Lawson musí počkať. Red Bull nemení ani jazdeckú zostavu Racing Bulls | Magazín F1 - F1online.sk

ze nie je celok ako celok, pretoze celok je pocet vsetkych zavodov, ktore spolu odjazdili, nie tie zavody, v ktorych jeden z nich vyhral alebo ziskal pole.

A potom to na jednej strane obhajovat a na druhej sa od toho distancovat ze ja som to nepisal :smiley:

Je to zbytocne zabalme to… ega nepustia

ved maju pravdu, akurat, taka statistika nema velku hodnotu.

2 Likes

Presne tak, ale to nikdy v zivote nepriznaju…

1 Like

Zní to odlišně, ale matematicky je to stejný a pro mě je to taky stejný. Vždy je třeba si uvědomit co ono číslo znamená.

2 Likes

… to je právě ono, je to vidět.

1 Like

Ty se hádáš o tom, že to nedává smysl. Teď si tu přikyvuješ, že to smysl dává, ale nemá to takovou váhu. Jojo, to ego

to pisal hned na zaciatku…

Presne tak, suhlasim

dosť taký wild take. Čo keď RB počká dokonca ako PER a pokiaľ nie tak na pozíciu dva podpíšu Bottasa?

Btw tam jsou i H2H statidtiky, což právě je to o čem píšeš ty, máš to hlavní a k tomu pod info o dalších oblastech

Presne tak, nezmyslom sa tazko priklada akakolvek vaha… kludne si precitaj co som pisal… pisal som ze to je spravne vypocitane ale zavadzajuce a vobec sa to takto nepouziva

2 Likes

Urcite lepsie ako perez, ale to budu o 1-2 roky riesit opat to iste

Je tady s vámi zase sranda dneska večer :grinning:.

Tak si uděláme matematický kvíz na téma procenta.

Kdo to spočítá má můj obdiv a slibuji, že budu číst jeho příspěvky navždy ať jsou jakékoliv.

Kolik členů musí mít skupina náhodně vybraných lidí, aby byla minimálně 99% jistota, že se v ní najdou dva lidi, kteří budou mít stejný den a měsíc narození?

Jen ještě pro zjednodušení doplním, že je to velmi překvapivé, když stoprocentní jistotu budeme mít až u skupiny 366 lidí…

1 Like

57
xxxxxxxxxxxxxxxxx

Jedná se o běžný, nebo přestupný rok?

to je nieco ako mlada babicka?

1 Like

narozeninovy paradox :+1:

2 Likes

Zapomněl jsem zakázat Google :roll_eyes: