Zase s tým zabíjackým inštinktom by som to tiež nepreháňal - keď ho mal prejaviť napr. v Sakhire 2020 alebo celkom slušný príklad je šprint v BRA 2022 voči Maxovi, tak to tam bolo.
TO len na margo, že skôr si myslím, že inštinkt tam je, skôr si myslím, že vadí prešpekulovanie v iných veciach (príprava na preteky, hlúpe vysielačky a podobne).
To čo si napísal môže byť argument, ale ako niekto kto v zásade Georgeovi praje si ho neprípušťam. Jednoducho aj keby - má to vedieť prekonať. Isto, Lewisa asi neroznesie, ale má byť dosť dobrý aby jazdil vždy na maxime a vtedy ho aj tak mierne dá.
Na druhej strane, ak by Ferrari ponúklo výmenu s Leclercom alebo povedzme Aston s Fernandom, tak byť Georgeom, len sa po mne zapráši. Mercedes mu nedal vôbec málo, ale tiež si nemyslím, že je to úplne vhodný tím pre neho.
Ešte asi využijem túto príležitosť a vysvetlím prečo vlastne ja na Georgeove šance ešte nemám vyhranený názor.
Nie je to totiž prvýkrát čo si toto prežívam s pilotom
Prvý ktorému som fandil bol D. Hill - vtedy ešte internet poriadne neexistoval, ale čo sa dalo prejsť vôbec len medzi kamošmi alebo inde, tak to je s Georgeom ešte selánka. Keď to aj vplyvom psychického tlaku v 1995 kazil doradu, tak ho zatracovali komplet všetci.
Dal sa ale dokopy, a v 1996 príležitosť po odchode Michaela využil. Je síce pravda, že to mohol celé uzavrieť aj skôr, ale nakoniec z toho bol vcelku jednoznačný titul a viaceré š■■■■■■■ výkony. Samozrejme, že na Michaela nemal, ale to nikto.
A ešte výraznejšie to bolo s Fernandom. To už si spomínam, že to čo sa hovorilo o Fernandovi v 2004 - keď ho podobne ako teraz Georgea Lewis zdolával Trulli, ach. Nebavíme sa o 7-násobnom ale o Trullim, ktorý síce mal povesť veľmi rýchleho pilota, ale mám niečo dodávať?
Samozrejme, že vtedy bol jasný kandidát na Schumacherovu korunu Kimi - o tom sa snáď ani nediskutovalo. Pamätám si, že vtedy len nadhodiť, že by Fernando vedel s Michaelom a Kimim o titul bojovať bolo až smiešne. Skôr by vtedy niekto tipol JPM alebo vtedy vzkrieseného Buttona.
Dosť sa uvažovalo, či ho neprekoná na 2005 príduvší Fisichella.
Boli tie debaty vtedy relevantné? No, nemôžem povedať že úplne nie - argumentov bolo.
Ale zvyšok je história a všetci vieme aká.
A s Georgeom teda uvidíme, keď dvaja (traja) robia to isté, ešte to nie je to isté.