Leclerca zaujala Piastriho rýchlosť na rovinkách, zadné krídlo McLarenu je vraj “kontroverzné” | Magazín F1 - F1online.sk

Som fanúšik McLarenu ale napíšem to čo som v istom case napísal aj na RedBull. Pozeráme sa na kráľovnú motorsportu a vrchol automobilového vývoja a to kľúčové čo dokazu tímy priniesť je založené na flexibilite materiálu ?
Ak sa McLaren bráni že im to výhodu nedáva, tak nech si dajú krídlo do poriadku a nech sa to tam neotvára.

1 Like

Opravdu? Ty jsi tak bystrý :smiley: Tady je to totiž vždy tak věcné a vysoce intelektuální, že by mě na to byla škoda :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

On je posranek. Pry bydli ve stejnym meste jako ja. Minule jsem se ho ptal, kdy zajedeme o vesnici vedle na motokary. Radeji delal, ze je vzduch. :slight_smile:

Aha tak si svoje intelektualne obsiahle ego strc tam kam slnko nesvieti ty provokater :smile:

1 Like

Fňuk, FIA nikomu nestraní a je spravedlivá :+1: :smile:

1 Like

Dospely chlap a toto tu predvadza … :smile:

1 Like

Spíše starej dědek jsi tu vždycky psal ne?! :smile:

Mal som zle info od robotka

2 Likes

vzdy ked je vhodna prilezitost pomahaju tomu, kto to potrebuje aby bol sampionat vyrovnanejsi. 2021 to musel pochopit kazdy triezvy fanusik, nehnevaj sa na mna :smiley: ta sezona bola jedna velka nekonzistencia v rozhodnutiach, prave preto, ze sampionat bol velmi vyrovnany a nechceli o to prist + ich huckali RB s MB, kt. na seba stale zalovali.

tym som ale nechcel povedat, ze kridlo McL je nelegalne.

1 Like

Vies dobre ze ja triezvy nesom takze som z obliga

No je tam spousta zkopírovaného textu, proto to vypadá delší. Však víš, že já u dlouhých příspěvků ztrácím pozornost :smile:

Já to chápu, už jsi mě tím taky nakazil.

1 Like

No to koukám, chudák jistě reformovaný Ježek, tohle si nezaslouží :stuck_out_tongue:

1 Like

Josův pejsek je v pohodě, jen tu poskakuje jak čivava a třepetavým slabým hláskem tu štěká, a zní to jak pčíkání :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

@Hedgehog Hold se to tak někdy nepotká, někdy máš krá my ty a někdy druhá strana :grin:

Tady je to jeden velký krám :grinning:

1 Like

RBR ukazoval na přední křídla Mercedesu, Mercedes na zadní křídla RBR (vtipný je, že potom i Mercedes se snažil přinést flexi zadní křídlo). Během sezóny se změnilo testování obou křídel a oba týmy museli donést upravené křídla.

To má do blízké podoby hodně daleko

Ne, já píšu, že je to v F1 od 2010, ne, že to bylo 2010-12 a pak až 21. Flexi prvky byly i 17, 18, 19, 20 - jenže tam se všichni zaměřovali na výkon motoru a potom obrovský přechod na větší monoposty 2017. Rozdíl je ten, že se to tolerovalo, tak dlouho.

Hold nebo holt? :stuck_out_tongue:

1 Like

U nas na slovensku je taka prupovidka - "bav sa s chjom, sam si chj

3 Likes

To pak vysvětluje tvé přátelství s Josem

1 Like