V rámci pondelňajšieho stretnutia vedenia Red Bullu sa neriešila len jazdecká otázka hlavnej stajne, ale aj juniorského tímu. Ani v ňom však po letnej prestávke nedôjde k žiadnej zmene. Daniel Ricciardo bude až do konca sezóny pôsobiť v tíme Racing Bulls.
ono sa Red Bullu dostal do situacie kdy perez nestoji zanič ale aspon prinaša peniaze a nahradiť ho je tažke lebo maju navyber cunodu ktoreho ignoruju z nejakeho dvovodu daniela ktory nedava potrebne vysledky ale zase maju ho asi radi a pak maju lawsona ktory nie je odskušany navyše po tich rokov už sa boja niečo urobiť lebo z sedačky u Red Bullu sa stal taky mlinček na mäso a poslať tam jazdca tak by mohli byť na smiech ak by dalši jazdec daval špatne vykoni a tak sa tu točime v kruhu
Když ono je mu 22 let, neměl by další rok sedět a začínat ve 24. To už se budou ukazovat v akademii mladší jezdci - Hadjar, ve druhém sledu možná Lindblat, a nevím koho všeho mají. To by taky mohl čekat do soudného dne.
To, že si cocot tu vedia všetci. To, že akurát ty o tom nevieš, tiež vedia všetci. Tak ti to objasním, aby som ti ušetril jedno vlákno, v ktorom by si bol znova za cocota.
Celkový počet = y (dajme tomu 10)
100 % znamená celkový počet
Takže 100% / celkový počet znamená y/y (10/10), teda 1/1, teda 1.
@PUFF ostaň radšej pri lopate a miešačke, keď ti to tam ide a matematické zápisy nechaj na ľudí, ktorí ich vedia.
Nejsme sami, ale bohužel to nestačí.
Dokud do F1 nepřijde další krize a týmy nezačnou mizet jako koncem roku 08, tak se nějakého zlepšení asi nedočkáme.
Ja by som k tym cislam nikdy takymto vypoctom percenta nedaval… je to nejaka hodnota ktoru ked chces dostat je spravna, avsak je uplne smiesna a o nicon nevypoveda. Prave preto ju tu vsak Puff dal, velmi rad zavadza ludi a vlastne nic nepovie…