Som fanúšik McLarenu ale napíšem to čo som v istom case napísal aj na RedBull. Pozeráme sa na kráľovnú motorsportu a vrchol automobilového vývoja a to kľúčové čo dokazu tímy priniesť je založené na flexibilite materiálu ?
Ak sa McLaren bráni že im to výhodu nedáva, tak nech si dajú krídlo do poriadku a nech sa to tam neotvára.
Opravdu? Ty jsi tak bystrý Tady je to totiž vždy tak věcné a vysoce intelektuální, že by mě na to byla škoda
On je posranek. Pry bydli ve stejnym meste jako ja. Minule jsem se ho ptal, kdy zajedeme o vesnici vedle na motokary. Radeji delal, ze je vzduch.
Aha tak si svoje intelektualne obsiahle ego strc tam kam slnko nesvieti ty provokater
Fňuk, FIA nikomu nestraní a je spravedlivá
Dospely chlap a toto tu predvadza …
Spíše starej dědek jsi tu vždycky psal ne?!
Mal som zle info od robotka
vzdy ked je vhodna prilezitost pomahaju tomu, kto to potrebuje aby bol sampionat vyrovnanejsi. 2021 to musel pochopit kazdy triezvy fanusik, nehnevaj sa na mna ta sezona bola jedna velka nekonzistencia v rozhodnutiach, prave preto, ze sampionat bol velmi vyrovnany a nechceli o to prist + ich huckali RB s MB, kt. na seba stale zalovali.
tym som ale nechcel povedat, ze kridlo McL je nelegalne.
Vies dobre ze ja triezvy nesom takze som z obliga
No je tam spousta zkopírovaného textu, proto to vypadá delší. Však víš, že já u dlouhých příspěvků ztrácím pozornost
Já to chápu, už jsi mě tím taky nakazil.
No to koukám, chudák jistě reformovaný Ježek, tohle si nezaslouží
Josův pejsek je v pohodě, jen tu poskakuje jak čivava a třepetavým slabým hláskem tu štěká, a zní to jak pčíkání
Tady je to jeden velký krám
RBR ukazoval na přední křídla Mercedesu, Mercedes na zadní křídla RBR (vtipný je, že potom i Mercedes se snažil přinést flexi zadní křídlo). Během sezóny se změnilo testování obou křídel a oba týmy museli donést upravené křídla.
To má do blízké podoby hodně daleko
Ne, já píšu, že je to v F1 od 2010, ne, že to bylo 2010-12 a pak až 21. Flexi prvky byly i 17, 18, 19, 20 - jenže tam se všichni zaměřovali na výkon motoru a potom obrovský přechod na větší monoposty 2017. Rozdíl je ten, že se to tolerovalo, tak dlouho.
Hold nebo holt?
U nas na slovensku je taka prupovidka - "bav sa s chjom, sam si chj
To pak vysvětluje tvé přátelství s Josem