Taky jsem to napsal a ovace od alobananas jsem za to nesklidil.
Přitom už jen ve světle spekulací o přestupu MV k AM by to protistrana měla brát vážně, zvláště když sama hraje na notu, jak má Verstappen všeho v Red Bullu plné zuby.
Taky jsem to napsal a ovace od alobananas jsem za to nesklidil.
Přitom už jen ve světle spekulací o přestupu MV k AM by to protistrana měla brát vážně, zvláště když sama hraje na notu, jak má Verstappen všeho v Red Bullu plné zuby.
Mne sa uz Alonsove posobenie v Aston Martine coraz viac zacina podobat na Vettela. Mame zatial len dva preteky a z toho v jednych mu odisli brzdy, ale uz od poslednej tretiny minulej sezonny sa vykonnostne priblizuje k Strollovi. S tymto autom a bez poriadnej perspektivy sa mu uz asi tazsie hlada motivacia.
P.S.Federica Brignone sa vazne zranil a jej ucast na olympiade je v ohrozeni. To je strasna skoda.
Vidíš, já si zase myslím, že Maxův výkon v Číně byl slabý s druhým nejrychlejším monopostem, ale nechodím tu psát, že jaký má smysl pro Maxe jezdit v F1, když nevyhrává závody.
Ze som sa pomylil a mal na mysli VC Ciny bolo dost zjavne. Kontextualne myslenie ale nie je disciplina pre kazdeho, intelektualne jednoduchsie je chytat za slovicka.
V poslední třetině myslím Alonso nasbíral dost bodů, Stroll vubec nic. Jediné kdy se mu přiblížil byly závody okolo jeho prodloužení smlouvy u Astonu.
V Australii měl Alonso daleko lepší tempo, za mě smula s tím štěrkem v Číně zase brzdy, navíc jsme se dozvěděli, že prý ani neměli stejné brzdy, což mě velmi zarazilo…
A ne že bych to chtěl brát u Alonsa ve 44 letech jako vymluvu, ale taky měl problém s krkem, který měl zatejpovaný.
Rozumím, proto se chytáš za slovíčka a přeskakuješ v debatě na rozdílné věci
Obaja pozbierali jedno siedme a jedno deviate miesto.
Tak Max ma 27 a od roku 2021 bral titul v kazdom roku. Ak tam nevidis rozdiel k pilotovi, ktory ma 43, je na konci kariery (co povedal Alonso sam) a naposledy vyhral v roku 2013, tak to uz hranici s blaznovstvom, nehnevaj sa. Ved to je absurdne co pises.
Pritom faktom je, že na PP by to dnes dal Max v RB, McLarene a možno aj Mercedese.
Úplný kráľ.
Dnešná PP je neskutočný úspech v tom aute.
Ok, uz to zacina byt na urovni, na ktoru sa s dovolenim zhadzovat nebudem. Prajem pekny vikend. Opat raz to bolo mimoriadne obohacujuce.
Trochu nespravedlivé k Vettelovi, ten své loučení odjel s chutí a energií a tým se s ním někam sezónně posouval, i když jen částečně. Vázl intersezónní vývoj, bohužel.
Být Alonso mladší, řekl bych, že stačí počkat a v delším měřítku se vůči Strollovi prosadí (což může nastat i teď, koneckonců s ním má jinak dobrou bilanci). Ale v součtu věku, vysokého počtu chyb (už loni) a psychického rozpoložení (věčně podrážděný) mám za to, že by měl zvažovat konec. Sport je i o umění skončit a odejít.
To oranzove srdiecko je skryty message pre fanusikov Mclarenu?
Navíc Stroll neporazil Alonsa v posledních 15 kvalifikacích, když to stále porovnám s Vettelem, tak rychlost tam prostě pořád je, i když je to už pořádnej čtyřicátník.
Taky se na ní nechci dostat. Proto si myslím, že to bylo zbytečné. Alonso tu rychlost má pořád, příští rok, pokud bude mít techniku, tak ty top výsledky doveze.
Z neho to az srší ako rb a maxa neznáša, to vidi aj skepuch
Nepovažují oranžovou za svou národní barvu Holanďani?
Ďalší, kto to vidí.
Ja som dostatocne velakrat pisal, ze Alonsa ako jazdca velmi respektujem a aj jeho stint v Astone bol minimalne v roku 2023 fantasticky. Ale tvarit sa, ze toto co tu predvazda, su dobre vykony, je podla mna urazkou jeho majstrovstva. A divil by som sa, keby si to neuvedomoval aj sam.
Akú chybu urobil Max minulý týždeň?