LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

uz je to fakt trapne ako sa rb snazi udrzat maxa tym, ze sa hraju v treningoch na mizerne auto ktore zazrakom maxo v kvalifikacii a v pretekoch skroti a prida mu sekundu svojou genialnou jazdou

no a samozrejme novinarcikovia typu kubalu im to zeru aj s navijakom :slight_smile:

redbullaci dobrovolne robia zo seba neschopnych idiotov len aby narcisovi maxovi pohladkali ego :slight_smile:

jak někdo furt žere tu pohádku o tom, že RBR není top monopost :roll_eyes:

1 Like

2025 Constructor’s Standings

POS. TEAM PTS.
1 McLaren 417
2 Ferrari 210
3 Mercedes 209
4 Red Bull Racing 162
5 Williams 55
6 Racing Bulls 36
7 Haas 29
8 Aston Martin 28
9 Kick Sauber 26
10 Alpine 11

Verru neni vubec spatnej ten Verstappen. Ctvrty auto na rostu a docela tem lepsim karam naklada. Dat mu jen o trosicku lepsi auto, Ferrari, nebo aspon Mercedes. To by byla jizda.

Ale treba se to blizi. No a kdyz ne, tak dostanou aspon ostatni.

3 Likes

Krása, jaký má McLaren buffer. Radost pohledět. :star_struck:

Ale s 8 nejrychlejším monopostem na 7 místě. Stačilo by o trošku lepší monopost a drtil by zbytek pole

2 Likes

Ma, ten team v konstrukterech odvedl famozni praci. Zaka nemusim, ale tohle dali lide pod jeho vedenim skvele. A i ten team uz funguje v zavode mnohem lepe.

5 Likes

No já nevím, s autem jde očividně jezdit první ale oni to dovážej až čtvrtý :smile:

2 Likes

Nie Honzik, ja si sem odbieham priebezne pri pracach okolo domu a pri relaxovani, ak to potrebujes vediet. Nemam cas byt tu na fore cely den ako ty, ja mam totizto aj realny zivot vies? Prace okolo domu, rodina, grilovacka a pod.nAle ked sa naskytla taka pekna prilezitost si do teba kopnut, tak som si tu chvilku casu nasiel :grin:

5 Likes

Však říkám, že je to s tebou špatný

2 Likes

Relaxuje tím, že tu do tebe kope, tomu se říká vychudlost. :sweat_smile: Ještě se k tomu sám přizná.

2 Likes

Tak psal tu něco o rakovině fora, a pak sám napíše, že sem chodí jen kopat. Toliko k tomu, kdo tu rozkládá forum a je ten problém tady

2 Likes

Ked to povie entita, co si ako prve berie do huby rodinu, tak to je gol, to vela znamena :laughing:

1 Like

Já si do huby neberu rodinu ty vemeno. Dal jsem ti příklad jenom

2 Likes

:heart_eyes:

2 Likes

Pekná limitka pre Aston od starého Norrisa :grinning:

1 Like

dobre teda, tak uz sem nikdy v zivote nepridem

1 Like

Šiltovka je na ceste už ich bude zo 20-22🫣 :slightly_smiling_face:

1 Like

Za mňa najkrašia z Pure electric je limitka 4/4