LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Puff jen napsal, jake se dávají tresty za nezpomaleni pod žlutou, jakej rozsudek? Je to v pravidlech.

3 Likes

Ale ved Max spomalil, alebo si to ani ty nevidel? Tam vobec neslo o nejaky prehresok, iba si to tu niektori vymysleli a Puffko na to skocil ako po udenom.

1 Like

Tak jsem zvedavej zitra na Norrise, neda se nic delat, je v boji o titul, tohle je presne co chceme videt, primy souboj.

3 Likes

Už si si vylial svoju poobednú dávku frustrácie, tak ešte jedno kolo večer alebo to už necháš na zajtrajšie ráno ?

3 Likes

Výsledky Alonsa a zatím i voleb fajn :+1:
Uvidíme zejtra. :green_heart:

Lando super a tie dievčatá Corrsové. Tíško závidím, najmä Andrea… Nádhera.

1 Like

Asi tak nějak. Navíc s tím vyrukoval pouze proto, že se v té situaci ocitl právě Verstappen. Být v ní Hamilton, mlčí jako hrob.

5 Likes

Výsledek Q je pěkný a slibuje dramatický závod. Red Bull, resp. Verstappen potřebuje konečně poskládat své silné stránky do konzistentního závodu, v posledních závodech je právě toto jejich bolavé místo, nemaximalizují potenciál. Tak snad zítra. Lando Norris bude každopádně v roli favorita číslo 1, Mercedesy, které jsou poměrně nevyrovnané, jednou jedou, podruhé ne, by mohly být zpestřením. Jednoznačně mě zklamalo Ferrari, po pěkných výkonech na Monze a v Baku.

1 Like

Co někteří vymysleli? Dvojtou žlutou? Měl to na volantu, ano zpomalil těsně před cílem, žlutá byla v minisketoru před zatáčkou a v zatáčce a na start cíl lajně. Maxovi vymazali čas, nemyslím si, že se to bude řešit dál, ale běžně piloti dostávají minimálně napomenutí, když je to nedostatečné zpomalení.

2 Likes

Ahoj Bretnixi, chtěl jsem se zeptat na tu tvoji teorii, že když je AM horší, tak rozdíl mezi Strollem a kolegou je menší a menší, platí to stále, nebo, jak moc špatný by musel být AM, aby Stroll nedostal 3 vikendy po sobě víc, jak 0.6s? :slightly_smiling_face:

5 Likes

Máš tu 19 příspěvků, 17 z nich ohledně ostatních uživatelů, problém s toxicitou bude jinde :grin:

4 Likes

Nezdravím a napíšu ti to jasně, nemám s tebou zájem komunikovat o ničem, ani o formuli, ani o politické situaci, ani o etice. Děkuji za pochopení.

3 Likes

Rozumím, máš tedy problém akceptovat rozdílné názory a pohledy, to je pak k zamyšlení, jestli bys měl fungovat na online foru, kde je právě smyslem diskuze uživatelů s různými názory :slightly_smiling_face:

4 Likes

Každopádně Verstappenova P2 vzhledem k tomu, že včera se tým opět pral s nastavením, je dobrá, i ta ztráta je hratelná, ačkoli Lando by si teoreticky předpokládanou výhru měl při standardním průběhu pohlídat.

Jasně že o tom kecat s Tebou nebude, jen by si opět musel vysypat popel na hlavu a uznat jistá fakta, na to ale nemá sebereflexi ani koule :slightly_smiling_face:

5 Likes

Nooo pekna kvalda. Bude to zaujímavé :sunglasses: snad lando udrží 1 po prvom kole uz :thinking: vyhrat by mal s prehladom na najlepsom aute, ako to robil verstappen… Aby vas neroztrhlo :joy:

3 Likes

Čím horší vůz, tím menší rozdíl. :thinking::shushing_face::shushing_face:

1 Like

Je to možné, 1 je reakcia na PUFFa, ktorý už mal jasno o treste aj s tebou a Situsom, hoc ako sám píše nesledoval dianie a zvyšných 17, ako si to určite dôkladne napočítal, sa týka “ostatných užívateľov” len v prípade ak tu máš viac ako jeden účet ( čomu by som sa vlastne ani nedivil …) Lebo jediné, na čo tu celý čas reagujem, sú tvoje drísty a spôsob, akým tu dokolečka rýpeš do každého naokolo, okrem svojej 3-4 člennej Aston crew a vyvolávaš tu osobnými nepriamymi narážkami a urážkami zbytočné debaty ako je táto, aby si sa následne tváril, že ty si vlastne na nikoho nič nepovedal a všetci naokolo sú id*oti, len ty si lietadlo. Hlavne príspevky ako tu všetci diskutujúci píšu od veci, len ty jediný si k veci, aby si následne po 1 príspevku k dianiu v Q napísal ďalších 30 od veci, napádaním ostatných diskutujúcich. Predpokladám, že ich tu bude podstatne viac ako tých mojich, teraz už 20, aby si mal ľahšie počítanie… Blbé je, že na rozdiel od mnohých jednobunkovcov, ktorý sem prídu s cuckoldami a podobnými komentármi je to u teba dlhodobo premyslené počínanie a očividne jedna z mála vecí, ktorej sústavne venuješ svoj čas. Kus pouvažuj a zmeň prístup, týmto diskusiám to určite pomôže

6 Likes

Ano, o trestu mám jasno, protože ten trest je daný. :grimacing::grin:

2 Likes

Jako to smazání časů při dvojté žluté dost lidem vypadlo, včetně mě. Ale když to pak řekl Pepík ten důvod tak mi bliklo :wink:

1 Like