LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 07:51

Tri tréningy sú za nami a my môžeme s čistým svedomím povedať, že McLaren vstupuje do kvalifikácie ako najväčší favorit. To však ani zďaleka neznamená, že je rozhodnuté. Stať sa môže čokoľvek. Pred nami sú tri kvalifikačné segmenty, ktoré rozhodnú o poradí na štarte nedeľných pretekov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193417/live-kvalifikacia-na-vc-japonska

To nám to hezky začíná - F1TV padlo na hubu vysílání…

Aspon zatial nehori trava.

Mne to ide, ale občas bufferuje.

Hezky Júki, jen tak dál!

Je ironiou, ze Cunoda uz tymto jednym kolom toho dosiahol viac, nez Lawson za svoje cele posobenie v Red Bulle.

2 Likes

Už se chytlo. PreQ show v pohodě, ale po přechodu na Q chybové errory, ale teky obrazovka o pozastavení - opravdu nějaký problém měli.
Koukal jsem na webu na čísla chyb, které mi skákaly a byly to kódy ve stylu “je to nějak divně rozbitý” :slight_smile: Jiné kódy mají jasný význam, ale tohle byly takové spíš zmatené, kdy nikdo moc neví…

Antonelli sa zatial mimoriadne trapi.

No ten rozdíl od Maxe 0,3s, o čemž se mluvilo jako o optimálním cíli, trefil prakticky přesně :slight_smile:

Ano. Mudry kon skace iba tak vysoko, ako je potrebne.

Yuki vyborne. Vypada velmi dobre.

1 Like

Tak to bychom meli. Asi vybavene.

Parádny výkon Yuki zatiaľ

2 Likes

Ta vymena sa oplatila.

1 Like

Cenu za statečnost už má pro dnešek Hadjar :smile: !

Lawson je zas tam kde bol, o pár stotín postup

Antonelli poslednym kolom prekvapil. Cely vikend okolo sekundy za Russellom a zrazu je na dostrel.

No a Liam ma ve svem tretim zavode postup do Q2. Ale jestli z toho bude mit radost? To nevim.

A že prečo mi nejde zase LT.
Lezie mi to na nervy, už mi to robí 2 víkend.

Ja som to tu písala,že on nepotrebuje v tréningu letieť keď nepozná Suzuku

Hlavne to nerozbiť.

A v tomto outlape mu pomohol aj George, viedol ho ako kacicku