LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Tohle si ze sebe vypotil po hodině? Já se fakt nedivím, že se na Slovnesku děje to, co tam teď probíhá

uz je to fakt trapne ako sa rb snazi udrzat maxa tym, ze sa hraju v treningoch na mizerne auto ktore zazrakom maxo v kvalifikacii a v pretekoch skroti a prida mu sekundu svojou genialnou jazdou

no a samozrejme novinarcikovia typu kubalu im to zeru aj s navijakom :slight_smile:

redbullaci dobrovolne robia zo seba neschopnych idiotov len aby narcisovi maxovi pohladkali ego :slight_smile:

jak někdo furt žere tu pohádku o tom, že RBR není top monopost :roll_eyes:

1 Like

2025 Constructor’s Standings

POS. TEAM PTS.
1 McLaren 417
2 Ferrari 210
3 Mercedes 209
4 Red Bull Racing 162
5 Williams 55
6 Racing Bulls 36
7 Haas 29
8 Aston Martin 28
9 Kick Sauber 26
10 Alpine 11

Verru neni vubec spatnej ten Verstappen. Ctvrty auto na rostu a docela tem lepsim karam naklada. Dat mu jen o trosicku lepsi auto, Ferrari, nebo aspon Mercedes. To by byla jizda.

Ale treba se to blizi. No a kdyz ne, tak dostanou aspon ostatni.

3 Likes

Krása, jaký má McLaren buffer. Radost pohledět. :star_struck:

Ale s 8 nejrychlejším monopostem na 7 místě. Stačilo by o trošku lepší monopost a drtil by zbytek pole

2 Likes

Ma, ten team v konstrukterech odvedl famozni praci. Zaka nemusim, ale tohle dali lide pod jeho vedenim skvele. A i ten team uz funguje v zavode mnohem lepe.

5 Likes

No já nevím, s autem jde očividně jezdit první ale oni to dovážej až čtvrtý :smile:

2 Likes

Nie Honzik, ja si sem odbieham priebezne pri pracach okolo domu a pri relaxovani, ak to potrebujes vediet. Nemam cas byt tu na fore cely den ako ty, ja mam totizto aj realny zivot vies? Prace okolo domu, rodina, grilovacka a pod.nAle ked sa naskytla taka pekna prilezitost si do teba kopnut, tak som si tu chvilku casu nasiel :grin:

5 Likes

Však říkám, že je to s tebou špatný

2 Likes

Relaxuje tím, že tu do tebe kope, tomu se říká vychudlost. :sweat_smile: Ještě se k tomu sám přizná.

2 Likes

Tak psal tu něco o rakovině fora, a pak sám napíše, že sem chodí jen kopat. Toliko k tomu, kdo tu rozkládá forum a je ten problém tady

2 Likes

Ked to povie entita, co si ako prve berie do huby rodinu, tak to je gol, to vela znamena :laughing:

1 Like

Já si do huby neberu rodinu ty vemeno. Dal jsem ti příklad jenom

2 Likes

:heart_eyes:

2 Likes

Pekná limitka pre Aston od starého Norrisa :grinning:

1 Like

dobre teda, tak uz sem nikdy v zivote nepridem

1 Like

Šiltovka je na ceste už ich bude zo 20-22🫣 :slightly_smiling_face:

1 Like