LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

2 Likes

Podle mě maj u McLarenu výhodu především ve správě pneumatik, čili především v závodě a delších stintech. Proti tomu pak bojovat je velmi těžké. Ale v absolutní rychlosti na jedno kolo či krátký stint bych tu mega výhodu zas neviděl.

3 Likes

To je ono, zajtra chceme dážď na celé preteky, nech sa chlapci v McLarene ukážu, či majú na titul. :cloud_with_rain:

1 Like

Dnes ďalšie životné kolo? A už je na tom tak, že to dokonca musí za neho hovoriť tím?

2 Likes

Navíc s autem který se podřizuje nejspíš více Strollovi než Alonsovi…to neni jako v RB pro Maxe. :muscle:

1 Like

Tak to bylo vždy, však se jim to vrátí až auto jejich oblíbenci stačit nebude, tyhle lidi hodnotící pozice když není technika se totiž vždy najdou :man_shrugging:

2 Likes

Uvidíme zítra. Nastavení na vodu určitě hrálo v dnešní kvaldě roli.

1 Like

Chápu, že tomu nerozumíš. Zástupci týmu běžně komunikují s médii (například u RBR je to ne jen Horner, ale i Helmut - velké to překvapení, že?). Při této komunikaci vyzvedl de la Rosa Fernanda. Když bude vyzvedávat Horner nebo Helmut Maxe, tak budeš psát, že Max musí za sebe nechat mluvit tým? Tvoje toxicita a hloupost jsou opravdu zarážející

:man_facepalming:

Zelení panici hľadajú nové dno v glorifikácii rodáka z Ovieda.

No v druhém sektoru jsme byli celkem slabší, ten déšť si přejeme :smiley:

1 Like

Je to smutný, ale já si fakt nemyslím, že by ALonso v Astonu měl neoblomný status jedničky.
Jestli seš panic tak se nedivím. To už je ale tvuj boj. :man_shrugging:

4 Likes

O mne tu dnes nikto nenapísal toto. :point_down:

:clown_face:

Status jednotky si treba vyjazdiť na trati. :slight_smile:

Á, tak i auto už je prý na Strolla…

V tom případě je ale fakt čas zamávat a říct sbohem. :wink:

BTW, myslíš si, že až Fernando odejde, budou největší fanoušci Astonu (“zvyšujeme tlak”) fandit Strollovi?

Někomu přece fandit budou muset, žít emocionálně pouze z nenávisti k Verstappenovi je dost těžké a Vettel je už součást dějin. :wink:

2 Likes

Tak chudáka nikdo v reálným životě nechce, tak se upl na tohle forum. Proč myslíš, že tu má tolik účtů a furt tu straší. Navíc je labilní, tak tu furt jen napadá a chce se hádat. Prostě chudák

3 Likes

To je škoda, že Alonsovi v Astonu k tomu za dva roky nestačil vždy 3rojnásobek bodů Strolla. :man_shrugging:

2 Likes

Hele v kolika letech to skončil Vettel? 36? a měl problémy se Strollem. No nic, @Bretnix nemůže do nekonečná žít z minulosti a pohádek o Vettelovi, natož nenávisti k Fernandovi. Chudák tu jen z toho plácá

3 Likes

… vedle syna majitele nikdo nemůže mít neoblomný status jedničky, ani Vettel tam pochopitelně takovou pozici neměl, prostě s tím je třeba v takovém týmu počítat. Má to tam své výhody i jistý handicap.

2 Likes

No já myslím že Vettel opouštěl Aston dokonce už v 34 letech :smile:

1 Like

… v tobě je toho fakt dost :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes