LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 14:49

Potvrdí Lando Norris svoju formu z tretieho tréningu? Vráti sa piatková rýchlosť Ferrari? Postaví sa Charles Leclerc v Singapure tretíkrát na pole position? Zavŕšia Red Bull a Mercedes sobotný obrat po neúspešnom piatku? Odpovede na tieto otázky a mnohé ďalšie sa dozvieme už v nasledujúcej hodine. Pred nami je kvalifikácia na VC Singapuru.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172494/live-kvalifikacia-na-vc-singapuru

Nebudu tipovat, ale mel by vyhrat Norris :rofl:

Alonso P6 jo? Jedeme.

Audi podpíše Bottasa ? to som popravde nečakal.

Stroll opět bída, i když porazil Gaslyho.

1 Like

Stroll najväčší babrák F1

Ať pošlou Strolla se prospat, tohle měla být Q2

Co mám na to říci, syn majitele.

1 Like

Neskutočné, že sa tam Stroll stále vozí

já bych uvítal Lawsona v AM místo Strolla

Sa kdesi písalo? Alebo Bottas jazdí formu, len to monopost zakrýva.

Ta teorie, jak je s horším monopostem konkurenceschopný a blízko týmovému kolegovi, se tu zase jasně projevila. :upside_down_face:

2 Likes

Mám zapnuté Voyo a Eisele to spomenul. Ako asi pochopiteľný ťah od Audi, minimalizácia škôd a nejaká spätná väzba. Škoda Bortoleta aj Colapinta, Stroll a Doohan mali zostať out, Lawson počítam, že je tutovka vo VCARB

1 Like

Bottas už v poslednom roku v Mercedes nestál za nič…nepochopiteľné že ppkračuje

inak teda Max zatiaľ vypadá byť zrelý na nejakú bariéru
edit: tak práve mi to vysvetlil :smiley:

2 Likes

On inak asi ani jazdiť nevie. Potrebuje kolo na istotu a ide od múru k múru. :sweat_smile:

Je to tam, Q3 :+1: Před Williamsem a Perezem.

2 Likes

Colapinto 7 tisícin za Albonom na mestskej trati, ten chalan ide neskutočné bomby

5 Likes

Alzaci kde ste s tými rečami o tom ako Pérez nakladá Maxovi? Šašovia. :clown_face:

Perez znova ide svoje😂