LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Kto zajtra vyhra?
  • Piastri
  • Norris
  • Russell
  • Antonelli
  • Leclerc
  • Verstappen

0 účastníci

No pockaj, nemozes to spravit anonymne, ako potom budem moct zajtra, ked to Norris zvladne, prist so slovami: Ved som vam to vravel! ?

1 Like

Ten nepodaval zivotne vykony predsa. :smiley:

1 Like

Myslis, ze aj nam tak prepne, ze budeme po kazdej P7 hovorit o zivotnych vykonoch a o tom ako Max z auta, ktore nemalo na Q2 vydoloval P7 a pokoril fyzikalne zakony? :smiley:

Ne, on opravdu P bez bodů nevydával za životní výkon a druhé místo s Ferrari neoznačoval za “vítězství”, ale neúspěch. :wink:

1 Like

Jak taky mohl, když třeba v roce 2018 ztratil ~100 bod? Bylo by to poněkud trapné.

2 Likes

Veřejně “sázím” na výhru Oscara Piastriho. Pokud se nestane nějaký zvrat nebo nevyrobí neočekávanou chybu, měl by zítra s přehledem zvítězit.

Jakkoli by mě více potěšila výhra Maxe Verstappena, případně, nedejbože, Pierra Gaslyho. :slightly_smiling_face:

Zijem zijem ale uz to tu len sporadicky navstevujem :fist: takze tak. Co ty? Dneska nemame tých svojich tam, kde by sme chceli co? :roll_eyes::joy::joy:

5 Likes

A teraz spocitaj kolko stratil Hamilton, pripocitaj ich obom a napis, kto by ziskal titul.

Tie prehry 2010 a 2012 bolia, co?

1 Like

Vitaj spat don. :raised_hand:

2 Likes

Jo Alo ztratil 3 tituly v rámci 8 bodů (shit happens) a nikdy neměl dominantní auto a to ani zdaleka. 2012 nejlepší sezona stále zustává.
Vettel promrhal titul s možná nejlepším autem a ztratil jenom v 2018 ~100 bodů. Glorifikuj si Maxe, tam to možná sedí, ale u Vettela je to prostě trapné už.

2 Likes

Max skončí 7 a z fans Verstappena se zase mění jen na haters? :grinning:

1 Like

Moje chyba, pak udělám novou

Si prestal kedy pozerat F1, ked si nevidel 2021, 2022, 2023 a 2024 v podani Maxa?

Nebude to tym, ze vsade spalil mosty a vsade chcel hned okamzity uspech? :sweat_smile:

1 Like

No já si myslím, že na základě vykonnosti AM v Bahrajnu to tomu odpovídá

1 Like

Chapu, že jsi hlavně fan Vettela, který musel narychlo přeskočit na Maxe, ale prostě ne, Vettel nepřesvědčil. Verstappen je samozřejmě daleko lepší a zdaleka nejlepší pilot RB.

1 Like

Lebo Hamilton nestratil ani bod, hej?

Alonso tiez stratil body v 2007, 2010, 2012, takze sam si prehral tituly. :clown_face:

1 Like

Nóóó skoro hej 🫣 :smile: :smile:
Som rád že si sa,stavil :wink:

bro, podívej se na sezonu 2012 se vším všudy, jestli máš f1tv.

2 Likes

2007: chyba na Fuji, jízda jako ponocný v Brazílii. 2010: chyba v Monaku, ulitý start tuším Spain (?), především mu ale pomáhaly časté technické problémy soupeřů, ty naopak Mercedes prakticky vůbec neměl. Bez Vettelových odstoupení by Alonso nebyl v boji o titul ani 2010, ani 2012.

2 Likes

Fidži jízda jako ponocný? Myslíš na trati kde tekly hektolitry vody, co si mi sám posílal? :smiley:

1 Like