- Piastri
- Norris
- Russell
- Antonelli
- Leclerc
- Verstappen
0 účastníci
No pockaj, nemozes to spravit anonymne, ako potom budem moct zajtra, ked to Norris zvladne, prist so slovami: Ved som vam to vravel! ?
0 účastníci
No pockaj, nemozes to spravit anonymne, ako potom budem moct zajtra, ked to Norris zvladne, prist so slovami: Ved som vam to vravel! ?
Ten nepodaval zivotne vykony predsa.
Myslis, ze aj nam tak prepne, ze budeme po kazdej P7 hovorit o zivotnych vykonoch a o tom ako Max z auta, ktore nemalo na Q2 vydoloval P7 a pokoril fyzikalne zakony?
Ne, on opravdu P bez bodů nevydával za životní výkon a druhé místo s Ferrari neoznačoval za “vítězství”, ale neúspěch.
Jak taky mohl, když třeba v roce 2018 ztratil ~100 bod? Bylo by to poněkud trapné.
Veřejně “sázím” na výhru Oscara Piastriho. Pokud se nestane nějaký zvrat nebo nevyrobí neočekávanou chybu, měl by zítra s přehledem zvítězit.
Jakkoli by mě více potěšila výhra Maxe Verstappena, případně, nedejbože, Pierra Gaslyho.
Zijem zijem ale uz to tu len sporadicky navstevujem takze tak. Co ty? Dneska nemame tých svojich tam, kde by sme chceli co?
A teraz spocitaj kolko stratil Hamilton, pripocitaj ich obom a napis, kto by ziskal titul.
Tie prehry 2010 a 2012 bolia, co?
Vitaj spat don.
Jo Alo ztratil 3 tituly v rámci 8 bodů (shit happens) a nikdy neměl dominantní auto a to ani zdaleka. 2012 nejlepší sezona stále zustává.
Vettel promrhal titul s možná nejlepším autem a ztratil jenom v 2018 ~100 bodů. Glorifikuj si Maxe, tam to možná sedí, ale u Vettela je to prostě trapné už.
Max skončí 7 a z fans Verstappena se zase mění jen na haters?
Moje chyba, pak udělám novou
Si prestal kedy pozerat F1, ked si nevidel 2021, 2022, 2023 a 2024 v podani Maxa?
Nebude to tym, ze vsade spalil mosty a vsade chcel hned okamzity uspech?
No já si myslím, že na základě vykonnosti AM v Bahrajnu to tomu odpovídá
Chapu, že jsi hlavně fan Vettela, který musel narychlo přeskočit na Maxe, ale prostě ne, Vettel nepřesvědčil. Verstappen je samozřejmě daleko lepší a zdaleka nejlepší pilot RB.
Lebo Hamilton nestratil ani bod, hej?
Alonso tiez stratil body v 2007, 2010, 2012, takze sam si prehral tituly.
Nóóó skoro hej 🫣
Som rád že si sa,stavil
bro, podívej se na sezonu 2012 se vším všudy, jestli máš f1tv.
2007: chyba na Fuji, jízda jako ponocný v Brazílii. 2010: chyba v Monaku, ulitý start tuším Spain (?), především mu ale pomáhaly časté technické problémy soupeřů, ty naopak Mercedes prakticky vůbec neměl. Bez Vettelových odstoupení by Alonso nebyl v boji o titul ani 2010, ani 2012.
Fidži jízda jako ponocný? Myslíš na trati kde tekly hektolitry vody, co si mi sám posílal?