LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Sainz měl smůlu… jel rychlý kolo a Russell mu tam vjel z boxu.
Vzal si výkon z gum a psychicky to taky nepřidá. :slight_smile:

Nebo jste se nedívali?

Ale ještě musím dát palec hore Hulkovi a Piastrimu :+1: Že si Hulk bude od začátku v kvalifikacích mazat Magnussena jsem nečekal. Piastri potvrzuje svou třídu.

3 Likes

Tohle mě překvapilo, protože Leclerc s Ferrari mají na to být v Q hodně vysoko. Ty místní odborníci jsou velice vtipní, když i loni byl AM horší v Q a výborný v závodě, tady zase nikdo nechápe, že i tohle se může dít, stejně, jako že to má Ferrari opačně, výborné v Q a horší v závodě

1 Like

Keď ťa teší že Alonso porazil jednorukého Strolla na liekoch a nebyť 1 chyby tak by ho ani neporazil, nuž, aspoň na chvilu mas krajší život.

tresta sa taketo spomalovanie v Q vobec niekedy?

K tomuto pridam, ze sklamal Stroll. Rychlost tam je, ked poskladam jeho najlepsie sektory tak mohol mat cas na urovni FA a startoval by z tretieho miesta. Alonso takisto mohol ist este o desatinu lepsie, ale v konecnom dosledku by to nespravilo ziaden rozdiel.

2 Likes

Nn, mě těší, že Alonso, kterej je podle tebe tak strašnej, tak tě furt straší a musíš furt o něm psát a lajkuješ jakekokoli koment o něm co ho dává do negativního světla, tohle je na chocholouška

1 Like

Helmutko, co říkáš na ty Puffovy obviěnení?

Strolla tady řešíte hlavně vy :grin: Se Strollem nemá smysl bojovat, když se mu bude dařit, bude taťulda spokojený, to je vše. Co tam ukáže Alonso je na něm, zatím k tvé smůle, paráda :heart_eyes:

A jinak že Stroll není dřevo ukázal proti Sebovi, kterého v závodech dokázal neuvěřitelně porazit celkově 22-19. To není zas tak špatný od něho.

1 Like

Stroll slabota, ale sklamat moze len niekto, od koho mas nejake ocakavania, co u mna v pripade Strolla nie je ten pripad.

Další krásny dôkaz ako hrozne mimo si a zjavne nie si schopný prečítat 2 súvislé vety bez toho aby si sa nezamotal do svojich hejtov bez kúska logiky. Nikdy v živote som nepovedal že Alonso je zlý ani nič podobné - je prakticky na úrovni Vettela a Hamiltona, ale ak musíš žit vo vlastnej realite a budeš kvôli tomu štastnejší, kludne.

1 Like

Zase veřejně lžeš?

Hele Puff ve vedlejší diskuzi napsal, že RB má aktivní zavěšení a za pár zvádů se na to přijde - to jsou jeho slova

V důsledku Verstappenova problému to bude zítra zajímavé. Ferrari v té stíhací jízdě tolik nevěřím. Ale SC považuji za krajně pravděpodobný scénář, takže nakonec by mě nepřekvapil ani double Red Bullu.

3 Likes

Nech ho brečet :wink: Alonso zítra start vedle Péreze z první řady :green_heart: :heart_eyes:

1 Like

Kludne ukazuj ze si stratený bez argumentov ako vzdy.

3 Likes

It’s getting better :sunglasses: i ty data z F1 říkali, že měli být za Ferrari a na úrovni Mercedesu, to se víceméně potvrdilo a Fernando využil zase toho čeho se dalo. Jako vleký pozitivum vidím v rychlosti ve všech typech zatáček

Mimochodem Norris už má prý první motor od Mercedesu kaput :thinking:

1 Like

Viděl jsem správně? Fakt udělal Alonso v Q1 spin? :open_mouth:

Jinak teda gratulace, pohádka pokračuje :slightly_smiling_face:

Až si to zanesu k sobě do dat uvidím co mi tam vypadne, už teď se těším :grin: Vypadá to že Aston taky začal trošku víc vozit pytle s pískem v tréningu.

1 Like