Lawson je jedine pozitivum celeho RB za poslednych 5 rokov. Je ho skoda uz tuto sezonu. Treba vyrazit ricciho aj checca.
Ok, tak já sem dám srovnání Q Peréze a Sergeanta, napíšu, že na tom Checo není tak špatně a dostanu za to čočku?
29 vs 65, znamená 29 z 94, což je 30,8%, se mnou není nic
Pre mňa bude oveľa viac nepochopiteľnejší krok (ako zotrvanie PER), keď po sezóne Lawson ostane bez sedačky, a naopak, Ricciardo si udrží miesto v F1.
na Lawsona maju opciu myslim, ze len do konca roka, tiez im hori pod zadkom, nedivil by som sa keby ho doktor niekam pichol na rok, napr do Sauberu
Možná tam jsou nějaké smluvní závazky, které musí splnit, aby RB mohl kasíroval $$$.
Jinak to smysl nedává. A jestli si kvůli Riccimu a Perézovi nechají utéct Lawsona, tak jim gratuluji.
Jako naschvál jsem se podíval jak to používám já, a používám stejnou metodiku. Jako jak by jsi chtěl v procentech třeba 10:0? Logicky 100%, vše vyhrál. 9:1? 90%, vyhrál 9 z 10. Co jiného?
Nik by nepisal k tomu okrem toho prvotneho (,to kto pocital tie %?’’ a ,ze co?’’ ) uz nic keby ste tu vy traja z nas nezacali robit blbcov ze nechapeme reci vasho kmena … ked obhajujes kravinu tak necakaj ze to normalni ludia nechaju tak…
Vsak ale ty pises o casti z celku a nie o porovnani, oh my God … toto nema cenu, piste si vy traja medzi sebou alebo jeden za vsetkych
29 verzus 65 znamena 29 z 94? V ktorej galaxii? Fakt reci vasho kmena a obhajovaniu neobhajitelneho nerozumiem…
Však je celek (oba odjeli stejný počet Q a závodů), z toho se pak bere, kdo jakou ukrojil část ve svůj prospěch
Asi si nerozumíme, buď neumíš podat co je na tom kravina nebo tomu prostě nerozumíš. Vlastně nevím co ti vadí. Raději bys to měl bez procent? Protože se ti to s nimi špatně představuje? Tak si jich nevšímej. Perez vyhrál 10% kvalifikací nad Maxem, to je všecko, to ono číslo vyjadřuje.
29 vs 65 je 94 celek. Peréz z toho ma 29, Max 65, to není tak těžký ne?
15 znakov…gsdv
No zní, % vyčíslení dává přesnější obrázek
pre teba to prepisem
povedat, ze zo vsetkych bodov, ktore spolu pozbierali ma Perez 34.87% a povedat, ze Perez pozbieral o 50% bodov menej ako Ver znie odlisne.
Ja tomu praveze rozumiem, a robievam analyzy, toto vsak nie je analyza ani porovnanie, ale paškvil niekoho kto nevie robit s cislami a pusta sa do toho… som ale rad ze si rozumiete…
Nemusíš to přepisovat, já v tom nevidím problém od začátku
Je to porovnání z celku, čemu furt na tom nerozumíš?
ono to je tu celkom bezne popravde, zdielat sem nejake tie, jak pises, paskvily