LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Ved Alonso sam tvrdil, ze si dava este maximalne dva roky. To potom uraza sameho seba?

1 Like

Ale jako bonmot to bylo hezké. :slightly_smiling_face:

Max nedokázal nič špeciálne, získal PP v najlepšom aute, ale zároveň sa RB rozpadá a auto je na h0vno.

Auto je stavané na Maxa, ale je to celé zle, lebo PP nikoho nezaujíma keď druhé auto je na P15, radšej mať P7+P8 a auto, ktoré sedí obom.

Zabudol som niečo?

4 Likes

Prosím tě, pokud chceš diskutovat, tak se drž toho co sám píšeš, a co ti odpovídám. Tyhle úskoky mimo mě nebaví.

1 Like

mne už trochu zastavuje mysel, riešiť stále, a hejtiť alonsa. Podľa mńa aj ked alonso už nebude jazdiť, tak stále uvidim na tom fóre hejty na jeho triko :smiley: … písať, že nemá rýchlosť po 2 VC… je totálna blbosť… a nezabúdajme že tí všetci čo sa ohánaju vekom alonsa… tak lewis ma 40 :wink:

3 Likes

Ospravedlnujem sa, ze som si dovolil spochybnit zmysluplnost toho, ze sa 43-rocny sampion potaca v strede pola. Ak ma chut jazdit, tak by mi vacsi zmysel davalo, aby isiel ten Dakar. Ale ak v tom Alonso a ty ako jeho fanusik vidis zmysel, tak nedbam.

1 Like

Ako vieš že nezajaxdil pod možnosti auta?

To si sa ma ty pýtal 3 roky

No vidíš to dokázal aj Russell touto teóriou

Ollie ? Toho si zabudol

Tak určitě víš, že Alo řekl, že chce jít na rok 2026 skrz změny v pravidlech. Ptát se na to, proč tam teď jezdí mě přijde naprosto mimo.
Nakonec mi přijde, že celá diskuze a zatáhnutí Alonsa do toho je jen reakce na to, že jsem si dovolil napsat něco k Maxovi.

2 Likes

Evidentně v tom vidí smysl i děti, když jsem se byl podívat v Praze na McLaren, tak tam byli dva kluci s dresem Alonsa a jestli jim bylo 17…17 max. :muscle:

2 Likes

Je to tak, při tom ani data v té rychlosti jim nedávaj za pravdu:
… koukám na to porovnání kvalifikací:
Vettel 21-16 Stroll, průměrná výhoda 0,12%
Alonso 41-8 Stroll, průměrná výhoda 0,46% :open_mouth:

… a zkusil jsem výhodu jen u těch posledních 15 kvalifikací pro Alonsa. 15-0 s výhodou 0,58% :open_mouth: (median 0,45) Za to se opravdu stydět nemusí. Aston musí zabrat, to viděj všichni.

2 Likes

Obdivujem ta :pray::joy:

3 Likes

Samozrejme, ze je to reakcia na to. Max predviedol fenomenalny vykon a ziskal PP, hoci kazdy tvrdi, ako je Mclaren daleko vpredu. A ty to zacnes porovnavat a davat na uroven s jazdcom, ktory skoncil na trinastom mieste.

1 Like

Počasí na zítřek.
image

Nikoliv, Alonsa si do toho zatáhl ty sám.

Podle mého jsou problémem FA především chyby.

Takový Luboš Pecháček, náš komentátor blahé paměti, posílal, pokud si to dobře pamatuji, v jednom přímém přenosu do důchodu i Michaela Schumachera (tuším 2006), s tím, že sám musí vidět, že začíná dělat chyby, jaké dříve nedělal.

Taky byl tehdy Schumi odejit z Ferrari = i z F1, a to bojoval v roce 2006 o titul, takže svým způsobem to byl poměrně tvrdý soud.

1 Like

Vidíš, to som si ani neuvedomil. :smiley:

Ale nemá to nič s McLarenom, používam to už dlho a oranžové kvôli holandskej orange army.

Žel Aston příliš rychlosti opět neukázal, takže trochu deště bych bral, i ksyž to minule tak nedopadlo :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Nejak sa v tom zamotávam. Max je priemerný pilot v najlepšom aute a zároveň RB je v rozklade a majú strašné auto.

A predsa stále bojuje o pódium a získava PP.

Vieš mi to vysvetliť ako je to možné? :thinking:

5 Likes

Ale tak určitě to byla nejlepší P13, jakou kdy kdo zajel, lepší než jakákoli P13 v podání jakéhokoli jiného pilota. :wink: Pokud jde o sebereflexi, Fernando je Donald Trump dnešní F1 a alobananas na tomto fóru (nerovná se všichni fanoušci FA na tomto fóru) Donaldovi nejvěrnější voliči. :wink:

1 Like