LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

:+1::+1:

image

3 Likes

Pěkné. Ke Strollovi má taky něco? :thinking:

1 Like

Mike Krack, Baku:
As for Fernando, I think that was one of the strongest races I’ve seen from him – which is saying something.

2 Likes

Skoda, ze si tie najsilnejsie kvalifikacie a preteky nevystrielal v roku 2007, 2010, alebo 2012 a namiesto toho ich premrhal v McLaren-Honda a Aston Martine. Mohol mat pat titulov.

3 Likes

Vsetci traja ste sa podielali na vymysle o Maxovom treste, pricom keby tam bol iny jazdec, tak by ste kaslali na to.
Stacilo pockat minutku a potom by ste so zaberu z Maxovho kokpitu mohli vyniest jasny verdikt,ze Max nic neporusil. Horlivost niektorych jedincov pri Maxovi je do neba volajuca a este sa ides hadat, ze kto si tu vymyslal.

5 Likes

Ono to nějak snižuje Alonsovy skvělé sezony u Ferrari? Aha. :thinking:

2 Likes

O znizovani pises ty. Ja len pisem, ze keby svoje nalepsie vykony predvadzal vtedy a nie teraz, mal by viac titulov.

Říká ti něco časová osa? :slight_smile:

1 Like

Blbá sobota, jo? :grinning:

2 Likes

tak pro ty méně chápající - já jsem napsal to, co řekl Palmer v F1TV, kkaždý si to může pustit ze záznamu
Situs a Puff psali o trestech, které se dávají za konkretní porušení pravidel, takže kde je zase problém?

1 Like

Já Alonsův rok 2012 vidím daleko lepší než letošek :open_mouth: No ale každý může mít názor jaký chce.

2 Likes

Kdyby Max podával svoje lepší výkony letos a ne loni, tak se nemusí třepat o titul, to je jasné ne? :smiley:

Oh, aj ja. To len Alonso a Krack pravidelne taraju nieco o tom, ze Alonso predvadza svoje najlepsie vykony prave teraz.

2 Likes

A Alo nepodává silné výkony? já nevím, ale jeden AM je 17 a druhý 7, to mi přijde dost marketní rozdíl

3 Likes

Vobec nie, preco by mala?

I think that was ONE of the strongest races I’ve seen from him

Ale samozrejme, ze podava. Par vikendov prilis nepodaval, teraz par vikendov zase ano.

No tak to pak chápu takové komentáře. To je jednoduché, v závodě x, sezona y podá pilot výborný výkon, všichni ho chváli - v tu dobu nejlepšího jeho výkon. Pak přijde další sezona x1, závod y1, kde ten stejný pilot ještě posune laťku výše - to neznamená, že předtím nepodal v tu dobu nejlepší možný výkon, ale tak jak se vyvijí F1, tak i piloti se musí zlepšovat, to by si měl vědět

Krack snad nikdy neřekl že Alonso jezdí nejlíp v jeho životě, tolik toho snad neřekl hele, však v klidu.

1 Like

Ke Strollovi se už radši ani nevyjadřuje.

1 Like