Tohle si ze sebe vypotil po hodině? Já se fakt nedivím, že se na Slovnesku děje to, co tam teď probíhá
uz je to fakt trapne ako sa rb snazi udrzat maxa tym, ze sa hraju v treningoch na mizerne auto ktore zazrakom maxo v kvalifikacii a v pretekoch skroti a prida mu sekundu svojou genialnou jazdou
no a samozrejme novinarcikovia typu kubalu im to zeru aj s navijakom
redbullaci dobrovolne robia zo seba neschopnych idiotov len aby narcisovi maxovi pohladkali ego
2025 Constructor’s Standings
POS. | TEAM | PTS. |
---|---|---|
1 | ![]() |
417 |
2 | ![]() |
210 |
3 | ![]() |
209 |
4 | ![]() |
162 |
5 | ![]() |
55 |
6 | ![]() |
36 |
7 | ![]() |
29 |
8 | ![]() |
28 |
9 | ![]() |
26 |
10 | ![]() |
11 |
Verru neni vubec spatnej ten Verstappen. Ctvrty auto na rostu a docela tem lepsim karam naklada. Dat mu jen o trosicku lepsi auto, Ferrari, nebo aspon Mercedes. To by byla jizda.
Ale treba se to blizi. No a kdyz ne, tak dostanou aspon ostatni.
Krása, jaký má McLaren buffer. Radost pohledět.
Ale s 8 nejrychlejším monopostem na 7 místě. Stačilo by o trošku lepší monopost a drtil by zbytek pole
Ma, ten team v konstrukterech odvedl famozni praci. Zaka nemusim, ale tohle dali lide pod jeho vedenim skvele. A i ten team uz funguje v zavode mnohem lepe.
No já nevím, s autem jde očividně jezdit první ale oni to dovážej až čtvrtý
Nie Honzik, ja si sem odbieham priebezne pri pracach okolo domu a pri relaxovani, ak to potrebujes vediet. Nemam cas byt tu na fore cely den ako ty, ja mam totizto aj realny zivot vies? Prace okolo domu, rodina, grilovacka a pod.nAle ked sa naskytla taka pekna prilezitost si do teba kopnut, tak som si tu chvilku casu nasiel
Však říkám, že je to s tebou špatný
Relaxuje tím, že tu do tebe kope, tomu se říká vychudlost. Ještě se k tomu sám přizná.
Tak psal tu něco o rakovině fora, a pak sám napíše, že sem chodí jen kopat. Toliko k tomu, kdo tu rozkládá forum a je ten problém tady
Ked to povie entita, co si ako prve berie do huby rodinu, tak to je gol, to vela znamena
Já si do huby neberu rodinu ty vemeno. Dal jsem ti příklad jenom
Pekná limitka pre Aston od starého Norrisa
dobre teda, tak uz sem nikdy v zivote nepridem
Šiltovka je na ceste už ich bude zo 20-22🫣