali viackrat. Max je na vode extra trieda, Gasly uz tiez viackrat dokazal na vode podat vyborny vykon a niektori dalsi jazdci tiez.
Vcera to Maxove zaseknutie za Williamsom aj nasledny posun dopredu bol viac menej o aute a nie o tom, ze za Williamsami isiel Max horsie a potom lepsie. Max robil co sa dalo, uvod mal vyborny, no potom spravil chybu, ktora ho stala pozicie a snazil sa minimalizovat skody.
Takze zopakujem otazku:
Takze ked nevedel predbehnut Williams, tak to bolo slabym Verstappenom, ale ked to zacalo vysychat a Max sa zacal drat dopredu, tak to uz bolo autom, ktore je rychlejsie?
Ano chápeš to správně.
Voda maže rozdíly mezi auty.
Ked to napises takto, tak sa s tym stotoznujem.
Vcera isiel vyzreto aj Norris oproti Piastrimu podla mna.
- Takze Norris aj Piastri su na vode realne od vsetkych rychlejsi o viac ako sekundu?
- Potom Max podal neskutocny vykon v zavere, ked sa dostal az na P5.
- Max je este vacsi majster vody za akeho ho vsetci povazuju - Brazilia 2024 bol este lepsi vykon ako sme si mysleli, kedze neboli ziadne rozdiely medzi autami.
Hulk by byl 3. i v RB.
…a chtěl si asi napsat “nebÝt” - ale platí to samé - jenom ta chybička. xdd
Já bych si tím tak moc jistý nebyl.
Mám dojem, že jedno krásné období RB končí a že po sjezdu, který právě probíhá nastanou v RB dost velké změny.
Někteří odejdu, jiní příjdou a budou si svět vytvářet podle sebe.
Celkový systém sice zůstane hodně podobný, ale už nikdy se nevrátí k jedničce a nule.
Red Bull je nejhorsi tym v historii F1, velke fuj.
a sme doma, zas je to o aute ked maxo nestiha
ked stiha tak je to len o jeho jazdeckej genialite
No a co je na tom spatne? Uz v sobotu byly predikce, ze pokud zaprsi, McLaren ozije a vsem ujede a RBR zaplace. Pocital RBR s destem? Nepocita. Mel RBR male kridlo na nizky pritlak? Mel. Hodi se nizky pritlak do deste? No podle me ne. Pokud to vidis jinak, ja s tim problem nemam.
Zajel Max v sobotu bez chyby? Zajel. Udelal Oscar v sobotu v rychlem kole chybu? Udelal.
Byl v nedeli Oscar lepsi Maxe? Byl. Udelal Max chybu? Udelal.
To ze Oscar v sobotu chyboval jeho vykon v nedeli nesnizuje, to ze Max udelal po restartu chybu, nijak nesnizuje jeho dovednost a jeho vykon pote.
To je proste sport. Kazdy ve sportu chybuje. Tak to proste je.
…proč si tu teda takhle šílel, když vyhral v Q Verstappen? Měl líp nastavený auto na Q, když ostatní to měli do děště, jak říkáš?? No měl.
Aspon vidíš jak každý takovýhle víkend s děštěm to je z velké části o voze a nastavení.
tbh, všichni jsme čekali že Verstappen zopakuje Brazilii, nezopakoval.
mp tě vystihl naprosto přesně, začneš hledat věci na autě, když Max nezajede. Naopak když zajede, tak tu vytahuješ pomalu, že jejich auto je skoro poslední na gridu a Verstappen má nadpřirozené schopnosti. xdd To neni normální…
Jim Clark to někde vystihl zcela přesně.
jj, Jim má docela trefné komenty - toho má tiMur radši taky bloknutého.
tady na forum je vyhoda (oproti třeba fb, instagramu…), že těm, co tě mají v bloku, mužeš vesele dál psát. xdd
co je na tom spatne? vela, ale je jasne, ze to bude nechces, alebo nedokazes pochopit, lebo inak by si to uz davno pochopil a teraz by sme to neriesili
proste ty si to nevies, alebo nechces pripustit, ze dobre vykony zasadne pripisujes maxovi a zle vykony zasadne zhadzujes na auto
tak isto to robia dalsi maxikovci a pri jazdcoch mclarenu to zas otacaju a dobre vykony su zasadne dominantnym autom a zle vykony vdaka neschopnosti jazdcov
napr. ten mclaren ma pretekove auto, nie kvalifikacne resp. ho tak zamerne nastavuju, ale ked nevyhraju v kvalifikacii alebo aspon nie dominantnym sposobom tak tu maxikovci vypisuju ako su ti mclarenaci neschopni, lebo s tym autom predsa mali dat ostatnym aspon pol sekundu a ani za nic nedokazu, alebo nechcu pochopit, ze v kvalifikacii proste ten mclaren ziadnu dominanciu nema, skor ma problemy ked ho tlacia na samotnu hranicu limitu auta. jednoducho to auto je dobre v pretekovom tempe ked treba setrit gumy