Ono ta premisa, ze Aston je jasne najpomalsi, taka ista nie je. Na zaklade coho to tvrdis?
Rad pises na zaklade faktov, takze je jednoduche sa pozriet, kolkokrat to Lando uz pokazil (aj v tychto prvych 3 VC). Byt na jeho mieste Max alebo Lewis, tak si trufam tvrdit, ze by mali plny pocet bodov.
Tak super, nech je Lando spokojny, ze dal Maxa. S takym pristupom urcite ziska tizul
Uvidime zajtra a prepocitame si to. Kvalifikacia na jedno kolo je nieco uplne ine, ako realna pretekova rychlost. Ja stale tvrdim, ze urcite nemaju naskok len 0,1-0,2s, ale o hodne viac.
V pretekovom tempe to moze byt ine, to mas pravdu. Aj preto som velmi zvedavy, ako sa Norrisovi podari zajtra predrat dopredu. O to viac, ze v Bahrajne sa da dobre predbiehat.
Nie netvrdi, vyslovene sa tu klame v rozpore s jeho realnymi vyrokmi. Uplne preukazatelne.
Dlhodobo sa kazda jeho chyba zvelicuje, nebudem sa vracat k minulosti, velmi vela toho bolo a ked rovnake urobi Max tak bud nic, alebo velmi vlazne…
A vysmievalo sa mu aj k jeho problemom, ktore realne moze mat a zjavne ma. A aj sa tu klame, ze niekto tvrdil, ze McLaren TU ma naskok desatinu dve, pritom to bolo ku Q v Japonsku, ale co tam po pravde, ked poslusi zavadzanie.
Napokon este aj tu, kde su na tom v McLarene znacne lepsie nez v Japonsku, aj dnesna Q potvrdila, ze pol sekundy naskok v Q je scifi.
Este raz, nejde o samotnu kritiku, ved ja dnes Landa ani neobhajujem, ale o neustale zvelicovanie a miestami az klamstva.
Tebe dnes uz vadili pred Q aj jeho vyroky, vzdy ti vsetko vadi a kritizujes a potom napises, ze ho mas vlastne rad, rovnako u Alonsa
Cize ide o tu adekvatnost a rovnaky meter, nie kritiku ako taku… A viac sa mi to nechce riesit, bude to dokola
Ale s Alexom to teda riadne p.osrali.
Na základě dat z FP1, 2 a 3 v Bahrajnu. Bavím se o vykonnosti v Bahrajnu
No, ztráte Hamiltona na Lecrerca- šest desetin, je tedy důstojná. Dneska by neměl dostat večeři
V pohode. Vysvetlili sme si to.
To je také nové teraz moderné, každý všetko manifestuje …ja to slovo bežné nepoužívam ale teraz mi to napadlo, že asi tak sa cítia všetci tí influences ako ja teraz
Tak mi to sem zapasovalo v tejto chvíli…ze silné dúfam,že sa im to podarí.
George by to mal dat podľa mňa, rýchlosť budú mať. Ale dopriala by som to Kimimu. Zaslúžil by si pekný výsledok za to ako zatiaľ ide
Aj keď ja aj Charlesovi…ach jaj
Vitaj v mojom svete.
Čo aby bol zajtra ľahší ?
Haha, asi teda nie som moderny, ked mi to nic nehovorilo. Ale aspon som rozsiril svoj obzor, aj ja teda manifestujem zajtra P1 pre Maxa:) To sa ani nebije s tym tvojim, nastastie si manifestovala iba dvojite podium a nie vitazstvo, tak to je este volne pre mna.
Len to neukazuj Mattimu, lebo to nezvladne… Kazdopadne, zajtra sa to tak ci tak potvrdi, takze si pockajme a uvidime, kto mal pravdu.
A ja si pritom nepamätám že by si tu fanúšikovia Landa a MCL robili p.rdel z Maxa keď mu niečo nevyšlo. Aspoň si nespomínam na niečo také. V tom je ten rozdiel.
Preto mam blizsie k Oscarovi, ale to neznamena, ze sa neozvem, ked sa preukazatelne prekrucaju Landove slova a lajkujete si tu klamtva, to bola podstata, nie o com pises a tam viacmenej suhlasim
K diskusi ohledně Oscara Piastriho mezi @Max_is_faster_than_you a @Unleash_the_lion. Loni měl OP fakticky velmi nevyrovnanou sezónu. Střídal silné závody s (větším) počtem na tak silných, někdy i matných. Vzhledem k tomu, že stále jel teprve svou druhou sezónu, podle mého bylo správné akcentovat hlavně silné výkony jako ukázku jeho potenciálu, s tím, že otázka do budoucna zní, zda je maximalizovat. Což se mu podle mého názoru letos daří, i přes chybu v úvodní Austrálii. Dojem nepřátelského postoje vůči OP ze strany @Unleash_the_lion podle mého vzniká proto, že @Unleash_the_lion je obecně přísný na slabší výkony, ale to má nastaveno nikoli selektivně, ale plošně. Tady asi vzniká určitý nesoulad mezi jeho loňským hodnocením a jinými, které stavěly na pozitivních momentech OP. Loni byl ovšem celkově lepším pilotem McLarenu Lando Norris.
Letos se ovšem zdá, že určitou psychickou zranitelnost si přenáší spíše Norris. Nepochybuji, že s autem, které má, vyhraje některé závody, možná i docela dost závodů, a rozhodně by byla chyba předem ho odepisovat z šancí na titul. Ale na druhé straně, menší psychická odolnost a pochybnosti o sobě samém ho mohou ten titul stát. Nemusí přicházet každý víkend, ale pokud se ukáže, že OP má pod tlakem nervy ze železa (což zjistíme), pak prohospodařené šance budou to, co rozhodne.
Vidím,že v silu manifestácie si uveril instantne
Uvidíme zajtra či to funguje a kto bude manifestácia fungovať lepšie z nás dvoch …to sa aj musíš snažiť údajne na to ževraj musíš sa na to sústrediť celý čas predtým
To som sa dozvedela na tik toku neviem úplne ako to údajne funguje aby som bola úprimná ( najskôr nie)
Akych dat? Ved tie treningy sa ani nejazdia v reprezentativnych podmienkach.
A to si seriozne vyhodnocoval data vsetkych timov a aj programy, ktorym sa v treningu venovali, mnozstvo paliva, vykonnost motora etc? To by totiz bolo treba, aby si vedel doveryhodne posudit vykonnost timov.
To spíš za trest Z hlediska rychlosti by mu to asi moc nepomohlo. Mno myslím, že zatím panuje ve Ferrku z jeho výkonů mírná deziluze, ale to se dalo čekat.
Hlavně co se toho týče, nic nejde brát jako střed vesmíru Sám nevím jakou metodikou k těm jejich grafům dochází a mám pochyby.