LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Říká ti něco časová osa? :slight_smile:

1 Like

Blbá sobota, jo? :grinning:

2 Likes

tak pro ty méně chápající - já jsem napsal to, co řekl Palmer v F1TV, kkaždý si to může pustit ze záznamu
Situs a Puff psali o trestech, které se dávají za konkretní porušení pravidel, takže kde je zase problém?

1 Like

Já Alonsův rok 2012 vidím daleko lepší než letošek :open_mouth: No ale každý může mít názor jaký chce.

2 Likes

Kdyby Max podával svoje lepší výkony letos a ne loni, tak se nemusí třepat o titul, to je jasné ne? :smiley:

Oh, aj ja. To len Alonso a Krack pravidelne taraju nieco o tom, ze Alonso predvadza svoje najlepsie vykony prave teraz.

2 Likes

A Alo nepodává silné výkony? já nevím, ale jeden AM je 17 a druhý 7, to mi přijde dost marketní rozdíl

3 Likes

Vobec nie, preco by mala?

I think that was ONE of the strongest races I’ve seen from him

Ale samozrejme, ze podava. Par vikendov prilis nepodaval, teraz par vikendov zase ano.

No tak to pak chápu takové komentáře. To je jednoduché, v závodě x, sezona y podá pilot výborný výkon, všichni ho chváli - v tu dobu nejlepšího jeho výkon. Pak přijde další sezona x1, závod y1, kde ten stejný pilot ještě posune laťku výše - to neznamená, že předtím nepodal v tu dobu nejlepší možný výkon, ale tak jak se vyvijí F1, tak i piloti se musí zlepšovat, to by si měl vědět

Krack snad nikdy neřekl že Alonso jezdí nejlíp v jeho životě, tolik toho snad neřekl hele, však v klidu.

1 Like

Ke Strollovi se už radši ani nevyjadřuje.

1 Like

Někoho rozčilují trest za vlajky.
Někoho Alonsovy výkony. :grin::+1:

3 Likes

Takze pre menej chapajucich je problem vo vynasani trestov za nieco, co sa nestalo. Cela diskusia na tuto temu je stale o tomto. To iste pissali aj ostatni, ktori sa vyjadrovali jasne a zrozumitelne.
Ak toto vy traja nechcete pochopit a nechcete sa ospravedlnit za zbytocne a horlive reakcie na Sainzov crash v podobe odsudzovania Maxa, tak dalsia diskusia na tuto temu bude uz len jalova.

Na jednu stranu bych se strašně divil kdyby to Stroll skutečně měl zabalit, no z druhé strany by to zas takové překvápko nebylo no :man_shrugging:

Jsem to Míšovi včera psal, že tu někteří chodí jen, aby si vymlatili svoji zlost za nespokojenej život, nevěřil mi, no dneska se k nim přidal, co už, to je taky život :smile:

1 Like

A podla coho sa pozna, ze ty k nim nepatris?

5 Likes

Aha, tak to příště ale raději cituj celej můj koment k tomu, díky :wink:

2 Likes

já, Situs nebo Puff jsme komisaři v Singapuru, aby jsme vynášeli tresty?