Pri vyveseni dvojitych zltych vlajok sa automaticky maze cas, ked pilot prechadza postihnutou pasazou. Myslienka za tym je, zobrat jazdcom pokusenie, dostatocne nespomalit. Neindikuje teda porusenie pravidiel.
Takze sa ti to nezda vela, pretoze ini uzivatelia, ktorymi pohrdas, su na tom este horsie?
Ale tfuj připomínat nefuknčnost FIA
Co presne ma teraz vyplyvat z toho, ze Verstappen v roku Katare 2021 dostal trest za ignorovanie dvojitych zltych?
Zdá se mi, že takhle se mnou debatuješ, protože s těmi, co mají horší % bys tu možnost ani neměl.
Tak potom to mozes brat ako kompliment.
Amen.
1515
Že jsem nelhal, že je takový trest.
Tak kvalifikácia k spokojnosti. Po 3 tréningu už bolo jasné, kto bude na pole. Nepokaziť štart a udržať si 1.pozíciu…
nech sa radsej albon vrati k svojim a jazdi colapinto so sainzom
sainz ked ma svoj den tak dokaze porazit leclerca ktoreho mnohi povazuju za hviezdu, sice mu nieco na neho chyba hlavne v konzistentnosti, ale dvojica colapinto sainz by bola pre williams dobra
ako colapinto jazdi fakt velmi dobre, alebo albon nieje tak dobry ako sa myslelo
v treningoch je tiez vacsinou hned pri nom, v kvalifikaciach tak isto, v tej prvej sice spravil chybu ale bez nej by nebol od albona daleko
v pretekoch tiez jazdi velmi dobre, este trochu zamakat na manazovani gum, ale to chce cas a ma sancu na slubnu karieru
ak aj nebude mat sedacku pre buduci rok tak v 26 ju ziska
este ma sancu v sauberi, ale to by znamenalo koniec bottasa co by bola velka skoda ved este pred 3 rokmi dokazal porazil aj lujza, sice len obcas ale aj tak je to dobry vykon ak teda lujzo je alebo aspon bol v tych rokoch povazovany za jedneho z najlepsich ak nie najlepsi
alebo bottas do redbullu a colapinto do sauberu
rb musi nieco s tou druhou sedackou robit a ak tam nechcu niekoho ako sainz lebo maxo sa boji no tak bottas by bol dobra volba
ricciardo je slaby stale sa nespamatal a uz ani nespamata z toho fiaska v mclarene
tsunodu tam nechcu a lawson je velke riziko
Myslím, že RBR by mal začať riešiť obe sedačky. Max vyzerá ako niekto, kto už odišiel
Colapinto se jevi v dobrem svetle, rozhodne je potreba pockat do konce sezony a overit konzistentnost, v lepsim tymu by mohl napodobit Piastriho, ale…nejni misto
Colapinto má zatiaľ podobne výborný nástup ako mal Piastri a to pritom naskočil do rozbehnutého vlaku. Ak bude takto skvelý konzistentne do konca sezóny tak mu ten rok mimo výrazne uškodí.
Albon nakoniec bude ďakovať za Sainza
no ak ma uz problemy s colapintom tak sainz ho moze zadupat do zeme, aj ked stat sa moze hocico, ale ja predpokladam, ze sainz mu bude nakladat
@HellHogr toto je dalsi moj ucet ty rakovina tohto fora?
Tu snad nie je clovek, co by si s nim este nemal konflikt (okrem tych 2-3 komediantov tvojich).
Skvelo napisane.
Až na to, že ste to stále ty, ježko, airk:eye:t a podobné indivíduá, kto stále uráža a nadáva na jedného (alebo viacerych) členov fóra. Spamätaj sa, loboťáčik aj s tvojimi je.blými kamošmi. Najtoxickejšia sebránka si tu ty aj s nedonoseným ježkom a spol… nie že nemáš dokončené dve vysoké školy, ale pochybujem, že máš vôbec dokončenú jednu špeciálnu školu, na základe tvojho jednociferného IQ… totálny odpad
Tento mesiac uz si tu bol / vygrcal sa a zase nazdar za mesiac
Cekas ze Verstappen vyhraje, proto si vytahl ze sveho portfolia tenhle nick hmm
To rozhodne nečakám neboj s takým autom som aj dost prekvapeny ze je p2 tvoje voodoo nevychádza ale neboj, nemusis si trhat vlasy tie ti vypadaju aj samé 🫢