To samé dělá Eisele (co do komentování).
Na Maxe? Asi 2 desetiny.
V době, kdy byl RB první, tak s tím sem tam něco ujel i Checo (což je mexický Yuki, pro případ, že jsi to nepochopil). Kdežto teď…
Jako není to špatné, to auto redbulí, ale McLaren league fakt ne. Na tu pole v tom musí sedět Max, jedině on, nikdo jiný by to nedal, v tomhle ne. Zkus to už pochopit. To jsou elementární fakta (Země se točí, ryby plavou ve vodě, Max je nejlepší…).
Na prveho teda 1.2sekundy. Fenomenálne
Díky Fakt dobrý.
Nie tak ako 1s ale ano… diky
Až na to, že veškeré zdroje RedBullu směřují jen k Verstappenovi.
No, pak mu nemá na čele kdo pomoct, jako třeba za časů Peréze.
Ale to je chyba Hornera, Marka a Wachého, že toto dopustili. Jejich problém.
S takovým autem? Tam měl být na pole nebo ještě před polem
Kluci, nedelejte ze sebe krupany a poslouchejte toho Fernanda.
Ale, taky nesmíš věřit všemu, co tu napíše Hogr.
To jako že všechny chlebíčky v Red Bullu sní Max a Yuki je o hladu?
Navíc Yuki má temperament, to nadávání by šlo slyšet až do Tokia.
Navíc Max to dneska sám řekl: This car is so difficult…
Proto ho taky uřídí jenom Max (viz můj příspěvek výše).
Jj, viz můj předchozí příspěvek, na který reaguješ.
I Fernando to ví a to není zrovna jeden z velkých myslitelů západní civilizace.
Však jsem říkal že jsou plné respektu. Tady na takové věci není čas, tady respekt jak ukazujete neexistuje
Pořád daleko inteligentnější než ty.
Nepovídej, ovečko.
Ale no, Janko… Takto hned osobne urazky? A potomkov mam uz dvoch, ked uz chces urazat na rodinnej urovni, tak nech mas kompletne info ty tupa troska
A k pointe, ty vies, cia je to fotka? Na fotky Leclerca, Alonsa, Verstappena a podobne sa ziadne autorske prava nevztahuju Matlock? Ochrana osobnych udajov? A beztak, stale si tu robis dobre nad tym, ako uzivatelia bez teba nevedia zit, tak ak by si chcel nahodou tvrdit, ze je to tvoja fotka(co je cista spekulacia ktoru nemas ako dokazat), tak by si si aspon mohol poriadne vyh0nit ego na tom, ze niektori si davaju za avatara Leclerca, ini zasa teba
Pekne si to uzi za celu tu dobu co tu k*rvis forum ty spina
Presne tak. Po vtipoch z infarktu a virtuálnych kopačkách na hlavu ste pre mňa to čo Leclerc pre seba.
Ano, myslím si že Alonso je hodně inteligentní.
Mozes, ale na to si moc sprosty. Najskor by si musel totizto vediet moje informacie, aby si sa dopatral k mojej manzelke, vies? To si daj vysvetlit od svojich havkov, ako funguje logika, ocividne ti tu s tym musia pomahat