LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

4 Likes

Lando to nezvládl, není co dodat. Ale Mercedesy super, Gasly moc pěkně. Charles taky hezky, už potřeboval dopředu.

5 Likes

Setril jsem si to na vhodnou chvili.

Piastri hraje politické hry. Ban that guy, ban him! :kappa:

2 Likes

Piastri si poslední víkendy hodně, ale hodně říká o pozornost.

3 Likes

To jsou věci, to jsou věci!? :pray: :open_mouth:

Letos nejzajímavější kvalda. :+1: :upside_down_face: :boom:

4 Likes

Webber ma svoj redemption arc

1 Like

@Matti takze ja som hejter? :sweat_smile:

Uz od minuleho roka ti vravim, ze Landa ako takeho mam rad, ale ked ide do tuheho, tak je totalne tragicky a chybuje ako uplny amater.

Mas to tu po x-ty krat, ze Lando je biedny, ked ma fakt dorucit vykon. A to nie je hejt, ale fakt.

1 Like

Leclerc mega mega kolo

9 Likes

Gasly pí fajf :ok_hand:

3 Likes

Bude muset minimalizovat škody. Ale on není v pohodě celý víkend.

2 Likes

Inak Lando to teraz zabil

Tak nakoniec celkom tesne a drama :smiley:
Pre zavod ale velmi dobra Q :slight_smile:

Pierre parada! :+1:

4 Likes

chrbat ma zniceny z toho jak na nom nosi cely team

1 Like

:dart:

Na to aku mal velku hubu na Red Bull, tak vykonom celkom zhasol. :sweat_smile:

3 Likes

George parádny čas, bezchybný. Tam viac ozaj už asi nebolo, pod.1.30.na to nemal nikto okrem Mclarenu. George zase kuzlil.

Kimi tiež paráda P4 je super pre neho najmä a 2 desatinkami na GR kým mal len jedno kolo, kde musel. Dostáva sa do správneho tempa …na 4 Q v živote super.

No vidíme čo ukážu v pretekoch, tam boli minule veľmi rýchly a tu sa dá pretekať a predbiehať. A ako gumy

On nemuze jezdit pod tlakem. Nema na to… Jak uz jsem psal, tak mi prijde, ze letosni auto sedlo vic Piastrimu… Aby se Norris jeste nedivil. :smiley:

2 Likes

Čo tam dorobil Lando? kruci všetky karty má rozdané, majú k dispozícií dobrý, spoľahlivý monopost a on to takto zahadzuje, vidno, že ešte nie je WDC materiál. :man_shrugging:

2 Likes

V porovnani s tym trapenim pocas celej kvalifikacie este celkom dobre posledne kolo.

3 Likes