Na toto neexistuje jendoduchá odpoveď a každý názor je validný pri súčasnom stave.
Niekto môže presne ísť tak ako Ty - Lewis je už starý, nejde sa o titul, na Georgea bol veľký hype = sklamanie.
A možno všetky tie premenné sedia a máš pravdu. Ale možno tiež nie, to je naozaj teraz podľa mňa až nezistiteľné, ukáže až čas.
Prechádzal som si minule debaty čo sme na túto tému mali pár rokov dozadu. Zatiaľ to vždy skôr bolo na štýl “Russell sa kritizuje a pochybuje sa o ňom” (netvrdím, že úplne neoprávnene) a potom to realita skôr zrovná.
“mal už vo Williamse mať bod” - nakoniec ich dal celkom OK aj pódium
“v Sakhire 2020 bude úspech okolo 5. miesta, predsalen naskakuje rovno” - preteky nakoniec dopadli ako dopadli, ale tempo na víťazstvo aj presadenie sa voči Bottasovi bolo slušné
“prvá sezóna voči Lewisovi ak bude pripomínať Felipeho 2006 bude OK” - nakoniec skôr pripomínala tú Leclercovu a Lewisa bodovo zdolal, rýchlostne to bolo dosť vyrovnané, slight edge Lewis
áno, táto sezóna začala fajn a teraz je dosť veľký slump - uvidíme či sa z toho George dostane. Či tam ešte je talent naviac a psychické sily alebo nie. Preto ho konieckoncov aj sledujem, zaujíma ma to, aj by som mu prial keby áno. Ak nie, tak skrátka nie.
Ale tiež je to o tom čo sa očakáva? Majstrovský talent takmer určite je, to sme minule riešili s @Unleash_the_lion - môže pokojne získať titul.
Ty pod tým ale zrejme budeš myslieť čosi výraznejšie - ale tu holt smola. Práve tvoj favorit vládne najviac od čias Michaela Schumachera.
To isté myslím vlastne rovnako platí aj pre Charlesa a Landa. Každý jeden titul voči Maxovi bude zrejme veľký úspech.
Takže ak od Georgea niekto čakal 3-5 titulov a niečo na štýl Lewisa, to sú podľa mňa prehnané očakávania.
Ale opäť - tu momentálne skoro neexistujú žiadne fakty na ktorých by sa to dalo dnes rozlúsknuť. Napriek dnešnej nakladačke je stále George Lewisovi bližšie než napr. Rosberg alebo Button (majstri sveta)
A nakoľko sa to dá porovnať, to je už len vecou odhadu ako si to dal na úvod.
Nič to ale nemení na tom, že samozrejme ak to bude takto pokračovať ďalej, tak fakty prevážia a debata bude bezpredmetná.