LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Všimni si, jak rád podsouvá druhým něco, co nikdy nenapsali, a hrubě přitom zkresluje. Neskutečně zákeřný jedinec.

Nenášej Alonsa a jeho úspěch, to je celý :face_with_hand_over_mouth: Ať je ta závist a nenávist třeba sežere :slightly_smiling_face:

1 Like

lol, ty povieš že som niekedy označil Alonsa za strašného, čakám argument kedy to bolo kedže som nič také nepovedal, a ty sa opýtaš či mám nejaký argument? Na čo? Ty si hrozne mimo.

Mě tam dělal problém už jeden přihlášený nick pro fantasy … až jsem tam dal jiný a zaplatil tak to prošlo. :+1:

1 Like

fantasy som hral tak to idem hneď vyskúšať

Ale hlavně se podívej, jak se oba staví do pozice oběti a začnou dělat ze sebe ublížené viz Brentixův příspěvek výše. Hlavně, že v té diskuzi o Ukrajině bylo dalších x lidí a všichni viděli co tam psal. On si snad fakt myslí, že tu je každý na jeho IQ úrovni a uvěří vždycky tomu, co se napíše, jako poslední věc. Jejich ubohost nezná mezí :slightly_smiling_face:

1 Like

Sainz je určitě pomalejší, to není žádné nové zjištění. Ale dnes měl prostě Sainz objektivně smůlu celou kvaldu. V každé Q nějaký problém a většina ne vlastní vinou, což propast ještě zvýší.
Jeho předností je, že je chytrý a stabilní závodník, proto se vždycky dokázal (aspon bodově) držet jak klíště.

Pro VER nebude problem dotahnout se do top3, zajimava bude reakce Pereze, pokud bude leader, to bude jeden point…

Leclerc to bude zkouset taky, jestli zase ustve motor, tak se naveky zaradi do nemistrovskeho materialu…

Alonso ma na druhe misto, Mercedes je drzak a bude z toho treti vec, ktera nas bude zitra bavit.

Mercedesy se nemaji jak dostat dopredu, takze si to hrde odkrouzi se zvednutou hlavou…

1 Like

Je to prostě namyšlenej ubožák, mě ale radost zkazit nemůže. Nikdo z nich :grin:

2 Likes

SuperMax mi radost dnes neudělal… :confused:

1 Like

Každým komentom ukazuješ svoju stratenosť. Ako vždy miešaš dve rôzne veci a strácaš sa vo svojich výmysloch. No povedz že aká pozícia obete? Vložís mi slová do úst, povieš že verejne klamem ale si to práve ty čo klame a vymýšla si nezmysly. Hrozne smutný život musiš mať.

2 Likes

No dobře, Puffe. Uvidíme, co ten kluk zítra. Celkově mě Sainz zklamává. V McLarenu s Landem tvořili takovou pěknou dvojici, uměli se navzájem vyhecovat… a ve Ferrari…

Všude Alonso, tak to má být :+1:

1 Like

Verstappen a Gasly taky všude… :stuck_out_tongue:
A vlastně ještě péro. :smiley:

je tu 226 reakcii. mne sa to nechce vsetko citat…

Puffe takhle spoléhat na Fernanda :slightly_smiling_face:

Je mi z toho špatně, že ho tam musím mít. Ale proč bych si tam nedal 2 nejlepší auto. :smiley:

Ja to mám takto :slight_smile:

1 Like

Proč by sis tam nedal jedno z nejlepších pilotů na startovním roštu :slightly_smiling_face:

Vzhledem k tomu, že dříve nebo později podle mě vyjede SC, Max se ocitne v komfortní zóně. Za předpokladu, že se mu bude dařit předjíždět, Džidda by tady měla být vděčnější než Singapur. Perez by měl po startu udržet vedení, má rychlejší auto. Osobně považuji double RB za reálné (nerovná se jisté). AM by měl vytěžit menší degradaci oproti Ferrari a Mercedesu.