Auto pěkné máme, což o to…
I když musím uznat, že RB z Japonska byl asi pro mě letos nejhezčí, jejich blbost, že to nemají dál.
Počkej do Imoly
Ano, to bylo jednoduše.
Proto to taky mělo délku krátkého příspěvku a ne filozofického spisu.
No, hlavnym zistenim pre nas vsetkych by malo byt to, ze @Kiks ukazala ovela viac ludskej velkosti, nez ja. Kym ja som si do nej podlo kopol a nemal som pravdu, tak ona nevyuzila svoje pravo a svoju moznost, mi to vratit a vozit sa na mojej nevedomosti, co by som si v danej situacii dost zasluzil. Miesto toho to zobrala s nadhladom a humorom. Za to ma u mna respekt +1000.
Všetkým tým slovám rozumiem samostatne ale spolu v jednej vete ?
To nie
Buď konkrétny.
Keď rovnaké urobí Max? Rozdiel je v tom, že Max urobí chybu, ktorá ho stojí body raz za uhorský rok a Lando v priemere tak raz za víkend (aj to som ešte asi bol milý k nemu).
Ono tie chyby sa nezveličujú, ale sa opakujú, a tak kritika rastie.
Tam vyhra Antonelli. ( Tiež manifestujem
)
Čekám, dneska jsem čekal na free učtu a free wifi v McDonaldu.
Chilluju na max, zatímco Adrian maká.
Myslel som, že je to preklep a to moje mal byť vtip. Tak sorry.
No na vítězství to u Astonu nebude určitě, to Vám nebereme
Radši už budu zticha, ale opravdu je to jen entry level.
Dnes to holt nie je den pre “mudrosracov.” Musime sa preskupit a vratit v novej sile!
Vidíš, občas to dokážem
Mne aj bolo hneď jasné, že tento koncept zase nemusí poznať každý. Sama neviem prečo to viem a načo. ( Asi musím odinštalovať tik tok 🫠)
Ale zase keď to bude fungovať tak prehodnotim svoj postoj k takýmto somarinám asi tak rýchlo ako ty
Zajtra budem späť v plnej sile. Dnes už sa mi nechce ani alzakom nakladať. Keď vidím ako sa tešia z P13, tak mi je ich ľúto.
Vettela za to obvykle ukřižovali.
Vidíte. Takto by nám to malo ísť vždy
Jak sme sa krásne dnes podelili.
Aj s @Max_is_faster_than_you
Všetci vlastne môžme byť šťastní
Ale sa obávam,že Max by musel zajtra ísť ozaj intergalakticky s týmto a Alonso v Imole asi tiež…ale v F1 nikdy nevieš
Opatrne, len aby sme sa mi v blizkej buducnosti netesili z P 7
Tak ako ty k Maxovi?
- Piastri
- Norris
- Verstappen
- Leclerc
- Gasly
- Russell
- Antonelli
0 účastníci
Dneska už se radujete z P7