LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Ako moc je toto relevantne ?

Vieš čo znamená termit? :sweat_smile:

Většinou to funguje jako jakákoliv jiná dojmologie. Ale nepochybuji že mají systém a drží se ho :face_with_hand_over_mouth:

Ja som ovplyvnitelny clovek. Aspon zajtra uvidime ako to funguje. Ak vyhra Verstappen pred Russellom a Antonellim, tak ma to dost znepokoji.

A to hovorí kto? Či Stroll je ten benchmark? To má byť v RB benchmark Lawson a Tsunoda?

Kluciii, nedelejte ze sebe krupany.

1 Like

Vieš čo znamená mať zmysel pre humor ?

Lebo to buď nemáš alebo si to nepochopil ty.

Ano! To mal byt vtip!

1 Like

Ve filozofii se “manifestuje” od nepaměti. :slightly_smiling_face:

Myslí se tím empirická expozice skrytých vlastností reality, které lze odkrýt právě analýzou těch empiricky dostupných fenoménů. :wink:

Napsal jsem to tím nejjednodušším způsobem, jaký dokážu, takže nikdo po mě nechtějte výklad (protože by to bylo na dlouho).

Ty si fakt asi bud troll alebo sledujes F1 od tejto sezony, ze si nedas pokoj…
Ak nechapes rozdiel medzi Suzukou a Bahrajnom, tak skoda reci sa rozpisovat.
Ved je uplne evidentne ine rozlozenie sil a naskoku…

Ale ironia je, ze ak data postnute Situsom sedia, tak Max mal byt dnes treti :smiley:

3 Likes

V akom zmysle znepokojí?

Ja chcem double podium, začínam skromne :rofl: win a pódium to budem manifestovať, až keď zistím či to funguje…

Ale keď by obaja postúpili aj “iba o priečku” hnevať sa nebudem :stuck_out_tongue_winking_eye:

Toto mal byt taky vtip?

Ono už to bolo nevydarené aj v Japonsku, Číne a milionkrát minulú sezónu. Aj keby zajtra vyhral, tak to nič na tom zatiaľ nemení.

Až keď začne podávať konzistentné výkony s minimom chýb môžeme hovoriť o ňom ako o top pilotovi, ktorý by si mohol zaslúžiť titul.

Krásný fotky se mi z okruhu povedly :ok_hand:

2 Likes

Alonso: “Tým pracuje dnem i nocí, nevzdává se a já se také nevzdám. Může to být dlouhá sezóna, ale my tuto výzvu přijímáme. Pokud se nám podaří získat body, bude to malé vítězství.”

2 Likes

Toto bolo jednoducho ? :rofl::rofl::rofl:

Na význam toho slová máme asi rovnako iný názor ako ja a kolega ešte pár minút dozadu na manifestovanie :rofl:

Pobavilo ma to

1 Like

Auto pěkné máme, což o to… :green_heart:
I když musím uznat, že RB z Japonska byl asi pro mě letos nejhezčí, jejich blbost, že to nemají dál.

1 Like

Počkej do Imoly :pray:

2 Likes

Ano, to bylo jednoduše.

Proto to taky mělo délku krátkého příspěvku a ne filozofického spisu. :wink:

No, hlavnym zistenim pre nas vsetkych by malo byt to, ze @Kiks ukazala ovela viac ludskej velkosti, nez ja. Kym ja som si do nej podlo kopol a nemal som pravdu, tak ona nevyuzila svoje pravo a svoju moznost, mi to vratit a vozit sa na mojej nevedomosti, co by som si v danej situacii dost zasluzil. Miesto toho to zobrala s nadhladom a humorom. Za to ma u mna respekt +1000.

8 Likes

Všetkým tým slovám rozumiem samostatne ale spolu v jednej vete ?

To nie

:grin:

1 Like