John Elkann uzatvára daňový škandál: Prezidenta Ferrari čaká aj verejnoprospešná činnosť | Magazín F1 - F1online.sk

Prezidenta Ferrari a Stellantisu Johna Elkanna sme v posledných mesiacoch mohli vidieť na súde častejšie, než by si bol želal. V Taliansku sa totiž rozbehlo súdne konanie proti nemu a jeho súrodencom Lapovi a Ginevre za zatajenie nadobudnutého dedičstva. Súrodenci napokon budú musieť doplatiť viac ako 183 miliónov eur. Okrem toho ich čaká rok verejnoprospešnej činnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213621/john-elkann-uzatvara-danovy-skandal-prezidenta-ferrari-caka-aj-verejnoprospesna-cinnost

To co jsem kdysi napsal, dostává další rozměr.
Jen jsem zvědav, až mu spočítají úrok z prodlení, jak se k tomu všechny strany postaví. Aby se nakonec z Ferrari nestal částečně státní podnik :slightly_smiling_face:.

Každopádně ne, že bych mu tento přístup k placení daní neschvaloval.
Taky mě každá koruna, která by měla skončit ve státní kase a neskončí dělá obrovskou radost a motivuje k zvýšené kreativitě :love_you_gesture:.

1 Like

Tak to jsi odhadl s předstihem moc hezky :+1:.

K té kreativitě jenom tolik - aby Tě to nakonec nepřivedlo k dobročinnosti…

2 Likes

Aha, tak vidime ze Lewis do Ferrari si pro titul fakt nemel jit, jak muze neco fungovat kdyz ma takove predstavitele, honem pryc.

To se může stát.
Pro mě je to už takový tradiční sled minisoubojů, které i když občas prohraju, tak mi dělají radost.
Něco jako moje epizodky s dálničními známkami, s příplatky za nákladní prostor v letadle, placené WC ve městě kde platím rezidenční daň a mohl bych pokračovat dlouho.
Úplně nejlepší jsou poplatky za to, že bance půjčuju peníze…

3 Likes