LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Ako vždy, žiaden argument. Čakám kým ukážeš kedy som tvrdil že Alonso je “strašný” ako si povedal. Čakám ale zbytočne keďže som to nikdy nepovedal ale nič iné nečakám a chápem že tvoja vymyslená realita ti pomáha.

1 Like

Kam vietor tam plast. :wink:

4 Likes

Myslím, že je zbytečné reagovat, protože věcné poukazy tady nikam nepovedou.

Kopírování co by kopie odsuzuji nadále, F1 je víc než copy paste :wink: A jsem rád, že mu fandím :green_heart: Já jsem s Fernandem.

No, od Landa velmi začátečnická chyba, ale jde vidět kde je nyní potenciál auta - není to vůbec tak tragické jak většina lidí tvrdila!
Piastri zajezdil skvěle a kdyby to nezvoral Lando tak mohl být podle mě před Alpiny … už se těším kam je dostane vylepšení v Baku a dále. A naopak doufám že Lando nebude opakovat amaterské chyby ze dneška.

Vypíchnu ještě smůlu Sergeanta protože kolo zajel skvěle, pro mě je on překvapení zatím.
Naopak třeba pro mě není překvapení že Zhoe válcuje Valtteriho, on ten fin není takový zázrak jak se zdlo minulý rok a naopak číňan je velice dobrý!

Zklamání opět Sainz a Leclerc zachraňuje čest Ferrari.

Hamilton zřejmě demotivován a George ho zase zajíždí.

Zatím zklamáním i de Vries, doufal jsem u něj v lepší výkony…

3 Likes

Čekáš, že si někde ukládám tvoje nesmysly? sorry, ale jestli si myslíš, že 90% tohohle fora si nepamatuje tvoje kecy na Alonsa, tak jsi mimo. Připomíná mi to Brentixe a jeho argumenty na to, proč je Rusko vlastně v pozici pravdy, aby vraždilo na Ukrajině a na jakýkoliv argument bude psát: stále čekám na argument. Ani jeden totiž nedokážete reagovat na to, co vám lidi píšou

2 Likes

Trochu tlak na Landa? Neznám ho chybovat.

1 Like

Ty jsi h-o-v-a-d-o.

A to slovo si zasloužíš.

Tak já AM nehejtil loni za kopírování, ale by jsem vždycky proti kopírování a nevidím důvod, proč bych teď měl přestat fandit Alovi za to, že je v AM, který se vydal svojí cestou vývoje

2 Likes

Vravím, absolútne stratený si. Ale tak veď uži si vymýšlanie kto čo povedal, zjavne ti to pomáha prežiť :slight_smile:

A máš nějaký argument nebo zase jen urážky?

A nějaký reálný argument nebo zase kopíruješ Brentixe a nezmůžeš se na nic jinýho, než opakovat to stejný dokola?

2 Likes

Všimni si, jak rád podsouvá druhým něco, co nikdy nenapsali, a hrubě přitom zkresluje. Neskutečně zákeřný jedinec.

Nenášej Alonsa a jeho úspěch, to je celý :face_with_hand_over_mouth: Ať je ta závist a nenávist třeba sežere :slightly_smiling_face:

1 Like

lol, ty povieš že som niekedy označil Alonsa za strašného, čakám argument kedy to bolo kedže som nič také nepovedal, a ty sa opýtaš či mám nejaký argument? Na čo? Ty si hrozne mimo.

Mě tam dělal problém už jeden přihlášený nick pro fantasy … až jsem tam dal jiný a zaplatil tak to prošlo. :+1:

1 Like

fantasy som hral tak to idem hneď vyskúšať

Ale hlavně se podívej, jak se oba staví do pozice oběti a začnou dělat ze sebe ublížené viz Brentixův příspěvek výše. Hlavně, že v té diskuzi o Ukrajině bylo dalších x lidí a všichni viděli co tam psal. On si snad fakt myslí, že tu je každý na jeho IQ úrovni a uvěří vždycky tomu, co se napíše, jako poslední věc. Jejich ubohost nezná mezí :slightly_smiling_face:

1 Like

Sainz je určitě pomalejší, to není žádné nové zjištění. Ale dnes měl prostě Sainz objektivně smůlu celou kvaldu. V každé Q nějaký problém a většina ne vlastní vinou, což propast ještě zvýší.
Jeho předností je, že je chytrý a stabilní závodník, proto se vždycky dokázal (aspon bodově) držet jak klíště.

Pro VER nebude problem dotahnout se do top3, zajimava bude reakce Pereze, pokud bude leader, to bude jeden point…

Leclerc to bude zkouset taky, jestli zase ustve motor, tak se naveky zaradi do nemistrovskeho materialu…

Alonso ma na druhe misto, Mercedes je drzak a bude z toho treti vec, ktera nas bude zitra bavit.

Mercedesy se nemaji jak dostat dopredu, takze si to hrde odkrouzi se zvednutou hlavou…

1 Like