LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Že by konečně souboj kandidátu na titul na čele? To tu letos moc nebylo :grin:
A co ten Mercedes co nemá na to ani postoupit do Q3? :thinking:

Edit: Koukám že jsem přišel asi nevhod, zase se tu řeší nějaká blbost. :grin:

4 Likes

Ja citujem presne v style,ako to robis ty a tvoji dalsi sukmenovci.:sunglasses:

Že jsi to ty, tak ti to řeknu, 70% a víc mých příspěvků je k F1, ne k ostatním uživatelům.

2 Likes

Ako som pisal, jalova diskusia. Ked nechces, nemusis pochopit.

1 Like

Sorry, ale co mám pochopit? já citoval Palmera, kluci zase pravidla a někteří se z toho můžou podělat, to je dost mimo ne?

2 Likes

Este ze Max nic neporusil. Viem si predstavit,co by ste vyvadzali a ako by ste sa isli roztrhat vo vynasani trestov, keby nieco porusil. Prosim ta, zacni sa spravat ako dospely clovek a nehraj na mna tieto detinske hry. Ďakujem.

4 Likes

Citovat komentatorov vie byt nebezpecne, zvyknu sa mylit, to viem ako sledovatel nemeckej verzie Sky velmi dobre. Minuly tyzden Ralf Schumacher vrieskal na celu obyvacku, ze Perez utoci na vedenie vo VC Baku a bojuje s Piastrim, cudoval sa, kam zmizol Leclerc… A to pritom len Verstappen utocil na Norrisa v suboji o sieste miesto. A za to si clovek plati, ani bez reklam to nie je.

2 Likes

Tych 30% sa ti teda nezda vela?

Zase si ma berieš do úst ale keď máš argumentovať a odpovedať na otázky tak zmizneš ako smrad?

2 Likes

No, mně se zdá, že někteří jedou silně za hranou dlouhodobě

1 Like

No vidíš, já Ralfa necitoval :slightly_smiling_face:

Proto mu smazali čas.

1 Like

…a hele, Krack pokračuje:
As we saw in Baku, Fernando was able to outperform the pace of the race car with an impressive lap to get through to Q3 by just two hundredths.:smiling_face:

2 Likes

Pri vyveseni dvojitych zltych vlajok sa automaticky maze cas, ked pilot prechadza postihnutou pasazou. Myslienka za tym je, zobrat jazdcom pokusenie, dostatocne nespomalit. Neindikuje teda porusenie pravidiel.

5 Likes

3 Likes

Takze sa ti to nezda vela, pretoze ini uzivatelia, ktorymi pohrdas, su na tom este horsie?

1 Like

Ale tfuj připomínat nefuknčnost FIA

1 Like

Co presne ma teraz vyplyvat z toho, ze Verstappen v roku Katare 2021 dostal trest za ignorovanie dvojitych zltych?

3 Likes

Zdá se mi, že takhle se mnou debatuješ, protože s těmi, co mají horší % bys tu možnost ani neměl.

Tak potom to mozes brat ako kompliment.

1 Like