LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Je to prostě namyšlenej ubožák, mě ale radost zkazit nemůže. Nikdo z nich :grin:

2 Likes

SuperMax mi radost dnes neudělal… :confused:

1 Like

Každým komentom ukazuješ svoju stratenosť. Ako vždy miešaš dve rôzne veci a strácaš sa vo svojich výmysloch. No povedz že aká pozícia obete? Vložís mi slová do úst, povieš že verejne klamem ale si to práve ty čo klame a vymýšla si nezmysly. Hrozne smutný život musiš mať.

2 Likes

No dobře, Puffe. Uvidíme, co ten kluk zítra. Celkově mě Sainz zklamává. V McLarenu s Landem tvořili takovou pěknou dvojici, uměli se navzájem vyhecovat… a ve Ferrari…

Všude Alonso, tak to má být :+1:

1 Like

Verstappen a Gasly taky všude… :stuck_out_tongue:
A vlastně ještě péro. :smiley:

je tu 226 reakcii. mne sa to nechce vsetko citat…

Puffe takhle spoléhat na Fernanda :slightly_smiling_face:

Je mi z toho špatně, že ho tam musím mít. Ale proč bych si tam nedal 2 nejlepší auto. :smiley:

Ja to mám takto :slight_smile:

1 Like

Proč by sis tam nedal jedno z nejlepších pilotů na startovním roštu :slightly_smiling_face:

Vzhledem k tomu, že dříve nebo později podle mě vyjede SC, Max se ocitne v komfortní zóně. Za předpokladu, že se mu bude dařit předjíždět, Džidda by tady měla být vděčnější než Singapur. Perez by měl po startu udržet vedení, má rychlejší auto. Osobně považuji double RB za reálné (nerovná se jisté). AM by měl vytěžit menší degradaci oproti Ferrari a Mercedesu.

První tým je super… To ostatní bude asi horší. :smiley:

Pokud se nevybourá, tak existuje přesně 0 důvodů, proč by neměl být RB 1-2.
To auto je o minimálně třídu jinde.

3 Likes

Je to dobrej kluk, ale od Imoly ho vyměním. :slight_smile:

Chcel som diverzifikovať portfólio :smiley:

… Aston nadále skokan roku.

2 Likes

Proč přesně od Imoly? potom co AM přiveze první velký vylepšení?

Tam bude z vicerostran gamechanger.

Ano to bude, ale dej mi něco, co ti říká, že Mercedes poskočí na druhý místo mezi týmy a AM se propadne za Ferrari a Mercedes?