To je v pořádku, že nejsou top. To by stáli jiné peníze. A vzít mladíka? A proč aby to rozbíjel? Mě se ta volba zdá OK. Neřeším jejich výkonnost, ale přijdou mi solidní a dostatečně rychlí.
Ale třeba máš pravdu, třeba na to nebudou mít. No co ale může Cadillac ztratit? Stejně bude cílit na amerického pilota. A koho tam má dát? Nějakou mladou hvězdu, nebo někoho kdo vyletěl s F1 po půl sezóně? Nebuť na ně tak přísnej. Jsou tu nový.
Nemá cenu se dohadovat, stejně jich půlka nedojede, když teď koukám na F1tv. To je bída to vám řeknu. Takhle to teda v 22 nevypadalo. Skákali jak klokani, ale jezdily. Nebo si to pamatuju špatně?
No když jich půlka nedojede, tak to konečně bude jako za starých zlatých časů, tehdy to bylo úplně normální . Snad nebude tak zle, a když, tak se to třeba za pár závodů srovná.
Ked jazdil za medak, len na ukor toho, ze Hamilton bol top, hejtovali vsetci Bottasa, ako podrztasku a ked sa hodi, zrazu dava dobru spatnu vazbu. Podla mna vacsina tych pilotov aku taku spatnu vazbu da. Ide skor o to, ci je oblubeny, alebo ci sa chce cez jeho meno spinit jeho timovy kolega
Jeho zotrvanie Wolff neodôvodňoval spätnou väzbou. Valtteri mal skrátka výkony ideálne pre dvojku. Dokázal Hamiltona v prípade výpadku zastúpiť a vyhrať alebo ukradnúť súperom body. A občas Hamiltona vlastnými silami aj porazil.
Ok, ale naspäť k téme, lebo robíš to, čo vždy a čo vie každý - len kritizuješ a nič konštruktívne nevieš napísať. Tak nám prezraď, kto by bol pre Cadillac lepší ako Pérez s Bottasom?
Cela prva pätka z minulej sezony F2 sa nedostala dalej nez na rezervistu, takze tam bolo dost moznosti (Verschoor teraz asi nie, ten sa v F2 moce uz pät rokov). Ale najmä Fornaroli mi pripada ako dobra volba, alebo aj Dunne, ten len vo Februari nastupil do jazdeckej akademie Alpine, takze ho mohli celkom lahko zobrat. Ked uz tak velmi chceli mat aj skuseneho jazdca, tak tam dajme tomu mohli pichnut Pereza, v com je prospesny pre slabe vykony v Alfe z F1 vyhodeny Bottas naozaj nerozumiem.
Tak to ostatne robia vsetky ostatne timy - Haas k Oconovi posadil Bearmana, Audi k Hulkenbergovi Bortoleta a aj Alpine to skusal s Doohanom a Colapintom, co nie je ziadna slava, ale tak v ramci ich moznosti asi lepsie ako Bottas.
Ja by som nebral ani toho Pereza, ked uz tak velmi chceli skusenejsieho jazdca, mohli zobrat Tsunodu, ten aspon nebol rok na dochodku.
Co ti na tom pride zaujimave, vsak to je pomerne bezny vyvoj kariery, ze po dlhom posobeni v F1, najma po navrate do stredu pola z top timu, pride vykonnostny upadok a nasledny koniec?
Haas, Audi ani Alpine ale nie su novacikovia, maju uz vsetko vybudovane, a tak si jedneho novacika pilota mozu dovolit skusit skor ako uplne novy tim.
Tsunoda je od Pereza horsi vo vsetkych ohladoch. Od vykonnosti a pracovnej moralky cez fanusikovsku zakladnu a marketingovy potencial az po peniaze, ktore so sebou Checo prinesie.
Timy asi maju dost info a vedia preco Dunne ani Fornaroli nie su ich volba. Ani jeden z nich zatial nema hviezdny potencial “aspon” typu Piastri a je velmi nepravdepodobne, ze by v prvej sezone podali lepsie vykony ako Bottas, navyse v uplne novom time.