LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Buď konkrétny.

Keď rovnaké urobí Max? Rozdiel je v tom, že Max urobí chybu, ktorá ho stojí body raz za uhorský rok a Lando v priemere tak raz za víkend (aj to som ešte asi bol milý k nemu).

Ono tie chyby sa nezveličujú, ale sa opakujú, a tak kritika rastie.

1 Like

Tam vyhra Antonelli. :stuck_out_tongue_winking_eye::wink: ( Tiež manifestujem :grin:)

Čekám, dneska jsem čekal na free učtu a free wifi v McDonaldu.
Chilluju na max, zatímco Adrian maká. :sunglasses:

2 Likes

Myslel som, že je to preklep a to moje mal byť vtip. Tak sorry. :slight_smile:

No na vítězství to u Astonu nebude určitě, to Vám nebereme :smile:

2 Likes

Radši už budu zticha, ale opravdu je to jen entry level. :slightly_smiling_face:

1 Like

Dnes to holt nie je den pre “mudrosracov.” Musime sa preskupit a vratit v novej sile!

1 Like

Vidíš, občas to dokážem :stuck_out_tongue_winking_eye:

Mne aj bolo hneď jasné, že tento koncept zase nemusí poznať každý. Sama neviem prečo to viem a načo. ( Asi musím odinštalovať tik tok :grin:🫠)

Ale zase keď to bude fungovať tak prehodnotim svoj postoj k takýmto somarinám asi tak rýchlo ako ty :rofl:

2 Likes

Zajtra budem späť v plnej sile. Dnes už sa mi nechce ani alzakom nakladať. Keď vidím ako sa tešia z P13, tak mi je ich ľúto.

1 Like

Vettela za to obvykle ukřižovali. :wink:

1 Like

Vidíte. Takto by nám to malo ísť vždy :wink:

Jak sme sa krásne dnes podelili.
Aj s @Max_is_faster_than_you

Všetci vlastne môžme byť šťastní :rofl:

Ale sa obávam,že Max by musel zajtra ísť ozaj intergalakticky s týmto a Alonso v Imole asi tiež…ale v F1 nikdy nevieš :blush:

Opatrne, len aby sme sa mi v blizkej buducnosti netesili z P 7 :smiley:

1 Like

Tak ako ty k Maxovi? :joy::handshake::fist:

2 Likes
Kdo zítra vyhraje
  • Piastri
  • Norris
  • Verstappen
  • Leclerc
  • Gasly
  • Russell
  • Antonelli

0 účastníci

Dneska už se radujete z P7

Nie. Z analyz ktore ja citam, si ani experti nie su isty, ake je presne rozlozenie sil. Najma v tak vyrovnanom poli. A ty mi tvrdis, ze v tom mas jasno, lebo si si pozrel trening?

3 Likes

Ja sa neradujem, aj som pisal, ze RB je najvacsi porazeny.

Chlape žiješ? Dnes som si hovoril kde si?Som rád že si nazad :grinning:

3 Likes

Tak sorry, že se během F1 víkendu dívám i na tréninky :grinning:

1 Like

Nechapem suvis? Ja som ta nekritizoval za to, ze pozeras treningy (to robim aj ja, ked mi to cas dovoli) ale ze vyvodzujes zavery, pre ktore nemas dostatocne silne dokazy.