Lando to nezvládl, není co dodat. Ale Mercedesy super, Gasly moc pěkně. Charles taky hezky, už potřeboval dopředu.
Setril jsem si to na vhodnou chvili.
Piastri hraje politické hry. Ban that guy, ban him! :kappa:
Piastri si poslední víkendy hodně, ale hodně říká o pozornost.
To jsou věci, to jsou věci!?
Letos nejzajímavější kvalda.
Webber ma svoj redemption arc
@Matti takze ja som hejter?
Uz od minuleho roka ti vravim, ze Landa ako takeho mam rad, ale ked ide do tuheho, tak je totalne tragicky a chybuje ako uplny amater.
Mas to tu po x-ty krat, ze Lando je biedny, ked ma fakt dorucit vykon. A to nie je hejt, ale fakt.
Leclerc mega mega kolo
Gasly pí fajf
Bude muset minimalizovat škody. Ale on není v pohodě celý víkend.
Inak Lando to teraz zabil
Tak nakoniec celkom tesne a drama
Pre zavod ale velmi dobra Q
Pierre parada!
chrbat ma zniceny z toho jak na nom nosi cely team
Na to aku mal velku hubu na Red Bull, tak vykonom celkom zhasol.
George parádny čas, bezchybný. Tam viac ozaj už asi nebolo, pod.1.30.na to nemal nikto okrem Mclarenu. George zase kuzlil.
Kimi tiež paráda P4 je super pre neho najmä a 2 desatinkami na GR kým mal len jedno kolo, kde musel. Dostáva sa do správneho tempa …na 4 Q v živote super.
No vidíme čo ukážu v pretekoch, tam boli minule veľmi rýchly a tu sa dá pretekať a predbiehať. A ako gumy
On nemuze jezdit pod tlakem. Nema na to… Jak uz jsem psal, tak mi prijde, ze letosni auto sedlo vic Piastrimu… Aby se Norris jeste nedivil.
Čo tam dorobil Lando? kruci všetky karty má rozdané, majú k dispozícií dobrý, spoľahlivý monopost a on to takto zahadzuje, vidno, že ešte nie je WDC materiál.
V porovnani s tym trapenim pocas celej kvalifikacie este celkom dobre posledne kolo.