LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Bobe, klidek, 6 desatin na Leclerca je standard. Casom si najdes ineho pilota. A snad takeho, ktory bude v sulade s tvojimi hodnotami a nie uplny opak.

1 Like

Ved celý vikend čakal na to kým to Lando poserie. Ale aspon má radosť. Ano dnes to riadne pos.ral. Ale keby bol na PP tak napíše ako bude po prvej zatačke piaty. Takze si nevyberieš.

2 Likes

Aj ked bude mat vyhodu s degradaciou, jeho cielom je vyhrat. To bude za kazdych okolnosti tazke, ked je az siesty a jeho kolega je na pole position.

1 Like

Vubec nerozumim o cem mluvis.

Mel bys byt rad ze z toho vuz c.1 vyvazl s uctou, chvilku to vypadalo ze mu Yuki nalozi. To si te neumime predstavit co by se tu delo.

2 Likes

kvaldy

RUS 4-0 ANT
ALO 4-0 STR
GAS 4-0 DOO
LEC 3-1 HAM
ALB 3-1 SAI
OCO 3-1 BEA
HUL 3-1 BOR
NOR 2-2 PIA
VER 2-0 TSU
HAD 2-0 LAW

1 Like

leclerc fantazia zajtra keby sa nejako podarilo uchmatnut podium tak by to bol maly zazrak

2 Likes

Zak zhubnul, frajer. :sunglasses:

2 Likes

Podla mna ludia su zvyknuti na majstrovske sezony Lewisa a Maxa (a mozno Vettela), ktore prebiehali stylom: mam o minimalne sekundu rychlejsie auto, kazdy zavod vyhram s rozdielom 30 sekund a musel by padnut meteorit, aby som nevyhral.

Preto nieco podobne sa caka od Norrisa.

Ale zabudlo sa, ze teraz su tie auta vyrovnane. Toto je to, po com sme volali. Toto je opät taka sezona à la 2012, 2010 atd.

Nemozes vyhrat kazde preteky a neni to chyba Norrisa, ze nedominuje. Ludia su len v hlave moc zvyknuti na dominanciu.

5 Likes

Zcela jistě, ale už na první pohled je patrno, že Oscar je celkově vyrovnanější osobnost a to může být rozhodující. No, však uvidíme.

1 Like

pochvalu si zasluzi aj sainz, albon ani q2

1 Like

Vobec nie. Chcel som praveze vidiet konecne vzajomny suboj McLarenu. To len vy chlapci McLarenski (Norrisovski) vnimate ako hejt, ked clovek napise pravdu o Norrisovi. Pravda obcas boli, no zakryvat si pred nou oci nie je dobre.

1 Like

To prohození jezdců kazí Maxovi tuhle statistiku :grin:

Už si kupuj trička Mercedesu. :roll_eyes:

1 Like

Myslíš že je velká šance? :slightly_smiling_face:

Russell a Antonelli maj potíže

2 Likes

Ty asi pozeras inu sezonu… :woman_facepalming:

2 Likes

myslim, ze je to ponekud trapnee. :sunglasses:

1 Like

Tak ono je dobre si aj uvedomiť že Charles je STier jazdec ktorý keby ma auto bojuje o šampionát každým rokom, tam neetablovany Hamilton vôbec prekvapil tým, že mu zobral prvý sezónny triumf v tom šprinte úprimne

2 Likes

Yukimu by som to v pohode doprial, ak by Max chyboval a mohol si za to sam. Aspon by sme zajtra naozaj videli ako je na tom v pretekoch.

Ano a ne. Piastri je pod tlakem vlastních ambicí a nutnosti vybojovat si to proti Landovi. Aktuálně Landa kritizujeme, ale takové béčko to zase není. Navíc tlak očekávání se pomalu, ale jistě přesouvá i na Oscara, fanouškovská obec ho považuje za účastníka boje o titul a nikoli outsidera, který může jedině překvapit.

Nicméně pro zítřek je v dobré pozici. Mercedesům by měl ujet a Lando i při stíhací jízdě nějakou ztrátu nabere. Pokud kartami nezamíchá pro Oscara nešťastný SC, měl by to vyhrát.

1 Like