LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

chrbat ma zniceny z toho jak na nom nosi cely team

1 Like

:dart:

Na to aku mal velku hubu na Red Bull, tak vykonom celkom zhasol. :sweat_smile:

3 Likes

George parádny čas, bezchybný. Tam viac ozaj už asi nebolo, pod.1.30.na to nemal nikto okrem Mclarenu. George zase kuzlil.

Kimi tiež paráda P4 je super pre neho najmä a 2 desatinkami na GR kým mal len jedno kolo, kde musel. Dostáva sa do správneho tempa …na 4 Q v živote super.

No vidíme čo ukážu v pretekoch, tam boli minule veľmi rýchly a tu sa dá pretekať a predbiehať. A ako gumy

Čo tam dorobil Lando? kruci všetky karty má rozdané, majú k dispozícií dobrý, spoľahlivý monopost a on to takto zahadzuje, vidno, že ešte nie je WDC materiál. :man_shrugging:

2 Likes

V porovnani s tym trapenim pocas celej kvalifikacie este celkom dobre posledne kolo.

3 Likes

Gasly nadhera brutal vykon :sunglasses:

6 Likes

Zostarlo ako mlieko na slnku

Hodně netradiční kvali, Russel, Leclerc a Gasly mega :slightly_smiling_face:

1 Like

Ako to,že to silou osobnosti nevytiahol ? Šak vy sa tvárite že to dokáže s čímkoľvek

Lamdo tam driftoval :man_shrugging:

Tak tohle je nakonec hodně překvapivá Q.

A zaděláno na výhru OP a zajímavý boj o pódia. Lando v nejlepším autě jen pozici před Maxem v trápícím se Red Bullu. F-cking unbelievable. Lando se mentálně hroutí, ale uvidíme, co zítra. Oscar má ale míč na kopačkách.

No a Pierre, to je třešniška na dortu, i když tu pozici v závodě neudrží.

Red Bull se každopádně trápí, Mercedesy a jedno Ferrari (Leclerc) jsou rychlejší.

Závod si užiju.

1 Like

No nevím co tam zase dělal Tsunoda, to je strašný čas.
Jak na starých pneu

Pff, Max hned za McLarenem! Co by jsi chtěl víc? :stuck_out_tongue:

1 Like

Pomaly to sperkuje, do piatich GPs bude na pole :love_you_gesture:t2:

2 Likes

Pre mňa je znepokojivý LH čoraz viac

Alonso P13, zivotne kolo v najhorsom aute, ale Max P7 hodne slabe v najlepsom aute. :clown_face:

3 Likes

To auto je dělané na maximální rychlost kterou zvlada jen on, nebo to už neplatí? :smiley:

3 Likes

Ham je předražené víno v krabici.

2 Likes

Co sa da povedat, aj s najrychlejsim autom si dorucenie vysledku vyzaduje spickovy vykon a nie je samozrejmostou, najma ked si v situacii ako Lando, kde si sa bez titulu ocitol v pozicii najvacsieho favorita.

Oscar mu dnes zasadil celkom uder, ale v kontexte vykonu auta McLarenu by som tiez jeho kolo oznacil skor za “good enough” nez nejak vynimocne dobre, Russell mu bol podstatne blizsie, nez sa z treningov a prvych casti kvalifikacie crtalo. Ale vysledok dorucil, to sa pocita.

4 Likes

Potvdzuje sa, ze Landovi to az tak nesedi ako Oscarovi. A aj to, ze pol sekunda v Q naskok je scifi a v Japonsku na tom boli tempom horsie nez tu.
Max dnes chyboval x krat., tak by som sa neposmieval… :slight_smile:

2 Likes