LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Tieto 2 desatinky mi urobili radosť.
Ak si vezmeme, že George išiel skvelé kolo, ozaj na absolútnom limite tak o to viac.

Škoda tých 0.03 dnes na to možno mal.

Ale na to,že išiel na 1 kolo kde musel super výkon. A zase sa v Q pekne posunul výkonnostne.

vsak tebe to moze byt jedno vsak stale ho len opluvas

Podla mna jazdi presne to, co sa dalo ocakavat. Je to pokracovanie jeho formy zo sezony 2024. Len nechapem Ferrari, ze za to boli ochotni vysolit sto milionov. Ak teda uz ambiciu ziskat titul definitivne nehodili cez palubu a nesustredia sa skor na marketing, z coho teraz nebudem vychadzat.

1 Like

A to stačí na 7x MS ?

Charles mu dáva veľmi.

1 Like

Inak, minule som to ochutnal, a musím povedať, že náš Hubert je lepší, aj keď to nie je z oblasti “šampáň” :smiley: :slight_smile: .

3 Likes

Tak povedzme si úprimne, ake malo Ferrari možnosti ? Ham je drahší ale marketingovo stonásobne zaujímavejší ako Sainz, jazdili by zhruba rovnako.

1 Like

Potvrdzuje sa, ze maju top auto a Lando opat chybuje. Sorry ako, ale opat jazdecka chyba a 4 desatiny na Oscara.

Tie vyhovorky na to komu sedi a komu nesedi auto sa pouzivaju ako sa komu hodi, takze toto neberiem. Minuly rok teda mozme povedat, ze Oscarovi nesedelo auto, ale v skutocnosti nebol horsi?

V tom RB je P7 asi maximum, na P6 strata velka, 1.5 desatiny by nenasiel. A ja sa neposmievam, ja ti len znova uz po x-ty krat opakujem, ze to nie je o tom, ze ja Landa hejtujem, ale o tom, ze on fakt nevie dorucit vysledok, ked ho treba a nie je majstrovsky pilot.

Ak je tvoj jediny argument acohentizmus na Maxa, tak nemam viac co dodat. :slight_smile:

1 Like

Ze to Norris dnes zbabral je pozitivne najma v tom, ze zajtra bude musiet ist naplno, aby sa posunul dopredu. Tym padom ziskame velmi realny obraz o pretekovom tempe Mclarenu.

Red Bull sa moze skodoradostne tesit z Norrisovho zlyhania, ale zial, oni su ti skutocni porazeni. Siedme miesto, bez toho, aby Verstappen urobil vyraznu chybu, to je hrozne. Norris si aspon moze povedat, ze to zbabral. Red Bull je proste pomaly.

4 Likes

Pomaly ale isto ti Oscarko prirastie k srdcu, neboj sa :slight_smile: .

Vsak mne je Oscar sympaticky a aj sa tesim, ze sa mu dari. Po minulej sezone som taky skok necakal.

1 Like

@Unleash_the_lion ocakavam od teba este dlhe analyzy o tom, ako Norris nic nepredvadza a ako sa musi zlepsit. Ja si pamatam, ako si tu cely minuly rok hejtil Piastriho.

1 Like

Wooooah Oscar!!! Trpel som dva roky, co ho Lando porazal a uz som ani neveril, ze sa to zacne obracat. Toto proste dopadlo presne tak, ako som si prial. Az si vravim, ze to zajtra v zavode bude mat nejaky hacik…

Kazdopadne, Landa by som nepodcenoval. Stale je najväcsi favorit na titul. Vitazi sa budu menit, no Lando bude vzdycky tak nejak v top 5. To môze byt tento rok klucove.

Prepáč, tak som si ťa zrejme pomýlil s Darkom alebo s max_is_faster, pardon, mea culpa. :slight_smile:

Tak ono vino ako vino. Pokial nepijes fakt krabicu za 2-3 eura, ale aspon okolo 10-15 eur, tak odtial vyssie uz je to viacmenej len o znacke a to, ci ti sadne alebo nie. Sto ludi sto chuti, ale ultra drahe vina mi skor pridu len ako pozerstvo, ze na to mam. :smiley:

4 Likes

Red Bull totalne vybuchl, vubec nerozumim jak mohli v JAP vyhrat.

Nepomylil, @Unleash_the_lion tu do Piastriho kopal celu minulu sezonu, teraz len prevracia kabaty.

Jo, len som bol taký mierny zaskočený z toho, som čakal, keď je to taká prestížna značka, že za tým aj niečo bude, ale fakt som ani ten pohár nevedel dopiť, čo už. :man_shrugging: :slight_smile:

2 Likes

Max faktor 151515

1 Like

Ja ti neoponujem ohladne dnesneho vykonu Landa - slabota…
Len poukazujem, ze tu boli bl.beckovia co sa posmievali, ked Lando prve VC spominal problemy, ktore Lando ma s novym autom, aj ked je najlepsie (iba hejteri pisu, ze tvrdi opak, to nepovedal a navzajom si lajkuju klamstva).

Landa mas rad asi tak ako Fernanda :smiley:
A ja mam dlhodobo blizsie k Oscarovi, cize ziadny fanboy a dnesny vysledok je super pre zavod aj sampionat :slight_smile:

1 Like

Hm, spise faktor Monako.

1 Like