LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Gratulace RB a Perézovi, Leclerc velmi blízko, AM s Fernandem pěkně a fakt tragická je nakonec Alpina a k tomu Gasly poraženej Piastrim. Sainz je fakt Peréz č2

blbosť, Stroll mal S1 aj S2 rýchlejší od Nanda, takže dnes pri optimalnom kole z toho mohla byť aj pole

1 Like

Je naprosto neuvěřitlný o co Alonso na Astonu dokáže bojovat! Vzpomeň si když se ohlásil přestup, a teď tohle! Opět nejlepší s motorem Mercedes.

1 Like

Nie, ale v prvych dvoch sektoroch za Strollom, ktory pre mna predstavuje nizku latku. Urcite tam bolo viac.

2 Likes

Ja som ale čítal že Alonso vždy vyťaží 120% z monopostu.

Každopádne nesúhlasím že Stroll predstavuje nízku latku a hejt na neho je z velkej časti neoprávnený. Keby dneska nepokazí 3. sektor a skončí druhý, tak sa hovorí že ostatní dali undererform, keď skončí tam kde skončil tak sa bude hovoriť že je tam kde patrí.

1 Like

Udělám radost @Kiks a napíšu, že na tu bídu Mercedesu Russell dobře.

No laťka je v čase na kolo, ne v sektore, oni nemaj stejný nastavení takhle po sektorech se to nedá brát :wink: A vždy se to dá ještě lépe, o tom žádná. Tady první řada po problému Maxe.

1 Like

Podívej se na live timing a na best sectors, nemáš pravdu, S2 a S3 měl Alo lepší, než měl Stroll

nemuseli mat rovnake nastavenie, ale asi ano, mohli spravit aspon druhy najlepsi cas.

Donkey už tě zase straší Fernando? :slightly_smiling_face:

Čo keď sa Alonso a Pérez zrazia na štarte?

1 Like

Už to tu padlo, dneska nic moc Sainz a Ham.

Když je Mercedes “down”, Russell je ten dravější.

A Verstappen alespoň nemusel rozbít to aktivní zavěšení v Q

Proč by měli? To přece nikomu nepřeješ.

Perez splnil povinnost. Leclerc zase skvela kvailifkacia. Najviac ma potesil dnes Piastri a celkovo McLaren, po dlhom case novacik, ktory sa mi paci. Skoda Norrisovej chyby.

Mierne sklamanie Alonso, ale vo vysledku jeho slabsia chvilka nezavazi, viac nez druhe miesto tam tak ci tak nebolo.

Uplna katastrofa Sainz a Hamilton a samozrejme zlyhal aj Red Bull, no Verstappenov technicky problem maximalne vitam, zajtra moze okorenit preteky.

2 Likes

Myslím že to znamená že jsme tady Ferrari blíže než v Bahrajnu v kvalifikaci. Aston Martin :+1: S Mercedesem možná taky o ždibec.

Nemám jediný dôvod prečo by ma strašil. Stroll ukazuje že je na podobnej úrovni a keď sa dá dokopy neprekvapilo by ma keby je aj pred ním. Skôr teba strašia ľudia ktorych nepoznas a nikdy si ich nevidel keďže ti nedávajú spať.

Ale Leclerc myslím si, že po dnešku už má status 1 istý. Tam je ten GAP vidieť.

Ano, pre mna je skor sokujuce, ze ho ma isty az po dnesku. Aj ked netreba zabudat, ze kvalifikacia a preteky nebyvaju u Leclerca vzdy na rovnakej urovni.

Jj 0,215s ztráty je vlastně nic, no jo Donkey se zase ukazuje, ale chápu, snažíš se zastírat to, že Stroll si dokázal často podávat Vettela :rofl: