Gasly nadhera brutal vykon
Zostarlo ako mlieko na slnku
Hodně netradiční kvali, Russel, Leclerc a Gasly mega
Ako to,že to silou osobnosti nevytiahol ? Šak vy sa tvárite že to dokáže s čímkoľvek
Lamdo tam driftoval
Tak tohle je nakonec hodně překvapivá Q.
A zaděláno na výhru OP a zajímavý boj o pódia. Lando v nejlepším autě jen pozici před Maxem v trápícím se Red Bullu. F-cking unbelievable. Lando se mentálně hroutí, ale uvidíme, co zítra. Oscar má ale míč na kopačkách.
No a Pierre, to je třešniška na dortu, i když tu pozici v závodě neudrží.
Red Bull se každopádně trápí, Mercedesy a jedno Ferrari (Leclerc) jsou rychlejší.
Závod si užiju.
No nevím co tam zase dělal Tsunoda, to je strašný čas.
Jak na starých pneu
Pff, Max hned za McLarenem! Co by jsi chtěl víc?
Pomaly to sperkuje, do piatich GPs bude na pole
Pre mňa je znepokojivý LH čoraz viac
Alonso P13, zivotne kolo v najhorsom aute, ale Max P7 hodne slabe v najlepsom aute.
To auto je dělané na maximální rychlost kterou zvlada jen on, nebo to už neplatí?
Ham je předražené víno v krabici.
Co sa da povedat, aj s najrychlejsim autom si dorucenie vysledku vyzaduje spickovy vykon a nie je samozrejmostou, najma ked si v situacii ako Lando, kde si sa bez titulu ocitol v pozicii najvacsieho favorita.
Oscar mu dnes zasadil celkom uder, ale v kontexte vykonu auta McLarenu by som tiez jeho kolo oznacil skor za “good enough” nez nejak vynimocne dobre, Russell mu bol podstatne blizsie, nez sa z treningov a prvych casti kvalifikacie crtalo. Ale vysledok dorucil, to sa pocita.
Potvdzuje sa, ze Landovi to az tak nesedi ako Oscarovi. A aj to, ze pol sekunda v Q naskok je scifi a v Japonsku na tom boli tempom horsie nez tu.
Max dnes chyboval x krat., tak by som sa neposmieval…
Svoj posledny pokus v Q3 zabalil. Ale inak isiel viac nez slusne, nic lepsie RB nemoze cakat.
Ham sa už zaplatil chlapci a dievčatá
Naopak. Ham je krabicove vino v Moet (Ferrari) flasi.
Tak jako ždímačka na akcie jo, ale myslel jsem to jezdecky.
Pokud se zitra nic extra nestane tak PIA bere win, Mercedesum ujede, nic nenasvedcuje tomu ze by to melo byt jinak. LEC je zahada.