Fernadoooooooooooooooooooooooooooo
Sainz sa može ísť hanbiť za takéto výkony
Mega nie je pojem ktory by som ja pouzil, Alonso dnes podla mna hlboko pod svoje moznosti.
Zamna osobne dnes velmi velke sklamanie Sainz aj Hamilton. Neviem, ale dnes ich kolegovia uplne zatienili.
Ferdo, taková ostuda Paistri si dal Gaslyho
presne tak, Stroll ukázal že v tom aute bolo okrem posledného sektoru daleko viac
Akoze Hamilton prakticky narovnako s Piastrim, takymito vykonmi smeruje nanajvys do dochodku.
Kam mám napsat adresu?
Ani náhodou, AM v Q pace na tom není tak dobře, jak si lidi myslí
Moji? proč bys psal moji? už mi budeš objednávat?
Mne dnes den spravil Piastri, jeho vykon ma naozaj potesil. Drzim palce zajtra na body.
V první řadě bude stát v důsledku problémů MV a ChL. Tolik stručný fakt. Not bad, not great.
Gratulace RB a Perézovi, Leclerc velmi blízko, AM s Fernandem pěkně a fakt tragická je nakonec Alpina a k tomu Gasly poraženej Piastrim. Sainz je fakt Peréz č2
blbosť, Stroll mal S1 aj S2 rýchlejší od Nanda, takže dnes pri optimalnom kole z toho mohla byť aj pole
Je naprosto neuvěřitlný o co Alonso na Astonu dokáže bojovat! Vzpomeň si když se ohlásil přestup, a teď tohle! Opět nejlepší s motorem Mercedes.
Nie, ale v prvych dvoch sektoroch za Strollom, ktory pre mna predstavuje nizku latku. Urcite tam bolo viac.
Ja som ale čítal že Alonso vždy vyťaží 120% z monopostu.
Každopádne nesúhlasím že Stroll predstavuje nízku latku a hejt na neho je z velkej časti neoprávnený. Keby dneska nepokazí 3. sektor a skončí druhý, tak sa hovorí že ostatní dali undererform, keď skončí tam kde skončil tak sa bude hovoriť že je tam kde patrí.
No laťka je v čase na kolo, ne v sektore, oni nemaj stejný nastavení takhle po sektorech se to nedá brát A vždy se to dá ještě lépe, o tom žádná. Tady první řada po problému Maxe.
Podívej se na live timing a na best sectors, nemáš pravdu, S2 a S3 měl Alo lepší, než měl Stroll