Zásah proti RBR jo? A nezměnilo se měření křídel, které donutilo i Mercedes donést jiná křídla 21? Jinak hezký, po 11 letech FIA změnila testování křídel, to má být ta křivda a nespravedlivost?
Já tu FIA neobhajuju, ale přijde mi strašně směšný, jak fans Ferrari a RBR řvou, že FIA pomáhá údajně nějakému týmu, zrovna RBR a Ferrari
Ked som sem prisiel, pisal som par komentarov za vikend, aj to v podstate len take moje kratke zhodnotenie pretekov a potom nasledna diskusia k tomu.
Nasiel sa tu ale tento frustrovany alonsovsky hlupak, ktory ked sa nemal s kym hadat, tak reagoval na mna. Bol som na neho slusny, bavil som sa cisto vo faktickej a argumentacnej rovine. To ale on nevie, lebo je inteligencne nizko a je to alonsovsky a antiMaxovsky fanatik. Po tom, co tu dostal za svoje nazory biedu, tak ma zacal urazat.
A odvtedy je na mne zavisly a uraza ma nonstop. Ja len vraciam rovnakou kartou. Kludne by som toho nedonoseneho de.menta ignoroval ak by to dokazal aj on. Lenze on to nedokaze. Mal som uz asi 3 obdobia kedy som absolutne nereagoval a on stale stupnoval a stupnoval reakcie a ataky na mna.
Takze prepac za to, ale klopes na zle dvere. Honzik je skratka cocot a inak to nejde.
To by tu nemohli byt ludia typu Honza a Puff. Provokateri, pokrytci a zakerni klamari. A narozdiel od hlupacika, tak Puff vie aspon ignorovat vacsinou.
V 2021 se toho dělo tolik, nepamatuju si všechny detaily, ale to není podstatné.
V 2022 FIA poměrně rázně zasáhla proti flexi věcem RB, kdy měnila zátěžové testy během sezony, což někteří milně interpretují jako změnu pravidel, což tak není. Každopádně ale z toho zásahu lze objektivně vyvodit závěr, že FIA půjde ostřeji po flexi věcech. No a pak přišel rok 2024 a velká renesance flexi věcí Dá se pochopit ty, kteří nařikají na FIA.
Já na tebe fakt nechci bejt ošklivej, ale neříkáš přesně to samé akorát na týmy, které nemáš rád?
Ja viem. A preto som sa ti pokusil vysvetlit, ze so mnou to nic nema. Ja si akurat nenecham sr.at na hlavu od takeho hlupaka. Keby respektoval svoj ignore list, tak ho mam uplne na haku. Len on je tak obmedzeny, ze ignore list vnima ako favorite list.
Ok, takže vytrhneš něco z kontextu a budeš tvrdit, že realita byla taková?
Neříkám. Říkám, že jsou dva týmy co mají jiné zacházení od vedení F1 a FIA, než zbytek pole.
Ale právě proto píšu, že flexi je v F1 od 2010, začalo se to řešit až 21, kde adepti na oba tituly na sebe ukazovali a zpřísnili se testy, jak na přední, tak i zadní křídla. Jak RBR, tak Mercedes je musel upravit. 22 ta TD přišla až v polovině sezóny (dost pozdě), loni taky. Já neříkám, že je tohle nebo tam to špatně, ale konstatuju vývoj, kterej sám od sebe vzbuzuje otázky nad fungování FIA
Presne tak Honzi a su to presne timy Mercedes a McLaren. Ukazkovo to FIA predviedla pri ich flexi prednych kridlach, ze voci nim zachadzala uplne inak ako voci RB v 2021. Konecne je s tebou mudra rec a hovori pravdu. Ja som vedel, ze ta sikana nie je zbytocna.
Tak říkej co se dělo v roce 2021 zásadního kolem flexi věcí?
Neboli významově velmi podobné.
Já pořád nechápu to poukazování na rok 2010. Sám jsi psal, že njevíce se to řešilo 2010-12, kde pak FIA klepla přes prsty i samotný RB, pak byla pauza a pak se to zase vrátilo v roce 2021 s vyhrocenou bitvou o titul a hlavně pak po zásadní změně pravidel. Mezi tím se trochu věcí změnilo, nemyslíš?