LIVE: Druyhý tréning na VC Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Díky, taky jsem Ti dala srdíčka :smile: .

1 lajk

Pre mna dve podrztasky z top timov za zenitom. Vsak uz v Alfa Romeo Bottas nestal za nic a pri tych bajnych “skusenostiach z top timu”, som doteraz nepochopil, ako sa maju pretavit do vykonnostneho posunu v stredopolovom time. Z empirickeho hladiska teraz nemam pocit, ze po odchode Barrichella, Massu, Coultharda alebo Bottasa do stredu pola zrazu v ich novych posobiskach nastalo nejake priblizenie k celu.

1 lajk

Checo a Valtteri su vyborna volba pre zacinajuci tim.

Obaja mnozstvo skusenosti. Obaja kvalitni a stabilni piloti, ktori sice nie su top, ale nie su ani hanbou. Valtteri vynikajuca spatna vazba. A obaja vyborne marketingove postavy, navyse Checo s velkou fanusikovskou zakladnou na obrovskom latinsko-americkom trhu.

Ked sa nahodou niekedy dostanu do boja o vitazstva, tak bude cas podpisat top pilota. Teraz to vsak nedava zmysel ani pre Cadillac ani pre top pilota.

2 lajkov

Obaja vyprevadeni z F1 pre slabe vykony.

Nerozumiem, z coho si teraz usudil, ze Bottas dava skvelu “spätnu väzbu”.

Podla mna to presne ich ambicia na tuto sezonu je. V sucasnej pozicii to dava aj vacsi zmysel, nez mat tam ambiciozneho mladika, ktory im v priemere rozbije auto styrikrat za mesiac.

Nerozumím proč na něj reaguješ a dáváš mu náboje, aby tu pak spustil další shitstorm, do teď tu byl klid

2 lajkov

To moze byt samozrejme. Potom plati aky projekt, taki jazdci.

Nemyslim si, ze nesiem zodpovednost za to, ci tu niekto druhy spusti shitstorm.

3 lajkov

Hodnotit cely projekt podla prvej sezony, to ma aky zmysel presne? Aj Brawn GP zacinal v prvej sezone s Buttonom a Barrichellom, Red Bull zacinal s Couthardom a Klienom…aku vypovednu hodnotu to malo o projekte ako takom?

Jistě, když na ně budeš reagovat, tak jim nedáváš k tomu prostor.

1 lajk

A ty mu prispevkami, kde ostatnych upozornujes, aby na neho nereagovali, nedavas priestor, aby spustil “shitstorm?”

2 lajkov

To mas pravdu. Ale tak, Coultharda, Buttona a Barrichella aspon netahali naspat z dochodku.

Checo Pérez taky s sebou nepochybně přinesl dost velký balík peněz, to se u něj myslím taky čeká a není to nikdy k zahození. To jenom pro doplnění, jinak je to pro mě dost nudná dvojice.

Staraj sa o seba, vy ste si tu vzajomnymi reakciami dali uz tolko priestoru na shitstorm, ze sa tomu nevyrovnam, ani keby som sa roztrhol.

3 lajkov

Ne, jen ukazuju na to, jak hloupé je tu vystupovat proti němu, že tu dělá bordel a pak mu jít reagovat na příspěvky. Ale celkem to vystihuje stav SK

2 lajkov

Jo ty chceš radši přejít na shitsotrm od tebe, ok then, have fun

Perez pred posobenim v RB povazovany za najlepsieho zo stredu pola a vedla Maxa rovnako pohoreli aj Gasly a Albon, ktori su dodnes v F1 a nikto ich nepovazuje za slabych.

A Bottas bez motivacie porazal Zhoua (az na jeden lucky vysledok Cinana v 2024), ktoreho tazko s niekym porovnat.

Kazdopadne aj Perez aj Bottas su stavka na istotu a skusenosti, ktore novy tim rozhodne oceni.

Je to verejne znama vec, ze Bottas dava dobru spatnu vazbu. Tvrdili to o nom timy, v ktorych posobil.

Vidim, ze aj po 14-dnovej dovolenke ti stale lezim v hlave a riesis ma hned od mojho navratu. :clown_face:

Klid tu nastane, ked sa ty aj s tvojimi zelenymi frustratmi spakujete spolu s Alonsom pocas tejto sezony.

Co ine mal Wolff tvrdit, ked chcel odovodnit jeho zotrvanie v time? Ze si ho cenia, lebo neohrozuje Hamiltona a v pripade potreby otestuje motor, alebo bude zatkovat?

Ach, tak to je dobre, ze teraz tu motivaciu ma.

Suhlasim. Dvojica sice nudna, ale vykonnostne, marketingovo aj financne asi najlepsia volba, co bola k dispozicii. :slight_smile:

1 lajk