Moj pohlad je, ze hamiltonovi ukazali veci, ktore ho prinutili sa vykaslat po rokoch na Wolffa a podpisat s ferrari
Ja v tom vidim paralelu ako ked za nim prisiel Lauda vtedy pred rokmi. Len este nevieme co take mu Fred s Elkannom ukazali, aku prichut medu mu namazali okolo ust
Ja tak nejak nejdem uz overthinkovat preco zaco kvoli comu, uvidime
Ale jak som aj vcera trosku zabrdol u toho mcl, co si vlastne potvrdil aj ty, mat silnych pilotov a lec vs sainz neni dobre pre team
Jasne mozete oponovat ze hamilton neni ziadna dvojka, jasne ze neni, ale co Leclerc? To je ta spravna otazka podla mna …
Ak bude 2026 o motoroch, tak ferrari najviac mlci ohladom tohto - horner sa len placa po pleciach s fordom ze “musime uspiet”, wolff je vysmiaty jak buddha lebo motory uz im vyhrali tituly, ferrari je proste ticho.
Marketing tam hra svoju rolu, ambasdorstvo pre lewisa takisto, ale skor tam ide aj o pokoj v teame - antony hamilton tam urcite nebude robit bordel ako robi/robila sainzova garaz spolu so starkym sainzom, potazmo este pod binottom.
Fred to ide cele restrukturalizovat co uz vlastne zacalo, na jesen ide podpisat inzinierov ( nechal sa pocut, ze ma zopar ktorych priezvisko sa sklada z 5 pismen, hm)
Proste ukazuje sa, ze charles neni taky ucebnicovy leader ako som si myslel, sainz bol solista a zo sucasneho gridu, koho ineho podpisat ako leadera nez prave Lewisa? Al naozaj podpisu neweyho do dreamteamu tak tam musi byt pohoda a harmonia aby boli tituly.
Doba sa od schumachera totalne zmenila a ak idu na titul tak maju lojalneho leclerca a leadera hamiltona - mne to zmysel dava.