LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Pri vyveseni dvojitych zltych vlajok sa automaticky maze cas, ked pilot prechadza postihnutou pasazou. Myslienka za tym je, zobrat jazdcom pokusenie, dostatocne nespomalit. Neindikuje teda porusenie pravidiel.

5 Likes

3 Likes

Takze sa ti to nezda vela, pretoze ini uzivatelia, ktorymi pohrdas, su na tom este horsie?

1 Like

Ale tfuj připomínat nefuknčnost FIA

1 Like

Co presne ma teraz vyplyvat z toho, ze Verstappen v roku Katare 2021 dostal trest za ignorovanie dvojitych zltych?

3 Likes

Zdá se mi, že takhle se mnou debatuješ, protože s těmi, co mají horší % bys tu možnost ani neměl.

Tak potom to mozes brat ako kompliment.

1 Like

Amen. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

1515

Že jsem nelhal, že je takový trest.

2 Likes

Tak kvalifikácia k spokojnosti. Po 3 tréningu už bolo jasné, kto bude na pole. Nepokaziť štart a udržať si 1.pozíciu…

2 Likes

nech sa radsej albon vrati k svojim a jazdi colapinto so sainzom
sainz ked ma svoj den tak dokaze porazit leclerca ktoreho mnohi povazuju za hviezdu, sice mu nieco na neho chyba hlavne v konzistentnosti, ale dvojica colapinto sainz by bola pre williams dobra

ako colapinto jazdi fakt velmi dobre, alebo albon nieje tak dobry ako sa myslelo
v treningoch je tiez vacsinou hned pri nom, v kvalifikaciach tak isto, v tej prvej sice spravil chybu ale bez nej by nebol od albona daleko
v pretekoch tiez jazdi velmi dobre, este trochu zamakat na manazovani gum, ale to chce cas a ma sancu na slubnu karieru
ak aj nebude mat sedacku pre buduci rok tak v 26 ju ziska
este ma sancu v sauberi, ale to by znamenalo koniec bottasa co by bola velka skoda ved este pred 3 rokmi dokazal porazil aj lujza, sice len obcas ale aj tak je to dobry vykon ak teda lujzo je alebo aspon bol v tych rokoch povazovany za jedneho z najlepsich ak nie najlepsi

alebo bottas do redbullu a colapinto do sauberu
rb musi nieco s tou druhou sedackou robit a ak tam nechcu niekoho ako sainz lebo maxo sa boji no tak bottas by bol dobra volba
ricciardo je slaby stale sa nespamatal a uz ani nespamata z toho fiaska v mclarene
tsunodu tam nechcu a lawson je velke riziko

Myslím, že RBR by mal začať riešiť obe sedačky. Max vyzerá ako niekto, kto už odišiel :frowning:

Colapinto se jevi v dobrem svetle, rozhodne je potreba pockat do konce sezony a overit konzistentnost, v lepsim tymu by mohl napodobit Piastriho, ale…nejni misto :eyes:

1 Like

Colapinto má zatiaľ podobne výborný nástup ako mal Piastri a to pritom naskočil do rozbehnutého vlaku. Ak bude takto skvelý konzistentne do konca sezóny tak mu ten rok mimo výrazne uškodí.
Albon nakoniec bude ďakovať za Sainza

2 Likes

no ak ma uz problemy s colapintom tak sainz ho moze zadupat do zeme, aj ked stat sa moze hocico, ale ja predpokladam, ze sainz mu bude nakladat

@HellHogr toto je dalsi moj ucet ty rakovina tohto fora? :clown_face:

Tu snad nie je clovek, co by si s nim este nemal konflikt (okrem tych 2-3 komediantov tvojich).

Skvelo napisane. :+1:

4 Likes

Až na to, že ste to stále ty, ježko, airk​:eye:t a podobné indivíduá, kto stále uráža a nadáva na jedného (alebo viacerych) členov fóra. Spamätaj sa, loboťáčik aj s tvojimi je.blými kamošmi. Najtoxickejšia sebránka si tu ty aj s nedonoseným ježkom a spol… nie že nemáš dokončené dve vysoké školy, ale pochybujem, že máš vôbec dokončenú jednu špeciálnu školu, na základe tvojho jednociferného IQ… totálny odpad :face_vomiting:

2 Likes

:point_up_2: Tento mesiac uz si tu bol / vygrcal sa a zase nazdar za mesiac :joy::joy::joy:

1 Like

Cekas ze Verstappen vyhraje, proto si vytahl ze sveho portfolia tenhle nick hmm :sweat_smile:

To rozhodne nečakám neboj :joy: s takým autom som aj dost prekvapeny ze je p2 :sunglasses: tvoje voodoo nevychádza ale neboj, nemusis si trhat vlasy tie ti vypadaju aj samé 🫢 :joy:

1 Like