Strolla tady řešíte hlavně vy Se Strollem nemá smysl bojovat, když se mu bude dařit, bude taťulda spokojený, to je vše. Co tam ukáže Alonso je na něm, zatím k tvé smůle, paráda
A jinak že Stroll není dřevo ukázal proti Sebovi, kterého v závodech dokázal neuvěřitelně porazit celkově 22-19. To není zas tak špatný od něho.
Další krásny dôkaz ako hrozne mimo si a zjavne nie si schopný prečítat 2 súvislé vety bez toho aby si sa nezamotal do svojich hejtov bez kúska logiky. Nikdy v živote som nepovedal že Alonso je zlý ani nič podobné - je prakticky na úrovni Vettela a Hamiltona, ale ak musíš žit vo vlastnej realite a budeš kvôli tomu štastnejší, kludne.
V důsledku Verstappenova problému to bude zítra zajímavé. Ferrari v té stíhací jízdě tolik nevěřím. Ale SC považuji za krajně pravděpodobný scénář, takže nakonec by mě nepřekvapil ani double Red Bullu.
It’s getting better i ty data z F1 říkali, že měli být za Ferrari a na úrovni Mercedesu, to se víceméně potvrdilo a Fernando využil zase toho čeho se dalo. Jako vleký pozitivum vidím v rychlosti ve všech typech zatáček
Myslím, že trestá… ale o to nejde…
Sainz musel jet další přípravný kolo. Sebere si výkon z gum , v hlavě mu to šrotuje a tlak se zvyšuje. Navíc je i normálně pomalejší než Leclerc, takže bych z toho nějaký halo nedělal.
Zbytečně do něho jedou.
No to ukazuješ ty, každý, kdo tu dnes je, tak viděl ty tvoje ■■■■■ a stejně Brentixovi na adresu Fernanda a co víc, tak Brentix nemá ani koule argumentovat a diskutovat přímo, on jen někomu píše hejty na mne nebo někoho jinýho a hlavně, že tu pak ze sebe dělá velice inteligentního jedince. Oba jste k smíchu, pokaždý máte potřebu hejtovat Alonsa, problém je někde u vás, já si tuhle sezonu zatím užívám a krásně se ukazuje, že Vettel nikdy nedokázal táhnout tým k lepším výsledkům.