V sobotu mu pomohol, v nedeľu ho zarezal. Verstappena trápil aj nedostatok prítlaku | Magazín F1 - F1online.sk

Chceš tvrdit, že sám Gasly troubil do světa, že prý se pohádal s Adrianem a osočil ho, že neumí postavit vůz? :face_with_hand_over_mouth:
Tak to gratuluji.

to nie, ale ze zrazu musel pouzit Verstappenove nastavenia vytrubil hned.
Co sa tyka hadky s Neweym tak pohadat sa so sefom je vlastne riziko pre kazdeho, specialne pre noveho dvojkoveho pilota.

1 Like

Gasly se s Adrianem vůbec nepohádal. To si jen Helmut vymýšlel, aby nějak obkecal, že mu nedává vůz podle jeho představ.

whishful thinking. Gasly nestacil, bol z toho frustrovany a prskal na vsetky strany. Podmienky dostaval rovnake ako pred nim Ricciardo. Svoju poziciu nezvladol, vybuchol a obvinoval vsetkych naokolo. Rovnako ako jeho fanusikovia.

1 Like

Že vám do toho mluvím, takhle to vysvětloval Helmut Marko:
https://f1sport.auto.cz/clanek/gasly-dostane-verstappenovo-nastaveni-chybi-mu-sebekritika-rika-marko
Bylo to už v polovině sezóny, do té doby si to asi Gasly nastavovat mohl. Ale i tak je to už historie :slight_smile: .

4 Likes

Vidíme dodnes jak se RB chová k oboum jezdcům stejně.
Nemají letos v týmu už druhou rovnocennou nulu?
A věř, že nic by se nezměnilo, ani kdyby jich do konce roku vystřídali dalších deset.

Změny nastanou až jim Emil zamává šátečkem.

Nenastanu, zase si vychovaju napr Lindbada, spravia auto na neho a dvojky nech sa prisposobia

Ked mas jedneho kona co ti nosi tituly, bol by si v tej dobe hlupy keby si to menil

Ale teraz su hlupi ked to nemenia

Tak to je dobře, že jim titul přinese Max i letos

aj maxo ma auto ktore je vyrazne rychlejsie ako williams :slight_smile:

ak je nieco mimo tak tvrdenie, ze maxo tym zaseknutim za sainzom ukazal vyzretost a jazdecke umenie :slight_smile:
uz aj maxovi fanatici by mali mat trochu sudnosti, aj ked uznavam, ze to maju tazke, lebo ked si raz z niekoho spravia poloboha tak sa tazko priznava, ze ani ten poloboh nejazdi vzdy bez chyb a priznat, ze v jednom preteku naseka niekolko chyb v rade a este je aj neschopny prebiehat vyrazne pomalsich jazdcov tak to uz musi byt pre nich hotova nocna mora :slight_smile:

Za mokrých podmienok zjavne nemal. Až keď to začalo osychať.

Neviem kto to tvrdil, ale ja nie, takže toto sa mňa netýka.

Toto tiež strieľaš vedľa, lebo včera som označil Maxov výkon za priemerný vzhľadom na tie hodiny, bodový zisk a výkony iných pilotov.

Asi sa ti pomotali v hlave užívatelia, s ktorými si píšeš a proti ktorým argumentuješ. :slight_smile:

bezne ako bezne, ale v drvivej vacsine so suhlasom daneho jazdca resp. na jeho vlastne vyziadanie, nieze mu to prikazu a stymto budes jazdit a hotovo

Už to tu bolo vysvetlené vyššie:

jasne, ked ho nedokazal predbehnut tak urcite to bolo slabym autom, ved ako inak :slight_smile:
pri inych jazdcoch je to samozrejme ich neschopnostou, pri maxovi vzdy autom, suhlasis? :slight_smile:

no tvrdi to timur na ktoreho som povodne reagoval

no ale zaseknuteho maxa za sainzom aj ty zhadzujes na auto, lebo predsa ako inak si vysvetlit, ze maxo moze zostat zaseknuty za pomalym williasom 10 kol :slight_smile:

Jsou zde dohledatelne moje komenty, kde jsem resil prave Landuv pristup, kdy casto utoci az kdyz ma jednoznacnou prevahu. A vzdy jsem ten pristup chvalil. Ne vzdy je to vhodne, ale ve vetsine pripadu ano. A tento k nim jednoznacne patril.

