LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Fernadoooooooooooooooooooooooooooo

Sainz sa može ísť hanbiť za takéto výkony

5 Likes

Mega nie je pojem ktory by som ja pouzil, Alonso dnes podla mna hlboko pod svoje moznosti.

5 Likes

Zamna osobne dnes velmi velke sklamanie Sainz aj Hamilton. Neviem, ale dnes ich kolegovia uplne zatienili.

3 Likes

Ferdo, taková ostuda Paistri si dal Gaslyho

presne tak, Stroll ukázal že v tom aute bolo okrem posledného sektoru daleko viac

Akoze Hamilton prakticky narovnako s Piastrim, takymito vykonmi smeruje nanajvys do dochodku.

3 Likes

Kam mám napsat adresu?

Ani náhodou, AM v Q pace na tom není tak dobře, jak si lidi myslí

Moji? proč bys psal moji? už mi budeš objednávat?

Mne dnes den spravil Piastri, jeho vykon ma naozaj potesil. :grin: Drzim palce zajtra na body.

3 Likes

V první řadě bude stát v důsledku problémů MV a ChL. Tolik stručný fakt. Not bad, not great.

1 Like

Gratulace RB a Perézovi, Leclerc velmi blízko, AM s Fernandem pěkně a fakt tragická je nakonec Alpina a k tomu Gasly poraženej Piastrim. Sainz je fakt Peréz č2

blbosť, Stroll mal S1 aj S2 rýchlejší od Nanda, takže dnes pri optimalnom kole z toho mohla byť aj pole

1 Like

Je naprosto neuvěřitlný o co Alonso na Astonu dokáže bojovat! Vzpomeň si když se ohlásil přestup, a teď tohle! Opět nejlepší s motorem Mercedes.

1 Like

Nie, ale v prvych dvoch sektoroch za Strollom, ktory pre mna predstavuje nizku latku. Urcite tam bolo viac.

2 Likes

Ja som ale čítal že Alonso vždy vyťaží 120% z monopostu.

Každopádne nesúhlasím že Stroll predstavuje nízku latku a hejt na neho je z velkej časti neoprávnený. Keby dneska nepokazí 3. sektor a skončí druhý, tak sa hovorí že ostatní dali undererform, keď skončí tam kde skončil tak sa bude hovoriť že je tam kde patrí.

1 Like

Udělám radost @Kiks a napíšu, že na tu bídu Mercedesu Russell dobře.

No laťka je v čase na kolo, ne v sektore, oni nemaj stejný nastavení takhle po sektorech se to nedá brát :wink: A vždy se to dá ještě lépe, o tom žádná. Tady první řada po problému Maxe.

1 Like

Podívej se na live timing a na best sectors, nemáš pravdu, S2 a S3 měl Alo lepší, než měl Stroll