Myslím, že trestá… ale o to nejde…
Sainz musel jet další přípravný kolo. Sebere si výkon z gum , v hlavě mu to šrotuje a tlak se zvyšuje. Navíc je i normálně pomalejší než Leclerc, takže bych z toho nějaký halo nedělal.
Zbytečně do něho jedou.
No to ukazuješ ty, každý, kdo tu dnes je, tak viděl ty tvoje ■■■■■ a stejně Brentixovi na adresu Fernanda a co víc, tak Brentix nemá ani koule argumentovat a diskutovat přímo, on jen někomu píše hejty na mne nebo někoho jinýho a hlavně, že tu pak ze sebe dělá velice inteligentního jedince. Oba jste k smíchu, pokaždý máte potřebu hejtovat Alonsa, problém je někde u vás, já si tuhle sezonu zatím užívám a krásně se ukazuje, že Vettel nikdy nedokázal táhnout tým k lepším výsledkům.
Dělají to top týmy a je potřeba mlžit, krásně se ukázalo, že Alpina ukazuje svaly v pátek a pak je to horší
Všímáš si že nadávaj všichni co se Astonu posmívali že v předních pozicích nikdy nebude?
Druhej závodní víkend a Aston furt jezdí promo/glory na výpary
Spíše jde o to, že Leclerc v Q umí i pod tlakem vytáhnout kolo s velkým K, kdežto Sainz si to neodfiltruje.
A v tom je mezi Sainzem a piloty extratřídy rozdíl.
A ty si všímaš, že fandíš tímu, na ktorý si vlani nadával, že len kopíruje a je žalostný? To je pokrytectvo čo?
Musej, potřebují sponzory
Ako vždy, žiaden argument. Čakám kým ukážeš kedy som tvrdil že Alonso je “strašný” ako si povedal. Čakám ale zbytočne keďže som to nikdy nepovedal ale nič iné nečakám a chápem že tvoja vymyslená realita ti pomáha.
Kam vietor tam plast.
Myslím, že je zbytečné reagovat, protože věcné poukazy tady nikam nepovedou.
Kopírování co by kopie odsuzuji nadále, F1 je víc než copy paste A jsem rád, že mu fandím Já jsem s Fernandem.
No, od Landa velmi začátečnická chyba, ale jde vidět kde je nyní potenciál auta - není to vůbec tak tragické jak většina lidí tvrdila!
Piastri zajezdil skvěle a kdyby to nezvoral Lando tak mohl být podle mě před Alpiny … už se těším kam je dostane vylepšení v Baku a dále. A naopak doufám že Lando nebude opakovat amaterské chyby ze dneška.
Vypíchnu ještě smůlu Sergeanta protože kolo zajel skvěle, pro mě je on překvapení zatím.
Naopak třeba pro mě není překvapení že Zhoe válcuje Valtteriho, on ten fin není takový zázrak jak se zdlo minulý rok a naopak číňan je velice dobrý!
Zklamání opět Sainz a Leclerc zachraňuje čest Ferrari.
Hamilton zřejmě demotivován a George ho zase zajíždí.
Zatím zklamáním i de Vries, doufal jsem u něj v lepší výkony…
Čekáš, že si někde ukládám tvoje nesmysly? sorry, ale jestli si myslíš, že 90% tohohle fora si nepamatuje tvoje kecy na Alonsa, tak jsi mimo. Připomíná mi to Brentixe a jeho argumenty na to, proč je Rusko vlastně v pozici pravdy, aby vraždilo na Ukrajině a na jakýkoliv argument bude psát: stále čekám na argument. Ani jeden totiž nedokážete reagovat na to, co vám lidi píšou
Trochu tlak na Landa? Neznám ho chybovat.
Ty jsi h-o-v-a-d-o.
A to slovo si zasloužíš.
Tak já AM nehejtil loni za kopírování, ale by jsem vždycky proti kopírování a nevidím důvod, proč bych teď měl přestat fandit Alovi za to, že je v AM, který se vydal svojí cestou vývoje
Vravím, absolútne stratený si. Ale tak veď uži si vymýšlanie kto čo povedal, zjavne ti to pomáha prežiť
A máš nějaký argument nebo zase jen urážky?
A nějaký reálný argument nebo zase kopíruješ Brentixe a nezmůžeš se na nic jinýho, než opakovat to stejný dokola?