… no to už jsi psal o tom McLarenu, tak aby to nebylo taky naopak
Pro Tipera všechno co neni RBR a Verstappen, tak je špatný a skončí fiaskem, takže zase můžeš počítat s opakem
No v neděli měl velkou kliku že se na závody nedívá, pak ale zákonitě není v obraze.
I kdyby se díval, tak nebude v obraze, to máš úplně jedno
Už se těším až bude Pepa Chroustal běhat s ksiltovkou H9milton.
Já když vidím Elkanna, tak se mi pokaždé vybaví filmy o tom, jak se protekční potomci mafiánských klanů s elitním vzděláním, jejichž předci za prohibice běhali po New Yorku s brokovnicí snaží dělat velký byznys a moralizují.
a ked to auto nebude dobre tak do 2028 poleti Vasseur, Leclerc a Hamilton odide aj sam
Nějak mi nenavazuje číselná řada , někdo z nás musí být zmatený
Jj aj to je mozne, uz sme to videli
inak Hamiltonovi nic neukazali ako Lauda motor. Hamilton videl, ze MB je strateny a Wollf mu nechcel dat dlhu zmluvu lebo si chystal miesto pre Antonelliho. V tomto ma @Jozef_Chroustal pravdu, naskocil na posledny vlak, ktory mal. Ved udajne spekuloval ist aj do RB uz pred rokom ci kedy.
Puff chcel napísať H8milton, teda Heightmilton, čiže Hate Milton, čo značí Hate Milton Keynes a týmto dať najavo, že nemá rád tím Red Bull sídliaci v Milton Keynes.
08,14,15,17,18,19,20,21,25
V pořádku, takže zmatený jsi ty .
Ale Puff Redbull miluje, jen se za to stydí.
Má to jakousi paralelu s dvěma místními největšími hejtry Redbullu a Tripera, kteří u mě žadonili o spec. edice čepic Redbullu a teď s nima potají někde flexí.
Baví mě to sledovat.
To je pravda.
Buď se člověk musí stydět, že fandí takovému týmů nebo musí být bezpáteřní šulda.
Naštěstí se stydím.
Už tě zase mám rád
Počkej to jako fakt?
Takže nejdřív žebráš o kšiltovku, abys pak do toho člověka neustále šlapal… zajímavé charaktery
No, jak vidíš jsou tady zajímavé příběhy .
Na jejich obranu musím ale říct, že se vážně někdy usilovně snažím být tady nesnesitelný .
Jako jasné, taky si občas rád poškádlíš, hodíš nějakej ten sarkazmus a podobné Tripovinky
ale jako dostat od někoho kšiltovku ještě spešl edici, po tom co o ni tak usilovně žebrám, když vím že ji mohl prodat kdekomu ten frajer, tak bych byl vděčný a rozhodně bych neměl páteř na to, do něj kopat a být jak ti zminovaní… no jak říkáš, jsou tu velmi zajímavé příběhy a charaktery
Měl bys být fér.
Ty kšiltovky jsi tady nabízel výměnou za kamarádství… A ten kdo si o ně napíše, tak je dostane. Oni si o ně napsali, ale ty jsi zas a znovu nic neposlal.