LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Někoho rozčilují trest za vlajky.
Někoho Alonsovy výkony. :grin::+1:

3 Likes

Takze pre menej chapajucich je problem vo vynasani trestov za nieco, co sa nestalo. Cela diskusia na tuto temu je stale o tomto. To iste pissali aj ostatni, ktori sa vyjadrovali jasne a zrozumitelne.
Ak toto vy traja nechcete pochopit a nechcete sa ospravedlnit za zbytocne a horlive reakcie na Sainzov crash v podobe odsudzovania Maxa, tak dalsia diskusia na tuto temu bude uz len jalova.

Na jednu stranu bych se strašně divil kdyby to Stroll skutečně měl zabalit, no z druhé strany by to zas takové překvápko nebylo no :man_shrugging:

Jsem to Míšovi včera psal, že tu někteří chodí jen, aby si vymlatili svoji zlost za nespokojenej život, nevěřil mi, no dneska se k nim přidal, co už, to je taky život :smile:

1 Like

A podla coho sa pozna, ze ty k nim nepatris?

5 Likes

Aha, tak to příště ale raději cituj celej můj koment k tomu, díky :wink:

2 Likes

já, Situs nebo Puff jsme komisaři v Singapuru, aby jsme vynášeli tresty?

Že by konečně souboj kandidátu na titul na čele? To tu letos moc nebylo :grin:
A co ten Mercedes co nemá na to ani postoupit do Q3? :thinking:

Edit: Koukám že jsem přišel asi nevhod, zase se tu řeší nějaká blbost. :grin:

4 Likes

Ja citujem presne v style,ako to robis ty a tvoji dalsi sukmenovci.:sunglasses:

Že jsi to ty, tak ti to řeknu, 70% a víc mých příspěvků je k F1, ne k ostatním uživatelům.

2 Likes

Ako som pisal, jalova diskusia. Ked nechces, nemusis pochopit.

1 Like

Sorry, ale co mám pochopit? já citoval Palmera, kluci zase pravidla a někteří se z toho můžou podělat, to je dost mimo ne?

2 Likes

Este ze Max nic neporusil. Viem si predstavit,co by ste vyvadzali a ako by ste sa isli roztrhat vo vynasani trestov, keby nieco porusil. Prosim ta, zacni sa spravat ako dospely clovek a nehraj na mna tieto detinske hry. Ďakujem.

4 Likes

Citovat komentatorov vie byt nebezpecne, zvyknu sa mylit, to viem ako sledovatel nemeckej verzie Sky velmi dobre. Minuly tyzden Ralf Schumacher vrieskal na celu obyvacku, ze Perez utoci na vedenie vo VC Baku a bojuje s Piastrim, cudoval sa, kam zmizol Leclerc… A to pritom len Verstappen utocil na Norrisa v suboji o sieste miesto. A za to si clovek plati, ani bez reklam to nie je.

2 Likes

Tych 30% sa ti teda nezda vela?

Zase si ma berieš do úst ale keď máš argumentovať a odpovedať na otázky tak zmizneš ako smrad?

2 Likes

No, mně se zdá, že někteří jedou silně za hranou dlouhodobě

1 Like

No vidíš, já Ralfa necitoval :slightly_smiling_face:

Proto mu smazali čas.

1 Like

…a hele, Krack pokračuje:
As we saw in Baku, Fernando was able to outperform the pace of the race car with an impressive lap to get through to Q3 by just two hundredths.:smiling_face:

2 Likes