Jedno vysvetlenie by som pre teba mal.
OK, ale nebyl bych si jistý vzhledem k tomu, že Sainz fakticky nakonec šlapal Leclercovi na paty, což se zatím u LH nedaří.
Ale uvidíme, třeba se Ham adaptuje, jakkoli jsem osobně spíše skeptický.
Ved dorucuje takmer vzdy. Nemusi vyhrat kazdy zavod, na to asi ani nemaju auto, ale vzdy je niekde tam vpredu. Zvysni jazdci obcas vypadnu, obcas zachybuju, obcas maju blby zavod.
No Lando aj pri blbom zavode bere velke body.
Kludne ten titul moze dat à la Keke Rosberg
Teraz hovoris o Moet alebo Ferrari?
Hej, ale tak má právo zmeniť názor, keď ako sa hovorí “prozřel”.
Nemusis reagovat emotivne, nejsi na burze.
Moet (15 znakov).
Pozitivne pre Red Bull je, ze je druhy jazdec konecne (minimalne co sa tyka pozicii) blizsie k Verstappenovi.
… to jsou hodně zbytečný komenty ne? Zajel slabě, no trochu důstojnosti.
Tak, věřme, že u Redbull do zítra problém s brzdama zmizí a bude alespoň jeden Safety. Jinak mám neodbytný pocit, že v MCL začíná získávat navrch Piastri. Jezdecky dozrává a psychicky je nad Landem o dvě patra výš.Ale celkově se nám to hezky promíchá a já bych neměl námitky ani proti zítřejší výhře mercedesu a Max alespoň 3-5 místo. No uvidíme.
Aha, díky, to jsem neviděl.
Šúcham si oči, či dobre vidím, ale ono fakt vidím stále, že si toto napísal?
Nevie dorucit vysledok, preto vedie sampionat.
Dodíváno ze záznamu, so Piastri again🤩 Fernando s nejpomalejším to zase vytáhl ten traktor. Velmi dobré kola od Russella, Leclerca a Gaslyho well done
Dobre vediet, ze sa neoplati zan minat peniaze. Radsej dobry rum.
Norris je ale aj pod vacsim tlakom, od neho vsetci ocakavaju dominanciu, kym od Piastriho neocakava nikto nic. To je pre neho komfortna pozicia.
Problém s Landem, resp. Landův problém je v tom, že pokud mám nejlepší auto, potom “nesedí mi to auto” není argument, nýbrž přiznání “nejsem tak dobrý jako kolega”.
Pokud chce Lando titul - a McLaren je jednoznačně auto na titul - pak musí pracovat s tím, že to auto zužitkuje na maximum výkonu a kolega je reference, nakolik se mu to daří.
Hej napisal. Kebyze nie, tak to nevidis.
Tož, nevyskúšaš = nevieš, asi tak by som to uzavrel.
Toto si aj ja dobre pamatam a mal som s unleashom o tom debaty, ale je pozitivne, ze uznava
Inak prave som videl Landove interview a hotova kopka nestastia… Som zvedavy zajtra, tam by mal mat vyhodu s degradaciou, ale kto vie…