LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 17:49

Tri voľné tréningy sú za nami a pred nami je kvalifikácia. Pohľad na piatok a doterajší sobotný program hovorí viac ako jasne a McLaren vstupuje do kľúčovej fázy víkendu ako jednoznačný favorit. Náskok Oscara Piastriho a Landa Norrisa bol vo voľných tréningoch priam priepastný, ale teraz ho musia potvrdiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194859/live-kvalifikacia-na-vc-bahrajnu-3

Pekný podvečer :slightly_smiling_face: . Tak poďme na to.

1 Like

Jsem zvědavý co se sníženým tlakem v gumách udělá večerní ochlazování. Zase dostane Ferrari distanc za obroušenou podlahu?

Neoplati sa za tie kurzy. :slight_smile:

Nevies tipnut kto z nich (asi skor Piastri) a navyse doterajsie quali nam ukazali, ze mozu chybovat. Ale dnes by som to videl, ze si to Piastri postrazi.

Nepripisoval by som az taku vahu vysledku tretieho treningu, neslo sa v uplne reprezentativnych podmienkach.

Ale aj v druhom bol Piastri vpredu, takze sa javi ako najistejsi tip.

1 Like

Ted jsi mi prozradil nieco, na com profitujem uz par rokov. Ale funguje to na tipovani v roznych stavkovych kancelariach (sk/cz vs bet365) nie na live v ramci jendej, lebo ked ti tam na Piastriho neskoci kurz 2+, tak si nezarobil. :smiley:

Keby si chcel vediet viac, tak kludne napis.

Alonso prvy, dalsie zivotne kolo. :open_mouth:

Ukončíte kvalifikáciu… :smiley:

1 Like

Ten Red Bull je naozaj katastrofa. Naozaj hop alebo trop je to auto.

Dnes to vyzera velmi zle.

Piskajte koniec :smiley:

Antonelli sa javi, ze by dnes mohol zdolat Russella.

Nerobil by som si take starosti, je velmi dobra sanca, ze McLareny budu zoradene rovnako, aj ked ten koniec zapiskaju o 50 minut.

1 Like

RB na jeden pokus? No dobre. :sweat_smile:

Red Bull vyzera otrasne. Bud bude Verstappen carovat alebo budu radi za Q3. Hamilton tiez nic moc, konstantne pol sekunda na Leclerca.

1 Like

Max nemůže takhle chybovat, pokud chce ukázat Alonsův level 2012 :thinking:

1 Like

RB zariskoval. Nahodou zlta vlajka a rip.

Na zaver je lepsia trat.

Keby teraz v poslednych pokusoch prisiel red flag, tak by ma to svojim sposobom pobavilo.

Kimi a Had krasne

1 Like