Amen.
1515
Amen.
1515
Že jsem nelhal, že je takový trest.
Tak kvalifikácia k spokojnosti. Po 3 tréningu už bolo jasné, kto bude na pole. Nepokaziť štart a udržať si 1.pozíciu…
nech sa radsej albon vrati k svojim a jazdi colapinto so sainzom
sainz ked ma svoj den tak dokaze porazit leclerca ktoreho mnohi povazuju za hviezdu, sice mu nieco na neho chyba hlavne v konzistentnosti, ale dvojica colapinto sainz by bola pre williams dobra
ako colapinto jazdi fakt velmi dobre, alebo albon nieje tak dobry ako sa myslelo
v treningoch je tiez vacsinou hned pri nom, v kvalifikaciach tak isto, v tej prvej sice spravil chybu ale bez nej by nebol od albona daleko
v pretekoch tiez jazdi velmi dobre, este trochu zamakat na manazovani gum, ale to chce cas a ma sancu na slubnu karieru
ak aj nebude mat sedacku pre buduci rok tak v 26 ju ziska
este ma sancu v sauberi, ale to by znamenalo koniec bottasa co by bola velka skoda ved este pred 3 rokmi dokazal porazil aj lujza, sice len obcas ale aj tak je to dobry vykon ak teda lujzo je alebo aspon bol v tych rokoch povazovany za jedneho z najlepsich ak nie najlepsi
alebo bottas do redbullu a colapinto do sauberu
rb musi nieco s tou druhou sedackou robit a ak tam nechcu niekoho ako sainz lebo maxo sa boji no tak bottas by bol dobra volba
ricciardo je slaby stale sa nespamatal a uz ani nespamata z toho fiaska v mclarene
tsunodu tam nechcu a lawson je velke riziko
Myslím, že RBR by mal začať riešiť obe sedačky. Max vyzerá ako niekto, kto už odišiel
Colapinto se jevi v dobrem svetle, rozhodne je potreba pockat do konce sezony a overit konzistentnost, v lepsim tymu by mohl napodobit Piastriho, ale…nejni misto
Colapinto má zatiaľ podobne výborný nástup ako mal Piastri a to pritom naskočil do rozbehnutého vlaku. Ak bude takto skvelý konzistentne do konca sezóny tak mu ten rok mimo výrazne uškodí.
Albon nakoniec bude ďakovať za Sainza
no ak ma uz problemy s colapintom tak sainz ho moze zadupat do zeme, aj ked stat sa moze hocico, ale ja predpokladam, ze sainz mu bude nakladat
@HellHogr toto je dalsi moj ucet ty rakovina tohto fora?
Tu snad nie je clovek, co by si s nim este nemal konflikt (okrem tych 2-3 komediantov tvojich).
Skvelo napisane.
Až na to, že ste to stále ty, ježko, airk:eye:t a podobné indivíduá, kto stále uráža a nadáva na jedného (alebo viacerych) členov fóra. Spamätaj sa, loboťáčik aj s tvojimi je.blými kamošmi. Najtoxickejšia sebránka si tu ty aj s nedonoseným ježkom a spol… nie že nemáš dokončené dve vysoké školy, ale pochybujem, že máš vôbec dokončenú jednu špeciálnu školu, na základe tvojho jednociferného IQ… totálny odpad
Tento mesiac uz si tu bol / vygrcal sa a zase nazdar za mesiac
Cekas ze Verstappen vyhraje, proto si vytahl ze sveho portfolia tenhle nick hmm
To rozhodne nečakám neboj s takým autom som aj dost prekvapeny ze je p2
tvoje voodoo nevychádza ale neboj, nemusis si trhat vlasy tie ti vypadaju aj samé 🫢
Mal by si nejake poziadavky na nick? Kvoli tebe ho vytvorim aby ti sadol
No me je to jedno, ja jen ze s tim autem nelegalniho typu by se mel VER spis drzet vzadu a nenapadne dojizdet na nejakych slusnych bodech a ne se s poloprazdnou nadrzi ukazovat v Q tak vysoko ale kdo chce kam…
Nelegalnym autom? A coze ma hm? Prezrad nam nemylslel si MCL?
No me je to jedno, ja jen aby to pak nebolelo, nechci nic privolavat, chci videt primy souboj a ne DSQ.
Áno, celá skupina má problém s jedným užívateľom, takže na vine je skupina. To dáva zmysel.
Tvoj profilový obrázok hovorí sám za seba, že čo si zač.
Bohužel, i tady funguje sociální skupina, kde se individua se stejným smýšlením poskládá dohromady. Budou tvrdit, že jejich úderka problém nemá, přitom x uživatelů, kteří fandí různým týmům a jezdcům je vyzvali, aby se začali chovat, jako lidi. Místo toho dokola opakují, že oni za nic nemůžou. Pak přijde na různé diskuze a uráží úplně kohokoliv mimo jejich úderku, když se jim něco nelíbí, prostě vytvořena sociální skupinka na online F1 fóru se stejnýma problémem, to bohužel nikdo nevyřeší, ti by měli být pod dozorem bílých plášťů
Si práve dokonale opísal svoj sociálny status, vidno, že hovoríš zo srdca a vlastnej skúsenosti… A to, že sa ideš opierať o nejaké deculo, ktoré sem príde s jedným komentom, vykydá tu svoj hnoj a spŕšku nadávok, pričom si tu včera nariekal o toxicite a žlči je ok ? Či počas noci sa zmenila konštalácia Jupiteru voči tvojmu príjmaču ? Alebo kto sa ťa zastane, tam môžu byť aj nadávky aj toxicita aj žlč, však ?