Alonso toho víc dělat nemuže s Astonem. Je to doslova pain…
Mne robí veľkú radosť aj Ollie. Nato ako hrozne začal v Austrálii a ako to vyzeralo, že sa bude v Haase len trápiť a môže ho to zožrať tak klobúk dole.
Starý dobrý Ollie je späť.
Ozaj krásne výkony od Austrálie
V Číne mu Q nevyšla ale race mal super
A dnes aj fantastická Q.
Jasné, že v Haase to nedokáže konzistentne, to je ťažké auto, ale presne toto potrebuje, takéto výkony.
Hrozne sympatický a šikovný chalan.
Myslím,že zatiaľ obaja ukazujú,že minulý rok bola problém skôr Prema ako to medzi pedálom a volantom.
V porovnateľnom aute pôsobí lepšie ako Bortoleto a nemá ďaleko od Hadjara (RB je lepšie auto ako Haas).
To jeho 15 miesto v F2 bola čistá haluz a ešte,že to neovplyvnilo jeho budúcnosť.
Navíc Liam opět utrpěl kvalifikační porážku proti kolegovi a opět výrazným rozdílem. A kolegou je tentokrát Hadjar, nikoli Verstappen. Byť se nám z Hadjara rodí, alespoň nakolik lze soudit v takto rané fázi sezóny, kvalifikační talent.
Yuki byl možná přemotivovaný.
A vůbec, hrdina dne je stejně Isack Hadjar! Snad dnešek přežil nepoškozen pro zachování budoucích pokolení .
Ja by som Jukiho výkon tiež neriešila, zjavne mu to kolo nesadlo.
Ale prejav má oveľa lepší. Len aby to zase to sebavedomie nezničilo pár smolnych výsledkov.
U IH človek nevedel,či sa má tešiť alebo ho ľutovať že musí so Q3
S nastavenim na Q a P5 autem toho zitra moc nepredvede, mozna nejake to blokovani Mclarenu po startu.
Yuki snad měl jen jeden pokus na čerstvých v Q2, ne?
Ta motivace tam určitě byla hodně velká, na druhou stranu, on jezdí pátý rok. Pro mě je zatím podstatný celkový projev a ten byl dosud nesrovnatelně lepší než u Lawsona. Pokažených kvalifikací má každý pilot za sebou nepočítaně, ale tady jde o to samotné rozhodnutí o výměně jezdců, a tam myslím není o čem.
presne tak aj marko v rozhovore povedal ze urobil chybu na zaciatku kola inak by v pohode isiel do Q3 nemyslim si ze by mal Yuki s tym autom zasadny problem
Fans Alonsa by skor mali “basnit” o tom, aky zmysel ma pre 43-rocneho majstra sveta potacat sa hlboko v strede pola…
Liam sedí v Rubidiu letos poprvé. Dejme mu trochu času než se usadí.
Lámat nad jezdcem hůl hned po první kvaldě se mi nezdá dostatečně soudné.
Alonso miluje ten sport a dává tomu vše. Já jakožto jeho fanoušek mu samozřejmě budu fandit dál. Ne jen, když se daří.
Já ji nelámu, nepíšu, že Liam si má balit kufry i juniorky. Ale faktem je, že i dnešní výsledek napovídá, že v Red Bullu ho nemělo smysl dále držet.
To fanouškum, co naskačou jen na uspěchy, nemužeš vysvětlit.
Ano, na základě dnešního výsledku by měli vyměnit Hadjara s Tsunodou
Fernando si prostě nenašel jiný smysl/jinou náplň života než závodění. Zda je to nedostatek nebo ctnost, nechám na individuálním názoru každého diskutujícího.
Dnes uz tvrdí že nie je o čom diskutovať, že Max jazdil v najrychlejsom aute… Včera to bolo o tom ako on predpovedal prepad Red Bullu a práve sa mu to potvrdilo…
Chalani a vy nie a nie pochopiť že to je len troll, a spolu so zvyškom slávnej trojky vraví iba to čo ľudí čo najviac rozhodí a potom pri tom pri tom jedia popcorn
Ked zapise nejaky dobry vysledok, mozbyt zacne aj vychvalovanie. Zatial zaknihoval dvojite DNF, kym Stroll dvakrat bodoval, tak tazko o niecom basnit.
Možná by bylo dobrý si přečíst co jsem vůbec psal, protože tvoje reakce tomu neospovídá. Je to, kvůli tomu, že jsi fanda Maxe a nelíbí se ti komentáře výše?
Počkej, já jsem troll, když používám logiku fans Maxe o vykonnosti monopostu? To by tu pak většina fanoušků Maxe byli jen trollové🤔