Ukazuješ prstem na Helmuta?
To sis spletl, to @tiMur a další psali, že RBR je 4. nejrychlejší. Celou dobu tvrdím, že je na tom výkonnostně daleko lépe. Možná by se vaše komunita měla domluvit co budete teda tvrdit, když potom tu chcete napadat ostatní za to, co píšeš vaše komunita
Uz len to ze neskoncil posledny ako Lawson aj napriek tomu ze s autom nic neodjazdil… Jednoznacne to je posun vpred, a to este v jeho jazde bolo vidno rychlost a nepostupil kvoli tomu ze spravil chyby… Lawson ani chybu minule nespravil, len bol proste pomalý…
Chtělo by to hlavně nějakej šťastnější závod pro Alonsa no.
Podívej se v jaké hrůze seděl, než se vrátil do Rubidia. Chvilku mu bude trvat, než si vůz nastaví podle sebe.
To je pekne, ale tu sa bavime o profesionalnom sporte, kde, akokolvek, podstatne su vysledky. Ak si chce niekto uzivat pocit z jazdy, tak na to su ine discipliny.
Moja otazka mimo to nebola ta, ci mu budes dalej fandit, to je z tvojho profilu celkom evidetntne. Nebolo treba, to zdoraznovat. Moja otazka bola ta, aky ma toto tu zo SPORTOVEHO hladiska este zmysel. Mari sa mi, ze Vettela si posielal za obdobne vykony do dochodku. Ale mozem sa mylit.
Čekáme, uvidíme.
Co Maxovi minuly tyzden nevyslo? Zajazdil pod moznosti auta? To mi hadam nechces tvrdit… Ak nieco, tak dokazal zdolat aspon jedno Ferrari a jeden Mercedes, obaja papierovo silnejsi superi.
Moc nechápu, může si snad dělat co chce a to dělá, kdo ty jsi aby jsi to soudil nebo hodnotil? No a proč to dělá? Nevím, ale hlavně s vidinou příštího roku?
Podla mna tam Alonso buduci rok uz ani nebude. Alebo bude jeho posledny.
Sorry, ale teď se ztrácím. Píšeš, že, jaký má smysl pro Ala jezdit ve středu pole F1. A teď píšeš o výkonech Vettela. Máš pocit, že AM má navíc a Alo to táhne dolů? Jestli ano, tak si nemám na tohle téma dál co říct. Jestli ne, tak nechápu tenthle nelogický kolotoč
Jo no, dost překvapivé, že neni zjevné, na co Alonso čeká. Už při návratu do Alpine o změně pravidel mluvil. S tím jak se hnuly věci v Astonu a s tím že mají Neweyho se ten smysl jen znásobil.
Ano, myslim si, ze jeho tohtorocne vykony su velmi slabe.
Ono to bude tím, že minulý víkend se nejezdilo a F1 není o výkonu na papíře
Chválím Maxe, Kimiho, Hajdara a Yukiho.
Výborná práce.
Co my víme, ale nevzdává se toho. Prostě nadále bojuje a ještě to nevzdal. To ti to tak vadí? My mu fandíme tak to máme jasný, ale proč je to tobě trnem v oku?
Taky jsem to napsal a ovace od alobananas jsem za to nesklidil.
Přitom už jen ve světle spekulací o přestupu MV k AM by to protistrana měla brát vážně, zvláště když sama hraje na notu, jak má Verstappen všeho v Red Bullu plné zuby.
Mne sa uz Alonsove posobenie v Aston Martine coraz viac zacina podobat na Vettela. Mame zatial len dva preteky a z toho v jednych mu odisli brzdy, ale uz od poslednej tretiny minulej sezonny sa vykonnostne priblizuje k Strollovi. S tymto autom a bez poriadnej perspektivy sa mu uz asi tazsie hlada motivacia.
P.S.Federica Brignone sa vazne zranil a jej ucast na olympiade je v ohrozeni. To je strasna skoda.
Vidíš, já si zase myslím, že Maxův výkon v Číně byl slabý s druhým nejrychlejším monopostem, ale nechodím tu psát, že jaký má smysl pro Maxe jezdit v F1, když nevyhrává závody.
Ze som sa pomylil a mal na mysli VC Ciny bolo dost zjavne. Kontextualne myslenie ale nie je disciplina pre kazdeho, intelektualne jednoduchsie je chytat za slovicka.