Mam rad tvrde zavodeni, kdyz je to potreba. Maxova defenziva vuci Landovi i Oscarovi, byla primerena podminkam na trati. Nic prehnaneho.

Klidne se zeptej @Evap . A nekolik diskuzi jsem vedl i s Josem. A v nazoru na Landa se neshodneme. To ti zcela jiste potvrdi.

Ja jsem fanousek Maxe, ale tak selektivni slepotou jako nekteri zde netrpim.
Nebit roztoceni Maxe a Hulka, byl by Max drive of the day. A zase by byl vynasen do nebes za to jak zvladl na vode vuz, ktery byl fakticky urcen letet jako raketa na suchu.

Moc se neshodneme, ale to nevadi. Tema jsme vycerpali, pojdme dal.

1 Like

Tvrdil jsem to ja. A nejak me nenapada, ze by to mohlo byt neco jineho. Pokud jedu v desti a moje auto nema na to predjet soupere a ja vyckavam az trat oschne a predjedu ho tim stejnym autem, ktere je nastavene na sucho, tak to snad je ukazka jezdecke vyspelosti ne?

Nebo je ukazka jezdecke vyspelosti utocit nesmyslne s autem ktere na to v konkretnich podminkach nema, kdyz vim, ze tu prilezitost se zmenou podminek dostanu?

Fakt by me nikdy nenapadlo, ze tohle je k diskuzi. To ze RBR nastavil auto na suchoje snad zrejme ne? Sam @mp1 to pise, tak mi nedava smysl to pak rozporovat tim, ze Max mel utocit. Bud jedno, nebo druhe ne?

1 Like

Takze ked nevedel predbehnut Williams, tak to bolo slabym Verstappenom, ale ked to zacalo vysychat a Max sa zacal drat dopredu, tak to uz bolo autom, ktore je rychlejsie? Dobre rozumiem tvojmu pohladu? :sweat_smile:

Nie, nesuhlasim. Su jazdci, ktori su zvycajne na vode dobry a uz to dokazali viackrat. Max je na vode extra trieda, Gasly uz tiez viackrat dokazal na vode podat vyborny vykon a niektori dalsi jazdci tiez.

Vcera to Maxove zaseknutie za Williamsom aj nasledny posun dopredu bol viac menej o aute a nie o tom, ze za Williamsami isiel Max horsie a potom lepsie. Max robil co sa dalo, uvod mal vyborny, no potom spravil chybu, ktora ho stala pozicie a snazil sa minimalizovat skody.

Takze zopakujem otazku:

Takze ked nevedel predbehnut Williams, tak to bolo slabym Verstappenom, ale ked to zacalo vysychat a Max sa zacal drat dopredu, tak to uz bolo autom, ktore je rychlejsie?

Ano chápeš to správně.
Voda maže rozdíly mezi auty.

Ked to napises takto, tak sa s tym stotoznujem. :slight_smile:

Vcera isiel vyzreto aj Norris oproti Piastrimu podla mna.

1 Like
  1. Takze Norris aj Piastri su na vode realne od vsetkych rychlejsi o viac ako sekundu?
  2. Potom Max podal neskutocny vykon v zavere, ked sa dostal az na P5.
  3. Max je este vacsi majster vody za akeho ho vsetci povazuju - Brazilia 2024 bol este lepsi vykon ako sme si mysleli, kedze neboli ziadne rozdiely medzi autami.

2 Likes